Katılıyorum. Benim de son birkaç gündür taktik bu. Yazıyı görünce sıkıldım diyip kapatıyorumCankurtarann yazdı: ↑13 Ağu 2024 13:31 bugün karar verdim bu oyunu günde en fazla iki saat oynayıp bırakacaksın, sağlığınız için mola vermenizi tavsiye ederiz yazısını görünce kapatıp normal hayatlarımıza dönmek en faydalısı.
bir de oyunda gereksiz bir karaköy öncesi madenlerinde piyasada yığılma var, bu da bu madenlerin fiyatının azalmasına sebep olacak.
benim gibi normal oyunculara tavsiyem az oynayın, öz oynayın. zaten erkenden bitiren oyuncular sayesinde sizlere de yollar açılacak.
Karaköy Sunucusunda Azalma
- sailorhawk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Eski Yeni
- Discord: .yaaz
Re: Karaköy Sunucusunda Azalma
Savaşçıyım, Sığınak-Migrat görevlerimi yapamadığım için karakterim öylece kaldı ve bende girmiyorum, büyücü aç diyenler için ben savaşçı oynamak istiyorum oyuna tankta lazım, başka bir çözümü olmalı…
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Sığınak ve Migrata tank almayan egoist büyücü ve şifacılar, Çemberlitaş ve Karaköy bosslarına tank aramak için bölgeden bi taraflarını yırtıyorlar .. Çünkü beyinleri ilerisini düşünemiyor sadece o an hızlı kesmeyi düşünüyor. Şahsen ben Sığınak ve Migratta tankları dışlayanları Savaşçımla Karaköyde ve Çemberlitaşta grup kurarken gruba almıyorum

- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
Merhabalar,
Arkadaşlar malesef ki oyunumuz bireysel oyuncular için oynaması imkansız derecede zor. Arkadaş edinsinler topluluklara katılsınlar demek bizlere basit geliyor ama oyunu oynayan kitlenin büyük kısmı en güzel ayran bizim ayran modunda burunlarından kıl aldırmayacak kadar kibirle dolu odukları için bu topluluklarda yer bulabilmek çok zor. Herkes yıllar öncesinde arkadaşlıklarını oturtmuş olduğu ekipleriyle yol alıyor. Haliyle dışarıdan adam almak işlerine de gelmiyor(Kendimi de tenzih etmiyorum bu arada) Yeni arkadaşlar kendi aralarında organize olup bişiyler başarsın desek 30 dakika süren gaffar kesiminde en ufak senkron hatasında yeri boylayacaklar. Bu vb. sorunlarla alakalı çok büyük bir liste yazabiliriz. Ama bu konuda değişiklik yapılması mümkün gözükmediğinden çabamız beyhude olur.
Ama oyunun zorluğu ve bireysel oyuncu için bir cehennem oluşu her halükarda baki kalacak.
İyi forumlar dilerim.
Arkadaşlar malesef ki oyunumuz bireysel oyuncular için oynaması imkansız derecede zor. Arkadaş edinsinler topluluklara katılsınlar demek bizlere basit geliyor ama oyunu oynayan kitlenin büyük kısmı en güzel ayran bizim ayran modunda burunlarından kıl aldırmayacak kadar kibirle dolu odukları için bu topluluklarda yer bulabilmek çok zor. Herkes yıllar öncesinde arkadaşlıklarını oturtmuş olduğu ekipleriyle yol alıyor. Haliyle dışarıdan adam almak işlerine de gelmiyor(Kendimi de tenzih etmiyorum bu arada) Yeni arkadaşlar kendi aralarında organize olup bişiyler başarsın desek 30 dakika süren gaffar kesiminde en ufak senkron hatasında yeri boylayacaklar. Bu vb. sorunlarla alakalı çok büyük bir liste yazabiliriz. Ama bu konuda değişiklik yapılması mümkün gözükmediğinden çabamız beyhude olur.
Ama oyunun zorluğu ve bireysel oyuncu için bir cehennem oluşu her halükarda baki kalacak.
İyi forumlar dilerim.
Karaköy
Ultron
Megatron
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
Katılıyorum ama sadece migrat gaffar öyle hem de aşırı derecede cehennem , bireysel oyuncunun ÇT önündeki 59'lara ağız eğmesi lazım girebilmesi için
fakat Gaffar'ı yapıp KK'ye geçebilirlerse KK o kadar loncaya tanıdıklara ihtiyaç duyulan bir bölge değil , zaten gaffarsız KK'ye giremeyecekleri için bunun bir önemi yok
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
migrat başında yatsam, gece adam bulamayan bir gruba girsem kesebilirimde, çok fazla uğraş hocam.BunudaBanlayin yazdı: ↑12 Ağu 2024 22:05Bilge asa konusuna kitlenip kalan büyücülere anlam veremiyorum, normal bir bilge asa parlat geç , aradaki fark en fazla 40 hasar olacaktır. Boşu boşuna zaman kaybediyorsunuz bilge asa konusuna kilitlenip. Dün bilge asasız nitrojen dişli büyücüye gaffar görevi yaptım ve tek denemede kestik.benibanladilar yazdı: ↑12 Ağu 2024 21:47 Grup bölgelerinin hatalı dizaynı yüzünden ikv çoğu kişi için 49 levelde biten bir oyun.
Mesela ben, sığınak görevlerini yaptım ama bilge asa düşmedi, 10 kez falan motor kestim sadece fevzi asa düştü.
migrata gidiyorum başında herkes asasını parlatmış, ejder üretmiş insanlar var.
zaten bütün grup bölgeleri full dolu, grup bulsanda giremiyorsun.
girebilmek için sabah 7de girmek lazım. ee çalışıyoruz nasıl giricez?
gecen cumartesi sabahı uyumadım sıgınak girdim, asa düşmedi BAŞ düştü.
bir sonraki cumartesi 300 elektrik hasarımla migrata girmeyi deneyebilirim ama genel olarak oyunda yapılacak bir şey kalmadı benim için...
hadi diyelim migratı yaptık. o zamanda çemberlitaşı yapamayacağız.
arkadaşlarınla veya güzel bir loncan varsa o zaman yaparsın anca.
beni loncamdan atmışlar![]()
sığınak en azından kolay diye 10 kez falan motor kestik. asa düşmesi dediğiniz gibi çok önemli değil ama grup bölgesine girmek ÇOK ÇOK yorucu. bilmem kaç hasar sınırı aramayan grup bulacaksında gireceksin, 14 yaşına geri dönsem yaparımda, şuan hiç yapasım yok ya. oyun oynarken oyun oynamak istiyor insan. migrat kuyusunun başında durmak oyun değil işkence.
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Hocam merhaba taktiği flan yok. Adamlar Xenotim'i gerçek parayla satın alıyor veya materyal her neyse. Bildiğin gidip menekşe elmasa 200 lira flan veren tanıdığım oldu. Oyun oyun olmaktan çıkmış. Orta hallilerin 3 kuruş kazanmak için girdiği bir ticarethane olmuş.yeCs yazdı: ↑13 Ağu 2024 11:57Hocam cidden merak ediyorum 1 sunucuda 24 xeno nasıl kasıyorsunuz? 2 gün önce Karaköy sunucusunda arkadaşımın hesabı ile xeno kasayım dedim. Her slotun başında birileri var. Gece 3 te de birileri var sabah 7 de de birileri var. Öğle vakti zaten ana baba günü. Yani o kalabalık içinde nasıl slota vuruyorsunuz? Hadi makro kurduk vurduk diyelim, karşı tarafta da makro ile oynayanlar var. Ortalama dakikada 1 adet ırk kesebiliyoruz.xHassaSKaLPx yazdı: ↑13 Ağu 2024 07:16 Bazı arkadaşların da dediği gibi sunucuda azalma yerine aksine grup bölgeleri ve kilit görevlerde kesilmesi gereken patron yaratıkların başında yığılma söz konusu. Bu da sunucunun çökmesine en büyük sebep. İkinci olarak bazı insanlar tılsım üretmiş falan diyen arkadaşlar mevcut. Sunucu açılalı 20 gün oldu nerdeyse. Tılsım üretmeyi zor zannediyorsunuz ama o tılsım üreten arkadaşların saatlerce hol bölgesinde maden ve materyal kastığından bir haber olmalısınız. Bireysel oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunları. İstanbul kıyamet vakti oyununun yapısını bilmiyorsan eğer gelişmen de o kadar zor olacaktır. Sunucu açıldıktan 5 gün sonra Karaköy bölgesine girip 1 hafta sonrasında karakterimi 59 a attım ve su an da ikinci bir karakter kasmış bulunuyorum . Bu kadar abartmayın arkadaşlar. Oyunun mantığını kavrayın yeter.
1000 ırk kessen 1 tane düşmüyor xeno ( boş sunucuda y2 ile çok denedim)
Yani 24 xeno çok çok zor. İnsanlar çatır çatır tılsım basıyor. Benim anlamadığım şu an bomboş sunucuya full çarlarla girsem, günde 6 saat maden ve xeno kassam yine de 1 haftada y2 madeni kasamıyorum. Düşmüyor yani o kadar peptit, salgı, xeno, jadeit... Adamlar o kalabalıkta her gün bi tılsım nasıl basıyorlar?
Bir taktiği falan mı var?
İkv Forumda takılmak şuanda İkv oynamaktan çok daha kafa dağıtıcı bir aktivite.
10 kere sunucu çöküyor bir kişi bile itiraz etmeden oyuna tekrar bağlanıp ''GAFFARA HS '' yazmaya başlıyorlar. Garip bir kitle gerçekten.
Başlığa gelecek olursak da evet çok fazla olmasa da oyuncu sayısında düşüşler olmuştur. Ben de şuanda ara sıra giren tayfadanım 1 aylık plus bitince de bir daha plus flan almam.
Şuanda İKV oyun flan değil aksini iddia eden vizyonsuzdur.
- maxwell1337
- Sahaf Yardımcısı
Üretenler zaten antep hatay urfa tayfası , hepsinin +12 +13 saat online süreleri var , ayrıca yukardaki arkadaşların söylediği gibi gerçek parayla da alıyorlar , çok rahat üretirler zaten bireysel de değiller 30 40 kişilik ekiplerle sürü gibi oynuyorlaryeCs yazdı: ↑13 Ağu 2024 11:57
Hocam cidden merak ediyorum 1 sunucuda 24 xeno nasıl kasıyorsunuz? 2 gün önce Karaköy sunucusunda arkadaşımın hesabı ile xeno kasayım dedim. Her slotun başında birileri var. Gece 3 te de birileri var sabah 7 de de birileri var. Öğle vakti zaten ana baba günü. Yani o kalabalık içinde nasıl slota vuruyorsunuz? Hadi makro kurduk vurduk diyelim, karşı tarafta da makro ile oynayanlar var. Ortalama dakikada 1 adet ırk kesebiliyoruz.
Yani 24 xeno çok çok zor. İnsanlar çatır çatır tılsım basıyor. Benim anlamadığım şu an bomboş sunucuya full çarlarla girsem, günde 6 saat maden ve xeno kassam yine de 1 haftada y2 madeni kasamıyorum. Düşmüyor yani o kadar peptit, salgı, xeno, jadeit... Adamlar o kalabalıkta her gün bi tılsım nasıl basıyorlar?
- adimihatirla
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
adimihatirla yazdı: ↑13 Ağu 2024 23:03Hocam merhaba taktiği flan yok. Adamlar Xenotim'i gerçek parayla satın alıyor veya materyal her neyse. Bildiğin gidip menekşe elmasa 200 lira flan veren tanıdığım oldu. Oyun oyun olmaktan çıkmış. Orta hallilerin 3 kuruş kazanmak için girdiği bir ticarethane olmuş.yeCs yazdı: ↑13 Ağu 2024 11:57Hocam cidden merak ediyorum 1 sunucuda 24 xeno nasıl kasıyorsunuz? 2 gün önce Karaköy sunucusunda arkadaşımın hesabı ile xeno kasayım dedim. Her slotun başında birileri var. Gece 3 te de birileri var sabah 7 de de birileri var. Öğle vakti zaten ana baba günü. Yani o kalabalık içinde nasıl slota vuruyorsunuz? Hadi makro kurduk vurduk diyelim, karşı tarafta da makro ile oynayanlar var. Ortalama dakikada 1 adet ırk kesebiliyoruz.xHassaSKaLPx yazdı: ↑13 Ağu 2024 07:16 Bazı arkadaşların da dediği gibi sunucuda azalma yerine aksine grup bölgeleri ve kilit görevlerde kesilmesi gereken patron yaratıkların başında yığılma söz konusu. Bu da sunucunun çökmesine en büyük sebep. İkinci olarak bazı insanlar tılsım üretmiş falan diyen arkadaşlar mevcut. Sunucu açılalı 20 gün oldu nerdeyse. Tılsım üretmeyi zor zannediyorsunuz ama o tılsım üreten arkadaşların saatlerce hol bölgesinde maden ve materyal kastığından bir haber olmalısınız. Bireysel oynayan bir oyuncu olarak söylüyorum bunları. İstanbul kıyamet vakti oyununun yapısını bilmiyorsan eğer gelişmen de o kadar zor olacaktır. Sunucu açıldıktan 5 gün sonra Karaköy bölgesine girip 1 hafta sonrasında karakterimi 59 a attım ve su an da ikinci bir karakter kasmış bulunuyorum . Bu kadar abartmayın arkadaşlar. Oyunun mantığını kavrayın yeter.
İkv Forumda takılmak şuanda İkv oynamaktan çok daha kafa dağıtıcı bir aktivite.
10 kere sunucu çöküyor bir kişi bile itiraz etmeden oyuna tekrar bağlanıp ''GAFFARA HS '' yazmaya başlıyorlar. Garip bir kitle gerçekten.
Başlığa gelecek olursak da evet çok fazla olmasa da oyuncu sayısında düşüşler olmuştur. Ben de şuanda ara sıra giren tayfadanım 1 aylık plus bitince de bir daha plus flan almam.
Şuanda İKV oyun flan değil aksini iddia eden vizyonsuzdur.
Ekleme:Ayrıca ben yöneticilerin veya geliştiricilerin ne haltsa, zaten ne oldukları da belirsiz, bu ticaretten çok yüksek oranda nemalandıklarını, paylarını aldıklarını düşünüyorum. Gram güvenim yok.
Reel parayla satış yapmaktan ceza alan bir kişi görmedim daha ben, ceza alan varsa da isimleri neden açıklanmıyor.
Türk Lirasıyla materyal satan, görev yapan karakterlerin kullanıcıları çok sevgili yöneticilerimizin ta kendileri olabilir mi?
- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Nefer Team
"biRadeR seN haYıRdıR" dc gel laaa diye başlamasınlar birazdanmaxwell1337 yazdı: ↑13 Ağu 2024 23:07Üretenler zaten antep hatay urfa tayfası , hepsinin +12 +13 saat online süreleri var , ayrıca yukardaki arkadaşların söylediği gibi gerçek parayla da alıyorlar , çok rahat üretirler zaten bireysel de değiller 30 40 kişilik ekiplerle sürü gibi oynuyorlaryeCs yazdı: ↑13 Ağu 2024 11:57
Hocam cidden merak ediyorum 1 sunucuda 24 xeno nasıl kasıyorsunuz? 2 gün önce Karaköy sunucusunda arkadaşımın hesabı ile xeno kasayım dedim. Her slotun başında birileri var. Gece 3 te de birileri var sabah 7 de de birileri var. Öğle vakti zaten ana baba günü. Yani o kalabalık içinde nasıl slota vuruyorsunuz? Hadi makro kurduk vurduk diyelim, karşı tarafta da makro ile oynayanlar var. Ortalama dakikada 1 adet ırk kesebiliyoruz.
Bir taktiği falan mı var?![]()
Karaköy
Ultron
Megatron