Binlerce hatanın olduğu ve bu hataların giderilmedigi ya da giderilemediği sunucularda akçe fiyatlarında indirim yapılsaydı bunun kime ne faydası olacaktı, oyuncular aaaa böyle bir indirim yapılıyor hemen dönelim mı diyecekti? Bir de sürekli oyundan şikayet edip ve buna rağmen her defasında oyunu nasıl savunan oluyorsun ? Bunun sana pek bir fayda sağladığını düşünmüyorum, içindekileri ve gerçekleri yaz kurtul , dansözlüğün de bir seviyesi olmalı sonuçta
Yeni Sunucu İçin Bazı Anekdotlar
- NISAO
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hayvan Severler
Re: Yeni Sunucu İçin Bazı Anekdotlar

- NISAO
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hayvan Severler
En son 2017 yılında oynadım ! Şu hâliyle bile oynayan adamsın derken?hattihumayun yazdı: ↑06 Tem 2024 19:15dostum sen zaten oyunu bu halde bile oynayan insansın burada 2018'den önce bırakan şuan oynamayan eski tayfa konuşuyor
, ticaretmiş karaköydeki bi halta benzemeyen asaların silahların ticaretini yapsan nolacak , sanki knight oynuyorsun bi eşyayı 500 600 bine satacan , oyundaki en baba eşya maks 50 lira olacak![]()

- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
1 adet ct kutu ve 1 adet 5500 alıp karakoy sunucusuna giriş yapabilirsiniz
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ülkücüler
İlk seviyeler herkes için muhteşem olacaktır, oyundaki doluluk nereye gitsen görev yapan neferler. Bölge kanalı susmuyor, sürekli grup daveti geliyor.. Lakin seviye 49 a dayandığında oyunda tıkanmalar başlayabilir. Bence sunucu ilk açıldığında müdahale edemiyorlarsa bile oyun henüz ilerlerken 49 seviyede exp düşürme konusu için çalışma yapılmalı diye düşünüyorum.