TEK SUNUCU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Re: TEK SUNUCU

Mesaj gönderen ismailaslan »

Oyunun geri sarma veya çökme problemlerinin kişi sayısıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sebebi ise sabahın 4 ünde sunucuda toplasan 10 kişi yokken de sardığına sadece oynadığım sunucu teşkilatın kapandığına da şahit oldum bu sorunun başka bir sebebi var illaki etkiliyordur ama tamamiyle sunucu doluluk oranıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. En başta sorunu saptaması gereken yönetim bizler değiliz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

ismailaslan yazdı: 11 Eyl 2020 12:26 Oyunun geri sarma veya çökme problemlerinin kişi sayısıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Sebebi ise sabahın 4 ünde sunucuda toplasan 10 kişi yokken de sardığına sadece oynadığım sunucu teşkilatın kapandığına da şahit oldum bu sorunun başka bir sebebi var illaki etkiliyordur ama tamamiyle sunucu doluluk oranıyla alakası olduğunu düşünmüyorum. En başta sorunu saptaması gereken yönetim bizler değiliz.
Sorunu ben sana soylim.dostum cok basit sorun para $$
Yeni bir ag sistemi sunucu vs herneyse alinacak kapasiteli soyle yeni nesil ondan sonra ortadan kalkicak ama gel gelelim onu yapacak hic kimse yok olmucakta boyle devam edecek
Altini cizerek soyluyorum duzelmicek.kardrsim kimse duzeltemez bu oyun hatasini !?@?
kopyada yapilacak oyunda cokecek ben 1.5 sene once duydum
Calislamarin devam ettigini teknik ekibin sorunu cozmeye calistigini vs .... hala devam ediyor 1.5 yildir
15 ayda dunya bile degisyor ama ikv sunuculari ☺

Yani bos yere olur olmaz demenin mantigi yok.boyle devam ))
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

quit tab enter

“Genel Etkileşim” sayfasına dön