Topla Kazan hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Topla Kazan hk.

Mesaj gönderen SeRRuh »

AGRESIF yazdı: 10 Mar 2025 17:09
SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 08:39 Karaköy sunucusunda hile ile maden topluyorlar. Videolarını aldım desteğe göndereceğim.
Öyle miymiş?

Videoyu çeken şahıs oruç tutan insanlara karşı dini tartışmasını gizleyince biraz araştırayım dedim ve çıkan sonuçlar..
Şahıs " Kader Mahkumları " loncasına ait websitesini sabahın köründe açık tutuyor. Ancak bu kişi " Karakoyluler " diye bir loncada...(https://hizliresim.com/scy6ys7) Sabahın köründe ne işi olur başka bir loncanın anasayfasında diye baktığımda " Jackue" isimli şifacıyı loncaya almış. Bu şifacı önceki gün maden çekerken hilecilerin kullandığı şifacıydı...
Resim

Videoyu çektiği dakikadan 3dk öncesinde Swearengen isimli savaşçı ile 20mt ilerdeki Beril madeni çekerken alışveriş açıp engel olmaya çalışan kişi bence aynı kişi... Çünkü maden çekerken alışveriş açtığından dolayı benim alışverişi ve grup davetini kapattığımı biliyor.
Alt tab detaylarına baktığımda 2. karakterin açık olduğunu ve görünen kısmın Labirente ait olduğunu anlıyorum ve oradaki diğer karakterin Philotheos tılsımı kasan çeteye ait olduğunu kimsenin görev yapmasına dahi müsaade etmediğini kendi charımı kasarken benden 10m para istediklerini biliyorum. 5 tur ellerinden alıp kestim ve Denim kasarken videomu yapmışlar... mizah anlayışları zekalarıyla doğru orantıda...

Günün sonunda " Kader Mahkumları ", " Karakoyluler" "Demi R " ve bir kaç tane loncada karakterleri var. Hile ile karaköy sunucusunun illegal materyallerini gerçek para karşılığı sattığını öğrendim. Bu yüzden kimsenin kasmasına da müsaade etmiyorlar. İnsanlar mecbur kalıyor gerçek para ile bu şahıslardan satın almaya... Oyun parası satışları da yine bu şahıslar üzerinden dönüyor... Şirket olmuşlar :D

2 günlük keyifli İKV serüvenimde tanıdığım ve sohbet eşliğinde maden çekerken gram sıkılmadığımı kendime kar görüp yeni sunucu açılana kadar ara sıra ikvye girmeye devam edeceğim. İş birlikcileri ve hilecilerin ceza aldığını görmek dileğiyle..
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

SeRRuh yazdı: 11 Mar 2025 20:06
BLueMASTER yazdı: 11 Mar 2025 14:32
SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 22:43
makale34 yazdı: 10 Mar 2025 21:23 Azgınlık kitabi diye hesapla giriş yapıp . videoda küfür edip . üstüne ayar yiyince serruh ve arkadaşları hala birşeyler kanıtlama peşinde . aranızdaki davada ben hep seni haksız gördüm öylesinde. üstünden 30 senede geçse MMRPG tarihinin en iyi ayar videosu bu şaşmaz
Adam yazar.. yeni kitabı mayısta çıkacak al oku. En son okuduğun kitap neydi?
Adli tatilde adliyeye gidip şikayet dilekçesi vermeye çalışan bir yazar adam :grinning: :grinning: :grinning: :grinning:
Bu kacıncı derece yüzsüzlük? He gerçi o yüzü videoda görmüştük.. Kopyacısı gelmiş hırsızlığın üstünü kapatmaya çalışıyor vay be. Arkadaş siz adamın charını soydunuz ve yakalanınca "videonuzu paylaşacağım" dediğimde çaktırmadan geri koyarken yine yakalandınız. Yani siz kapısı açık bir eve girip eşyaları çalıp tam çıkarken karşı komşuya yakalandığınız için eşyaları kapının kenarına koyup " bak almadık " diyecek kadar düşük bir seviyesiniz. Adamın kasasındaki " Bakırezer Altuncu Takı " neden çantasındaydı? Adam size sövdüğü zaman bunu da videoya alıp gururla paylaşıp racon dediniz. Şu mübarek ramazanda Allah size biraz onur, gurur, haysiyet nasip etsin. Ailenize de sabır.

Etkinlik konusunu kişisel tartışmaya çekmeyin. Discord sunucumda bulunuyorsunuz olmayanı da çağırın toplanın beni de çağırın.
Resim

Aktarılan itemler çantadaki ilk boşluğa düşer.Ancak bu düşük seviye arkadaş onu akıl edemeyecek kadar iftiracı ve riyakar :relaxed:
Resim
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Yunanistan
Discord: vespalia

Mesaj gönderen vespalia »

SeRRuh yazdı: 11 Mar 2025 21:00
AGRESIF yazdı: 10 Mar 2025 17:09
SeRRuh yazdı: 10 Mar 2025 08:39 Karaköy sunucusunda hile ile maden topluyorlar. Videolarını aldım desteğe göndereceğim.
Öyle miymiş?

Videoyu çeken şahıs oruç tutan insanlara karşı dini tartışmasını gizleyince biraz araştırayım dedim ve çıkan sonuçlar..
Şahıs " Kader Mahkumları " loncasına ait websitesini sabahın köründe açık tutuyor. Ancak bu kişi " Karakoyluler " diye bir loncada...(https://hizliresim.com/scy6ys7) Sabahın köründe ne işi olur başka bir loncanın anasayfasında diye baktığımda " Jackue" isimli şifacıyı loncaya almış. Bu şifacı önceki gün maden çekerken hilecilerin kullandığı şifacıydı...
Resim

Videoyu çektiği dakikadan 3dk öncesinde Swearengen isimli savaşçı ile 20mt ilerdeki Beril madeni çekerken alışveriş açıp engel olmaya çalışan kişi bence aynı kişi... Çünkü maden çekerken alışveriş açtığından dolayı benim alışverişi ve grup davetini kapattığımı biliyor.
Alt tab detaylarına baktığımda 2. karakterin açık olduğunu ve görünen kısmın Labirente ait olduğunu anlıyorum ve oradaki diğer karakterin Philotheos tılsımı kasan çeteye ait olduğunu kimsenin görev yapmasına dahi müsaade etmediğini kendi charımı kasarken benden 10m para istediklerini biliyorum. 5 tur ellerinden alıp kestim ve Denim kasarken videomu yapmışlar... mizah anlayışları zekalarıyla doğru orantıda...

Günün sonunda " Kader Mahkumları ", " Karakoyluler" "Demi R " ve bir kaç tane loncada karakterleri var. Hile ile karaköy sunucusunun illegal materyallerini gerçek para karşılığı sattığını öğrendim. Bu yüzden kimsenin kasmasına da müsaade etmiyorlar. İnsanlar mecbur kalıyor gerçek para ile bu şahıslardan satın almaya... Oyun parası satışları da yine bu şahıslar üzerinden dönüyor... Şirket olmuşlar :D

2 günlük keyifli İKV serüvenimde tanıdığım ve sohbet eşliğinde maden çekerken gram sıkılmadığımı kendime kar görüp yeni sunucu açılana kadar ara sıra ikvye girmeye devam edeceğim. İş birlikcileri ve hilecilerin ceza aldığını görmek dileğiyle..
Yaptığınız araştırmalar ve tespitler gerçekten takdire şayan. Sıkı takipteyiz, devamını heyecanla bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

:') :') :') :') ortalık 56
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Ortamın gerginlik

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

IFonQzrail yazdı: 12 Mar 2025 12:41 Ortamın gerginlik

bymehmett yazdı: 12 Mar 2025 03:19 :') :') :') :') ortalık 56
Hileciler, kopyacılar ve hırsızlarla uğraşmak inanın kolay değil arkadaşlar. Hilecileri kamufle etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü kendileri de reel satış yapıyor ve aynı pazarda payları var. Kısacası kuyruklarına basmıyorlar ...
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası

SeRRuh yazdı: 13 Mar 2025 00:43
IFonQzrail yazdı: 12 Mar 2025 12:41 Ortamın gerginlik

bymehmett yazdı: 12 Mar 2025 03:19 :') :') :') :') ortalık 56
Hileciler, kopyacılar ve hırsızlarla uğraşmak inanın kolay değil arkadaşlar. Hilecileri kamufle etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çünkü kendileri de reel satış yapıyor ve aynı pazarda payları var. Kısacası kuyruklarına basmıyorlar ...
Karaköy sunucusunda bir düzen var; ittifak kuruldu, tüm loncalar bu ittifaka dahil. Kimse birbirine düşmanlık yapmıyor, yıllarca düşman olan loncalar birlikte boss kesiyor çünkü olması gereken bu. Çocuk gibi, birbirinin bossunu sabote ederek "ilk vurduk, ilk vuran bu bossu keser" çabasına girmiyor. Siz bu yüzden bu sunucuya ayak uyduramadınız ve bu yüzden dışlanıyorsunuz. Hep "ben, hep biziz" kafasındasınız, "en iyisi benim" kafasındasınız, halbuki öyle bir şey yok. İttifaka dahil olmak isteyen her lonca geliyor. Eğer 6 kişilik ekibi varsa, kuralara dahil ediyoruz. Haftalık kuralarda geliyor, hakirini kesiyor. Kimsenin kimseyi dışlama hakkı yok; herkes bir...

Düşünsene, etkinlikte tek sorun yaşayan sensin ve tek düşmanlık sana yapılıyor. Neden? Çünkü siz bu oyunu herkese düşmanlık yapmak için oynuyorsunuz.

Şu an hortlağa gitsen, seni gruba alacaklardır çünkü ittifak kuralları gereği orası öyle işliyor; gelen gruba alınır, birlikte kasılır. Fakat sen ne yaparsın? Oraya gidersin, 'Burası bana ait, istediğim gibi KS atarım' dersin, sonra ben çıkar gelirim, elinden o slotu alırım. Bana dersin ki, 'Sen hilecisin.' Fakat hak edene hak ettiği gibi, aynı şekilde madende de öyle işliyor bu durum. Emin ol, Karaköy'de çok rahat maden çekersin ama çirkefleşirsen, madende çekemezsin.

Anlatmak istediğimi anlamışsındır umarım hocam. O yüzden relax olun, içinizdeki kibiri bir tarafa bırakıp insanlarla iyi geçinin.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Siz düzen değil tezgah kurmuşsunuz. Hileyle maden, materyal, oyun parası satışı yaparak geçiminizi sağlıyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

dezgah ln bu :grinning: :grinning: :grinning:
Kullanıcı avatarı
vespalia
İskele Babası
İskele Babası

SeRRuh yazdı: 14 Mar 2025 08:13 Siz düzen değil tezgah kurmuşsunuz. Hileyle maden, materyal, oyun parası satışı yaparak geçiminizi sağlıyorsunuz.
Bu tezgah nerede bende kazanayım? İçi boş sıkıyorsun benim en son sattığım materyalin üzerinden 2 ay geçti.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön