Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Re: Gm Borgianin Bolgeden Soyledikleri ..

Mesaj gönderen maxwell1337 »

deveng yazdı: 23 Ağu 2024 19:16 Arkadaşlar sunucu aktarımları sadece yeni sunucular arası olacaktır
mülteci kampı gibi sıkış tıkış oyun oynuyoruz ya , özellikle karaköy rezillik ne bosslar yetiyor ne slotlar , bir lonca komiseri almış saat 12'ye kadar bizde diyor , en azından bir nebze oyun rahatlar , sunucu optimizasyonu da düşüyor 10 fps dolaşıyoruz yemin ediyorum rezillik ya , eskiden boşuna 8 sunucu yapmamış adamlar
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen maxwell1337 »

maxwell1337 yazdı: 24 Ağu 2024 01:22
deveng yazdı: 23 Ağu 2024 19:16 Arkadaşlar sunucu aktarımları sadece yeni sunucular arası olacaktır
mülteci kampı gibi sıkış tıkış oyun oynuyoruz ya , özellikle karaköy rezillik ne bosslar yetiyor ne slotlar , bir lonca komiseri almış saat 12'ye kadar bizde diyor , en azından bir nebze oyun rahatlar , sunucu optimizasyonu da düşüyor 10 fps dolaşıyoruz yemin ediyorum rezillik ya , eskiden boşuna 8 sunucu yapmamış adamlar
fazla oyuncu diğer MMO'larda güzel ama İKV'de bir ekranda bulunabilecek maks oyuncu sayısı belli , onun üstüne çıkıldığında tam anlamıyla rezillik oluyor 5 fps oynamaya çalışıyorsun , zaten farkettiyseniz boss sayıları ve slotlar 8 sunucuya göre ayarlanmış o kadar fazla slot ve boss yok
Paprikas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Paprikas »

O gün ben de aktiftim. Adamın söylediği şey kapanan kuklacı sunucusunun yerine açılacak sunucu için defalarca belirtti ama siz ya provokasyon amaçlı böyle bir başlık açtınız yada okuduğunu anlama ve dinleme ile ilgili büyük probleminiz var.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön