TEK SUNUCU
-
ismailaslan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Re: TEK SUNUCU
Oyunun geri sarma veya çökme problemlerinin kişi sayısıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sebebi ise sabahın 4 ünde sunucuda toplasan 10 kişi yokken de sardığına sadece oynadığım sunucu teşkilatın kapandığına da şahit oldum bu sorunun başka bir sebebi var illaki etkiliyordur ama tamamiyle sunucu doluluk oranıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. En başta sorunu saptaması gereken yönetim bizler değiliz.

- Equalero
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Sorunu ben sana soylim.dostum cok basit sorun para $$ismailaslan yazdı: ↑11 Eyl 2020 12:26 Oyunun geri sarma veya çökme problemlerinin kişi sayısıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sebebi ise sabahın 4 ünde sunucuda toplasan 10 kişi yokken de sardığına sadece oynadığım sunucu teşkilatın kapandığına da şahit oldum bu sorunun başka bir sebebi var illaki etkiliyordur ama tamamiyle sunucu doluluk oranıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. En başta sorunu saptaması gereken yönetim bizler değiliz.
Yeni bir ag sistemi sunucu vs herneyse alinacak kapasiteli soyle yeni nesil ondan sonra ortadan kalkicak ama gel gelelim onu yapacak hic kimse yok olmucakta boyle devam edecek
Altini cizerek soyluyorum duzelmicek.kardrsim kimse duzeltemez bu oyun hatasini !?@?
kopyada yapilacak oyunda cokecek ben 1.5 sene once duydum
Calislamarin devam ettigini teknik ekibin sorunu cozmeye calistigini vs .... hala devam ediyor 1.5 yildir
15 ayda dunya bile degisyor ama ikv sunuculari ☺
Yani bos yere olur olmaz demenin mantigi yok.boyle devam ))
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
quit tab enter