Tydixx
Bozkurtydixx yazmıcam artık sıkıldım
poLLis yazdı:kral gerçekten döndü ANLAYANLARA herkeze saygılarla
tekrar aranızdayım Titxpolis
:lol: :lol: :lol: Bir insan bu kadarmı kıskanç olabilir. :lol: Sanane Lan ben isdediğim kişiye isdediğim rolü hikayemde veririm sanane ? Sende yaz hikaye git en iyi dostunu kral yap. Sana batan olay ne burda ? Ruffles benm ve bir çok kişinin gözünde kral ama sen o kadar tanınmayıp böyle hikayelerde yer alamayınca normal olarak kıskançlık moduna girmişsinOceans yazdı:Baba iyi hoş yazıyorsun ama yaptığın hiç doğru birşey değil.Ruffles Kralmışta bilmem neymişte.Bir klanı yükseltip diğer klanı karalamanı doğru bulmuyorum ve onaylamıyorum.Hikayelerini bir kişi üzerine değilde topluluk üzerine yazmanı tavsiye ederim.Bu arada ben senin kim olduğunu çözdüm.Ama isim vermek istemiyorum.Bence sen nicki ni değiştir.Sancak yazar değilde Rufflesxyazar yap.
Sancakxyazar yazdı::lol: :lol: :lol: Bir insan bu kadarmı kıskanç olabilir. :lol: Sanane Lan ben isdediğim kişiye isdediğim rolü hikayemde veririm sanane ? Sende yaz hikaye git en iyi dostunu kral yap. Sana batan olay ne burda ? Ruffles benm ve bir çok kişinin gözünde kral ama sen o kadar tanınmayıp böyle hikayelerde yer alamayınca normal olarak kıskançlık moduna girmişsinOceans yazdı:Baba iyi hoş yazıyorsun ama yaptığın hiç doğru birşey değil.Ruffles Kralmışta bilmem neymişte.Bir klanı yükseltip diğer klanı karalamanı doğru bulmuyorum ve onaylamıyorum.Hikayelerini bir kişi üzerine değilde topluluk üzerine yazmanı tavsiye ederim.Bu arada ben senin kim olduğunu çözdüm.Ama isim vermek istemiyorum.Bence sen nicki ni değiştir.Sancak yazar değilde Rufflesxyazar yap.Hikayelerimde kimlere hangi şekilde rol vereceğim kimseyi bağlamaz. Okuyan okur okumayan yorum yazmaz
Diğer hikayelerimdede bir çok kişiye rol verdim ve böylede devam edecek. Oyunu bırakdım demişsin hala forumda ne işin var öyleyse :lol:
![]()
Ömerin ismi yer alsaydı kimse okumazdıda ondan.Drowxauril yazdı:hikayede yarar ın adını goremedim???