sunucu
- Sancakxyazar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: sunucu
Yok mu bi teknik ekip bilgilendirme yapacak girmeyin diyin bakıyoruz diyin ne olduğunu anlayalım en azından bütün gece böyle mi gidecek ?
Benim küfürlü sözlerim sizin kibar yalanlarınızdan daha samimi.
Umarım en kısa zamanda düzelirse rahalarızBluewar yazdı: ↑08 Oca 2021 19:35 İlk ve son kez olmayacak bir erişim sorunu olduğunu herkes biliyor. Ticari bilgi olduğu için bizimle paylaşılmıyor ama sunucular neden çöküyor veya ne kadar kapasitesi var anlayacağımız dilden basitçe bir açıklama yapsalar, çözüm için oyuncular bile destek olabilir.
Sorun, İstanbul Kıyamet Vakti'ni oynayan bir avuç insan kalması, bu insanlar sorun yaşadığında anlık çözüme ulaşamaması.
Çözüm için birçok kişi yıllarca konuştu, konuşmaya devam ediyor. Önemli olan oyuncuların neler yaptığı ve yöneticilerin bu yapılanlara karşı tepkileri. Bu denkleme bakılarak oyunun neden bu hale geldiği anlaşılabilir.
İki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı.
CAT STEVENS
CAT STEVENS
HERKESE SABIR DİLİYORUM. ÜMİT EDİYORUM Kİ YAKIN ZAMANDA SUNUCULAR İÇİN YENİLEME GELİR DE KASMA , DONMA, OYUNDAN DÜŞME VAKALARI SONLANIR VE BU VAKALR SON BULMUŞ OLSUN.
☆Eminönü / Mehnur ☆ - ☆ Teşkilat / HipHop - Hiphopxbüyü ☆
Dostum bu zamana kadar bi çözüm getirilemedi. Bu saatten sonra bu durumla barışık oynamak gerekiyor. Yapılacak bir şey yok.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gerektiği zaman Akçe çekerek destek verdiğimiz bu oyunda 'GÖNÜLLÜ' insanları muhatap olarak karşımızda görmekten, sürekli aynı yanıtları kopyala yapıştır şeklinde almaktan S I K I L D I K. Bu oyunda 'RESMİ' olarak görevli olarak çalışan 'DEVELOPER' kişilerin yazacağı 2 satır bile içimize su serpecektir. Neden bu durumdayız ? Nasıl bu duruma geldik ? Bundan sonra ne olacak ? Yıl oldu geri sarma sorununu çözemediniz. Yıl oldu ufak bir fix bile atamadınız. Yıl oldu insanların beklentisinin karşılığını veremediniz. Bu mesajımdan dolayı uzaklaştırılacak dahi olsam bile elimdeki bu taşı utanacağınızı bilmesemde sert biçimde buraya atıyorum. Azıcık vicdan ve iş ahlakınız varsa mesajımı silmek yerine gerekli 'DEVELOPER' kadrosuna ulaştırırsınız. 'GÖNÜLLÜ' kisvesi adı altında 'GÖNÜLSÜZ' işler (Kopyala-Yapıştır cevaplar/Hızlı Destek bölümünde sorulan sorulara 'Bu soru hakkında zaten gerekli cevapları verdik arama yaparak ulaşabilirsiniz' mantığı yerine zor olmasa gerek bir yanıt yazmak/Kafamızdaki soru işaretlerini aydınlatmak) yapan insanlardan ve sistemden B I K T I K artık. Buna bir son verin ! 'Açık Beta'da 13. Yılını Kutladığımız bu güzide 'TÜRK YAPIMI MMORPG' oyunumuzu bu bataklıktan çekip K U R T A R I N..
Yazacak daha çok şey var ama biliyorsunuz 'DEMOKRATİK' bir foruma sahibiz..
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Mossad saldırıyor arkadaşlar kusura bakmayın . 12 saat sonra oyuna erişim sağlayabilirsiniz.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
Yaşım daha 20 büyüklerimle 9 yaşımdan beridir oynuyorum bu oyunu seve seve yeni nesil çoğu oyunu oynadım emin olun ki ikv dünyasında yaşadığım mmorpg zevkini hiç bir yerde tatmadım bilgisayarla 3 yaşımda tanıştım bu zamana kadar kendimi bu tarafta uzmanlaştırma adına çalışmalar yaptım html5 kodlarıyla iç içe oldum siteler kurdum flash unuty3d motorlarıyla ufak oyunlar oluşturdum popülerite olan oyunların simlerini kendi çapımda kişiselleştirdim ama aklımda hep bir hayal olarak sobee ekibine girmek ikv yi her noktada geliştebilecek bir developer olmak istedim daha öğrencilik hayatımdayım mezun olana kadar bu oyun dayanabilirse çok güzel fikirlerim var sunucular dahil eski oyun motorunda olan ikv yi yeni bir motora taşımak yeni nesile uyumlu hale getirmek oyun açıklarını kapatmak karışık olmayan bir kodlama sağlamak istiyorum biliyorum ki teknik ekip bu eskimiş motora müdahele etmekte zorlanıyor oyun açıkları mecburen geri dönülemez hale geliyor emin olun ki bu oyunun temel oyuncu kitlesi oyunu ayakta tutmaya yeterli uyumlu bir optimizasyon yeterli kadar bir ekip ve bağımlı hale gelmeyen departmandan çıkmış olarak tekrar bağımsız bir oyun stüdyosu haline bir an önce gelmesi gerekmektedir oyun içi karakterlerin çizimi ve hikayesi başka bir oyunda kolay kolay bulunmamaktadır yeter ki kendinize güvenin biraz içimi dökmek istedim iyi forumlar
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hunters
+1MobilSorun78 yazdı: ↑08 Oca 2021 20:06 Gerektiği zaman Akçe çekerek destek verdiğimiz bu oyunda 'GÖNÜLLÜ' insanları muhatap olarak karşımızda görmekten, sürekli aynı yanıtları kopyala yapıştır şeklinde almaktan S I K I L D I K. Bu oyunda 'RESMİ' olarak görevli olarak çalışan 'DEVELOPER' kişilerin yazacağı 2 satır bile içimize su serpecektir. Neden bu durumdayız ? Nasıl bu duruma geldik ? Bundan sonra ne olacak ? Yıl oldu geri sarma sorununu çözemediniz. Yıl oldu ufak bir fix bile atamadınız. Yıl oldu insanların beklentisinin karşılığını veremediniz. Bu mesajımdan dolayı uzaklaştırılacak dahi olsam bile elimdeki bu taşı utanacağınızı bilmesemde sert biçimde buraya atıyorum. Azıcık vicdan ve iş ahlakınız varsa mesajımı silmek yerine gerekli 'DEVELOPER' kadrosuna ulaştırırsınız. 'GÖNÜLLÜ' kisvesi adı altında 'GÖNÜLSÜZ' işler (Kopyala-Yapıştır cevaplar/Hızlı Destek bölümünde sorulan sorulara 'Bu soru hakkında zaten gerekli cevapları verdik arama yaparak ulaşabilirsiniz' mantığı yerine zor olmasa gerek bir yanıt yazmak/Kafamızdaki soru işaretlerini aydınlatmak) yapan insanlardan ve sistemden B I K T I K artık. Buna bir son verin ! 'Açık Beta'da 13. Yılını Kutladığımız bu güzide 'TÜRK YAPIMI MMORPG' oyunumuzu bu bataklıktan çekip K U R T A R I N..

- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Winter Is Coming
Bu yazı silinir.MobilSorun78 yazdı: ↑08 Oca 2021 20:06 Gerektiği zaman Akçe çekerek destek verdiğimiz bu oyunda 'GÖNÜLLÜ' insanları muhatap olarak karşımızda görmekten, sürekli aynı yanıtları kopyala yapıştır şeklinde almaktan S I K I L D I K. Bu oyunda 'RESMİ' olarak görevli olarak çalışan 'DEVELOPER' kişilerin yazacağı 2 satır bile içimize su serpecektir. Neden bu durumdayız ? Nasıl bu duruma geldik ? Bundan sonra ne olacak ? Yıl oldu geri sarma sorununu çözemediniz. Yıl oldu ufak bir fix bile atamadınız. Yıl oldu insanların beklentisinin karşılığını veremediniz. Bu mesajımdan dolayı uzaklaştırılacak dahi olsam bile elimdeki bu taşı utanacağınızı bilmesemde sert biçimde buraya atıyorum. Azıcık vicdan ve iş ahlakınız varsa mesajımı silmek yerine gerekli 'DEVELOPER' kadrosuna ulaştırırsınız. 'GÖNÜLLÜ' kisvesi adı altında 'GÖNÜLSÜZ' işler (Kopyala-Yapıştır cevaplar/Hızlı Destek bölümünde sorulan sorulara 'Bu soru hakkında zaten gerekli cevapları verdik arama yaparak ulaşabilirsiniz' mantığı yerine zor olmasa gerek bir yanıt yazmak/Kafamızdaki soru işaretlerini aydınlatmak) yapan insanlardan ve sistemden B I K T I K artık. Buna bir son verin ! 'Açık Beta'da 13. Yılını Kutladığımız bu güzide 'TÜRK YAPIMI MMORPG' oyunumuzu bu bataklıktan çekip K U R T A R I N..