yeni sunucu 39 lwl

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: yeni sunucu 39 lwl

Mesaj gönderen 4thEspada »

LethieN yazdı: 02 Kas 2020 19:55 Gerçekleşme imkanı yok... Oyun ne kadar berbat ve kötü bir halde olduğu bir gerçek ama sürekli geçmişe göre kıyaslıyorsunuz. Sürekli var olan konuların üstüne tekrar yeni konular açıyorsunuz. Sıkılmadınız mı hâlâ? Boş şeyler çöplüğüne yollamak gerek. Bırakın "geçmiş", geçmişte kalsın!
39'u bilmeyen forum kullanıcısı yorumu hep aynıdır,hiç şaşmaz
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LethieN »

4thEspada yazdı: 02 Kas 2020 23:35
LethieN yazdı: 02 Kas 2020 19:55 Gerçekleşme imkanı yok... Oyun ne kadar berbat ve kötü bir halde olduğu bir gerçek ama sürekli geçmişe göre kıyaslıyorsunuz. Sürekli var olan konuların üstüne tekrar yeni konular açıyorsunuz. Sıkılmadınız mı hâlâ? Boş şeyler çöplüğüne yollamak gerek. Bırakın "geçmiş", geçmişte kalsın!

Vah vah! Beni tanıyor musun? Tanımadığının insanlar hakkında atıp tutma. O, dönemler ego yoktu. Şu an senin yaptığın gibi çok bilmişlik yoktu. Maden başında diğer oyuncu maden çektiğinde rakibi çekmiş gibi sevinir, tebrik ederdi. Sen 39. Dönemi fare keserken, Biz, 29. Döneminde Büyü Bilgisi, Rüzgar Kalkanı gibi yetenekler ile oynadık. Tabii sen bunu şimdi bilmezsen 39. Seviye ile kaldırılmıştı. Meteorit yeteneğini 15.Puan dağıtırken o dönemler 30. Puan dağıtıyorduk. Şimdi sen örsün ücretsiz olduğu dönemi de görmemişsindir. Bay çok bilmiş. : )

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

39 dönemi her türlü çirkefliğin başladığı, gruplaşmanın, egonun tavan yaptığı, item için anaların, bacıların, avratların havada sörf yaptığı, ergenlerin frenkeştayn olanlarına sunucularda çokça rastlandığı, şan ve kp kasmak için otopark mafyası gibi yer kapmacaların diz boyu olduğu, oyundaki karıları klanlara katmak için yapılan mücadelelerin olduğu, maden kapma yarışında Cristiano Ronaldo'dan 2 kat fazla koşulduğu, at hırsızlarının çar hırsızlarına karıştığı bir dönemdi. 49 döneminden sonrada kayış iyice koptu zaten. 59 dönemini saymıyorum bile. :thinking_face:
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Skull yazdı: 03 Kas 2020 11:25 39 dönemi her türlü çirkefliğin başladığı, gruplaşmanın, egonun tavan yaptığı, item için anaların, bacıların, avratların havada sörf yaptığı, ergenlerin frenkeştayn olanlarına sunucularda çokça rastlandığı, şan ve kp kasmak için otopark mafyası gibi yer kapmacaların diz boyu olduğu, oyundaki karıları klanlara katmak için yapılan mücadelelerin olduğu, maden kapma yarışında Cristiano Ronaldo'dan 2 kat fazla koşulduğu, at hırsızlarının çar hırsızlarına karıştığı bir dönemdi. 49 döneminden sonrada kayış iyice koptu zaten. 59 dönemini saymıyorum bile. :thinking_face:
39 Dönemini çok acayip tanımlamış :D
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

LethieN yazdı: 03 Kas 2020 00:33
4thEspada yazdı: 02 Kas 2020 23:35

Vah vah! Beni tanıyor musun? Tanımadığının insanlar hakkında atıp tutma. O, dönemler ego yoktu. Şu an senin yaptığın gibi çok bilmişlik yoktu. Maden başında diğer oyuncu maden çektiğinde rakibi çekmiş gibi sevinir, tebrik ederdi. Sen 39. Dönemi fare keserken, Biz, 29. Döneminde Büyü Bilgisi, Rüzgar Kalkanı gibi yetenekler ile oynadık. Tabii sen bunu şimdi bilmezsen 39. Seviye ile kaldırılmıştı. Meteorit yeteneğini 15.Puan dağıtırken o dönemler 30. Puan dağıtıyorduk. Şimdi sen örsün ücretsiz olduğu dönemi de görmemişsindir. Bay çok bilmiş. : )

senden daha eskiyim emin olabilirsin forumda kütüğün ilk düştüğü yerin labirent olduğunu söyleyen 29 tepegöz görevinden savaşçıma çift efsun eldiven alan ben, senin herkes tarafından bilinen şeyleri söylemeni hayretle karşılıyorum.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Bir şey sorabilir miyim? En eski olunca, ilk oyuncu falan olunca ne oluyor? Yani ben kendi görüşümü belirtemiyor muyum? Kendi fikirlerimi söyleyince ilk oyuncu taunt mu çekiyor ne oluyor tam olarak?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

SkyBlue yazdı: 03 Kas 2020 12:54 Bir şey sorabilir miyim? En eski olunca, ilk oyuncu falan olunca ne oluyor? Yani ben kendi görüşümü belirtemiyor muyum? Kendi fikirlerimi söyleyince ilk oyuncu taunt mu çekiyor ne oluyor tam olarak?
Ne kadar eskiysen o kadar söz sahibi oluyormuşsun bazılarına göre :grin:
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
Sonne yazdı: 03 Kas 2020 13:15
SkyBlue yazdı: 03 Kas 2020 12:54 Bir şey sorabilir miyim? En eski olunca, ilk oyuncu falan olunca ne oluyor? Yani ben kendi görüşümü belirtemiyor muyum? Kendi fikirlerimi söyleyince ilk oyuncu taunt mu çekiyor ne oluyor tam olarak?
Ne kadar eskiysen o kadar söz sahibi oluyormuşsun bazılarına göre :grin:
Fareadamlar oyunculardan eski ama seslerini çıkarmıyorlar. :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

39 kullanıcı sayısı = ?
+ Derindeki sır (49)

49 grup bölgesi+59 Karaköy=?

her şeyi anlatıyor. Oyunun yüzüne bakan yok aynen en iyisi şimdi 39'a çamur atalım biz
LethieN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LethieN »

En eski ya da ilk oyuncuysan farklı düşüncelere tahammül edemiyorsun, kendi düşüncene karşı herhangi bir şey duyduğunda, o duyduğun fikri sorgulamadan fikri savunan kişi/lere taunt çekiyorsun... İlk oyuncuya göre tek doğru olan şey kendi düşündüğüdür. Zihniyete bakar mısınız?

Heeeyt be! "Bu diyarlar benim!" dercesine. : )
Sonne yazdı: 03 Kas 2020 13:15 Ne kadar eskiysen o kadar söz sahibi oluyormuşsun bazılarına göre :grin:

LethieN

İnzivaya Çekilmiş Münzevi

Mehmet Ali
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön