sunucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Re: sunucu

Mesaj gönderen Sonne »

CHAPPIE yazdı: 08 Oca 2021 23:00
MobilSorun78 yazdı: 08 Oca 2021 20:06 Gerektiği zaman Akçe çekerek destek verdiğimiz bu oyunda 'GÖNÜLLÜ' insanları muhatap olarak karşımızda görmekten, sürekli aynı yanıtları kopyala yapıştır şeklinde almaktan S I K I L D I K. Bu oyunda 'RESMİ' olarak görevli olarak çalışan 'DEVELOPER' kişilerin yazacağı 2 satır bile içimize su serpecektir. Neden bu durumdayız ? Nasıl bu duruma geldik ? Bundan sonra ne olacak ? Yıl oldu geri sarma sorununu çözemediniz. Yıl oldu ufak bir fix bile atamadınız. Yıl oldu insanların beklentisinin karşılığını veremediniz. Bu mesajımdan dolayı uzaklaştırılacak dahi olsam bile elimdeki bu taşı utanacağınızı bilmesemde sert biçimde buraya atıyorum. Azıcık vicdan ve iş ahlakınız varsa mesajımı silmek yerine gerekli 'DEVELOPER' kadrosuna ulaştırırsınız. 'GÖNÜLLÜ' kisvesi adı altında 'GÖNÜLSÜZ' işler (Kopyala-Yapıştır cevaplar/Hızlı Destek bölümünde sorulan sorulara 'Bu soru hakkında zaten gerekli cevapları verdik arama yaparak ulaşabilirsiniz' mantığı yerine zor olmasa gerek bir yanıt yazmak/Kafamızdaki soru işaretlerini aydınlatmak) yapan insanlardan ve sistemden B I K T I K artık. Buna bir son verin ! 'Açık Beta'da 13. Yılını Kutladığımız bu güzide 'TÜRK YAPIMI MMORPG' oyunumuzu bu bataklıktan çekip K U R T A R I N..

Yazacak daha çok şey var ama biliyorsunuz 'DEMOKRATİK' bir foruma sahibiz..
Bu yazı silinir.

Silinmesi için özenle yazılmış o kadar.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Sonne yazdı: 08 Oca 2021 23:13
CHAPPIE yazdı: 08 Oca 2021 23:00
MobilSorun78 yazdı: 08 Oca 2021 20:06 Gerektiği zaman Akçe çekerek destek verdiğimiz bu oyunda 'GÖNÜLLÜ' insanları muhatap olarak karşımızda görmekten, sürekli aynı yanıtları kopyala yapıştır şeklinde almaktan S I K I L D I K. Bu oyunda 'RESMİ' olarak görevli olarak çalışan 'DEVELOPER' kişilerin yazacağı 2 satır bile içimize su serpecektir. Neden bu durumdayız ? Nasıl bu duruma geldik ? Bundan sonra ne olacak ? Yıl oldu geri sarma sorununu çözemediniz. Yıl oldu ufak bir fix bile atamadınız. Yıl oldu insanların beklentisinin karşılığını veremediniz. Bu mesajımdan dolayı uzaklaştırılacak dahi olsam bile elimdeki bu taşı utanacağınızı bilmesemde sert biçimde buraya atıyorum. Azıcık vicdan ve iş ahlakınız varsa mesajımı silmek yerine gerekli 'DEVELOPER' kadrosuna ulaştırırsınız. 'GÖNÜLLÜ' kisvesi adı altında 'GÖNÜLSÜZ' işler (Kopyala-Yapıştır cevaplar/Hızlı Destek bölümünde sorulan sorulara 'Bu soru hakkında zaten gerekli cevapları verdik arama yaparak ulaşabilirsiniz' mantığı yerine zor olmasa gerek bir yanıt yazmak/Kafamızdaki soru işaretlerini aydınlatmak) yapan insanlardan ve sistemden B I K T I K artık. Buna bir son verin ! 'Açık Beta'da 13. Yılını Kutladığımız bu güzide 'TÜRK YAPIMI MMORPG' oyunumuzu bu bataklıktan çekip K U R T A R I N..

Yazacak daha çok şey var ama biliyorsunuz 'DEMOKRATİK' bir foruma sahibiz..
Bu yazı silinir.

Silinmesi için özenle yazılmış o kadar.

Gönüllü ekipten bir şey istenemez ki? Adam gönüllü yapıyor yani sana ne cevap verebilir sunucu hakkında.

Senin sorman gereken kişi direkt Developerdır o da artık oyundan sıkılmış. Bence her şey gün gibi ortada. Yani alışın arkadaşlar.

Ben alışmak istemiyorum,kabullenemiyorum diyorsanız ya bırakacaksınız ya adapte olacaksınız biz yıllar önce konuşmaya çalıştık olmadı bizde bıraktık.
Kullanıcı avatarı
kargasa14
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kargasa14 »

eskiden oyunun geleceği yok. developer yok yazınca bile siliniyordu. artık çok az silindiğini görüyorum.
Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz
Kullanıcı avatarı
hayko205
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hayko205 »

Liste yine görünmüyor bende
İki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı.
CAT STEVENS
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen faysbok »

Maalesef. Bugün yaklaşık 4-5 kez çöktü oyun.
WelderMOODY
ILKERR

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön