39'u bilmeyen forum kullanıcısı yorumu hep aynıdır,hiç şaşmazLethieN yazdı: ↑02 Kas 2020 19:55 Gerçekleşme imkanı yok... Oyun ne kadar berbat ve kötü bir halde olduğu bir gerçek ama sürekli geçmişe göre kıyaslıyorsunuz. Sürekli var olan konuların üstüne tekrar yeni konular açıyorsunuz. Sıkılmadınız mı hâlâ? Boş şeyler çöplüğüne yollamak gerek. Bırakın "geçmiş", geçmişte kalsın!
yeni sunucu 39 lwl
Re: yeni sunucu 39 lwl
4thEspada yazdı: ↑02 Kas 2020 23:3539'u bilmeyen forum kullanıcısı yorumu hep aynıdır,hiç şaşmazLethieN yazdı: ↑02 Kas 2020 19:55 Gerçekleşme imkanı yok... Oyun ne kadar berbat ve kötü bir halde olduğu bir gerçek ama sürekli geçmişe göre kıyaslıyorsunuz. Sürekli var olan konuların üstüne tekrar yeni konular açıyorsunuz. Sıkılmadınız mı hâlâ? Boş şeyler çöplüğüne yollamak gerek. Bırakın "geçmiş", geçmişte kalsın!
Vah vah! Beni tanıyor musun? Tanımadığının insanlar hakkında atıp tutma. O, dönemler ego yoktu. Şu an senin yaptığın gibi çok bilmişlik yoktu. Maden başında diğer oyuncu maden çektiğinde rakibi çekmiş gibi sevinir, tebrik ederdi. Sen 39. Dönemi fare keserken, Biz, 29. Döneminde Büyü Bilgisi, Rüzgar Kalkanı gibi yetenekler ile oynadık. Tabii sen bunu şimdi bilmezsen 39. Seviye ile kaldırılmıştı. Meteorit yeteneğini 15.Puan dağıtırken o dönemler 30. Puan dağıtıyorduk. Şimdi sen örsün ücretsiz olduğu dönemi de görmemişsindir. Bay çok bilmiş. : )
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali

39 dönemi her türlü çirkefliğin başladığı, gruplaşmanın, egonun tavan yaptığı, item için anaların, bacıların, avratların havada sörf yaptığı, ergenlerin frenkeştayn olanlarına sunucularda çokça rastlandığı, şan ve kp kasmak için otopark mafyası gibi yer kapmacaların diz boyu olduğu, oyundaki karıları klanlara katmak için yapılan mücadelelerin olduğu, maden kapma yarışında Cristiano Ronaldo'dan 2 kat fazla koşulduğu, at hırsızlarının çar hırsızlarına karıştığı bir dönemdi. 49 döneminden sonrada kayış iyice koptu zaten. 59 dönemini saymıyorum bile. 
39 Dönemini çok acayip tanımlamışSkull yazdı: ↑03 Kas 2020 11:25 39 dönemi her türlü çirkefliğin başladığı, gruplaşmanın, egonun tavan yaptığı, item için anaların, bacıların, avratların havada sörf yaptığı, ergenlerin frenkeştayn olanlarına sunucularda çokça rastlandığı, şan ve kp kasmak için otopark mafyası gibi yer kapmacaların diz boyu olduğu, oyundaki karıları klanlara katmak için yapılan mücadelelerin olduğu, maden kapma yarışında Cristiano Ronaldo'dan 2 kat fazla koşulduğu, at hırsızlarının çar hırsızlarına karıştığı bir dönemdi. 49 döneminden sonrada kayış iyice koptu zaten. 59 dönemini saymıyorum bile.![]()
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
LethieN yazdı: ↑03 Kas 2020 00:334thEspada yazdı: ↑02 Kas 2020 23:3539'u bilmeyen forum kullanıcısı yorumu hep aynıdır,hiç şaşmazLethieN yazdı: ↑02 Kas 2020 19:55 Gerçekleşme imkanı yok... Oyun ne kadar berbat ve kötü bir halde olduğu bir gerçek ama sürekli geçmişe göre kıyaslıyorsunuz. Sürekli var olan konuların üstüne tekrar yeni konular açıyorsunuz. Sıkılmadınız mı hâlâ? Boş şeyler çöplüğüne yollamak gerek. Bırakın "geçmiş", geçmişte kalsın!
Vah vah! Beni tanıyor musun? Tanımadığının insanlar hakkında atıp tutma. O, dönemler ego yoktu. Şu an senin yaptığın gibi çok bilmişlik yoktu. Maden başında diğer oyuncu maden çektiğinde rakibi çekmiş gibi sevinir, tebrik ederdi. Sen 39. Dönemi fare keserken, Biz, 29. Döneminde Büyü Bilgisi, Rüzgar Kalkanı gibi yetenekler ile oynadık. Tabii sen bunu şimdi bilmezsen 39. Seviye ile kaldırılmıştı. Meteorit yeteneğini 15.Puan dağıtırken o dönemler 30. Puan dağıtıyorduk. Şimdi sen örsün ücretsiz olduğu dönemi de görmemişsindir. Bay çok bilmiş. : )
senden daha eskiyim emin olabilirsin forumda kütüğün ilk düştüğü yerin labirent olduğunu söyleyen 29 tepegöz görevinden savaşçıma çift efsun eldiven alan ben, senin herkes tarafından bilinen şeyleri söylemeni hayretle karşılıyorum.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Bir şey sorabilir miyim? En eski olunca, ilk oyuncu falan olunca ne oluyor? Yani ben kendi görüşümü belirtemiyor muyum? Kendi fikirlerimi söyleyince ilk oyuncu taunt mu çekiyor ne oluyor tam olarak?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Ne kadar eskiysen o kadar söz sahibi oluyormuşsun bazılarına göre
39 kullanıcı sayısı = ?
+ Derindeki sır (49)
49 grup bölgesi+59 Karaköy=?
her şeyi anlatıyor. Oyunun yüzüne bakan yok aynen en iyisi şimdi 39'a çamur atalım biz
+ Derindeki sır (49)
49 grup bölgesi+59 Karaköy=?
her şeyi anlatıyor. Oyunun yüzüne bakan yok aynen en iyisi şimdi 39'a çamur atalım biz
En eski ya da ilk oyuncuysan farklı düşüncelere tahammül edemiyorsun, kendi düşüncene karşı herhangi bir şey duyduğunda, o duyduğun fikri sorgulamadan fikri savunan kişi/lere taunt çekiyorsun... İlk oyuncuya göre tek doğru olan şey kendi düşündüğüdür. Zihniyete bakar mısınız?
Heeeyt be! "Bu diyarlar benim!" dercesine. : )
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali