Videoyu çeken şahıs oruç tutan insanlara karşı dini tartışmasını gizleyince biraz araştırayım dedim ve çıkan sonuçlar..
Şahıs " Kader Mahkumları " loncasına ait websitesini sabahın köründe açık tutuyor. Ancak bu kişi " Karakoyluler " diye bir loncada...(https://hizliresim.com/scy6ys7) Sabahın köründe ne işi olur başka bir loncanın anasayfasında diye baktığımda " Jackue" isimli şifacıyı loncaya almış. Bu şifacı önceki gün maden çekerken hilecilerin kullandığı şifacıydı...

Videoyu çektiği dakikadan 3dk öncesinde Swearengen isimli savaşçı ile 20mt ilerdeki Beril madeni çekerken alışveriş açıp engel olmaya çalışan kişi bence aynı kişi... Çünkü maden çekerken alışveriş açtığından dolayı benim alışverişi ve grup davetini kapattığımı biliyor.
Alt tab detaylarına baktığımda 2. karakterin açık olduğunu ve görünen kısmın Labirente ait olduğunu anlıyorum ve oradaki diğer karakterin Philotheos tılsımı kasan çeteye ait olduğunu kimsenin görev yapmasına dahi müsaade etmediğini kendi charımı kasarken benden 10m para istediklerini biliyorum. 5 tur ellerinden alıp kestim ve Denim kasarken videomu yapmışlar... mizah anlayışları zekalarıyla doğru orantıda...
Günün sonunda " Kader Mahkumları ", " Karakoyluler" "Demi R " ve bir kaç tane loncada karakterleri var. Hile ile karaköy sunucusunun illegal materyallerini gerçek para karşılığı sattığını öğrendim. Bu yüzden kimsenin kasmasına da müsaade etmiyorlar. İnsanlar mecbur kalıyor gerçek para ile bu şahıslardan satın almaya... Oyun parası satışları da yine bu şahıslar üzerinden dönüyor... Şirket olmuşlar
2 günlük keyifli İKV serüvenimde tanıdığım ve sohbet eşliğinde maden çekerken gram sıkılmadığımı kendime kar görüp yeni sunucu açılana kadar ara sıra ikvye girmeye devam edeceğim. İş birlikcileri ve hilecilerin ceza aldığını görmek dileğiyle..