Yeni Sunucu İçin Bazı Anekdotlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NISAO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hayvan Severler

Re: Yeni Sunucu İçin Bazı Anekdotlar

Mesaj gönderen NISAO »

Esadullah yazdı: 06 Tem 2024 19:45
NISAO yazdı: 06 Tem 2024 18:22 Yeniden para kazanmanın tek yolu yeni sunucu açmaktı , onlar da onu yapıyor. Sunucu açıldıktan bir hafta sonra yeni sunucunun diğer sunuculardan ne farkı olacak?
Hayır! Para kazanmak isteselerdi Akçe fiyatlarını bir tık indirir başka yenilikler yapılırdı. Hatta çok basit yenilikler ile binlerce kişiye akçe aldırabilirlerdi! Karaköy Sunucusunu biz istedik diye yaptılar..
Binlerce hatanın olduğu ve bu hataların giderilmedigi ya da giderilemediği sunucularda akçe fiyatlarında indirim yapılsaydı bunun kime ne faydası olacaktı, oyuncular aaaa böyle bir indirim yapılıyor hemen dönelim mı diyecekti? Bir de sürekli oyundan şikayet edip ve buna rağmen her defasında oyunu nasıl savunan oluyorsun ? Bunun sana pek bir fayda sağladığını düşünmüyorum, içindekileri ve gerçekleri yaz kurtul , dansözlüğün de bir seviyesi olmalı sonuçta :) Dünya değişti ama Barış değişmedi :)))
Resim
Kullanıcı avatarı
NISAO
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hayvan Severler

Mesaj gönderen NISAO »

hattihumayun yazdı: 06 Tem 2024 19:15
vespalia yazdı: 06 Tem 2024 18:58
NISAO yazdı: 06 Tem 2024 18:22 Yeniden para kazanmanın tek yolu yeni sunucu açmaktı , onlar da onu yapıyor. Sunucu açıldıktan bir hafta sonra yeni sunucunun diğer sunuculardan ne farkı olacak?
Bir aksilik çıkmazsa oyun kapanana kadar ticaret dönen tek sunucu olacak.
dostum sen zaten oyunu bu halde bile oynayan insansın burada 2018'den önce bırakan şuan oynamayan eski tayfa konuşuyor
, ticaretmiş karaköydeki bi halta benzemeyen asaların silahların ticaretini yapsan nolacak , sanki knight oynuyorsun bi eşyayı 500 600 bine satacan , oyundaki en baba eşya maks 50 lira olacak :grin:
En son 2017 yılında oynadım ! Şu hâliyle bile oynayan adamsın derken?
Resim
Kullanıcı avatarı
bymehmett
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !

Mesaj gönderen bymehmett »

1 adet ct kutu ve 1 adet 5500 alıp karakoy sunucusuna giriş yapabilirsiniz
SanatHarT
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ülkücüler

Mesaj gönderen SanatHarT »

İlk seviyeler herkes için muhteşem olacaktır, oyundaki doluluk nereye gitsen görev yapan neferler. Bölge kanalı susmuyor, sürekli grup daveti geliyor.. Lakin seviye 49 a dayandığında oyunda tıkanmalar başlayabilir. Bence sunucu ilk açıldığında müdahale edemiyorlarsa bile oyun henüz ilerlerken 49 seviyede exp düşürme konusu için çalışma yapılmalı diye düşünüyorum.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön