başlamaya değer mi?
Re: başlamaya değer mi?
12 yıllık oyuncu olarak başlama derim knk. Her sene bıraktım deyip şu söze geri dönerdim 'İKV bırakılmaz sadece ara verilir'. Gerek yeni güncelleme olmayacak olması gerek tüm güzel dostların bırakmış olması gerek artık oyunun zevk vermemesi nedeniyle hayatımın yarısından fazlasında benle olan oyunu bırakmış oldum. Geçen sene sadece sohbet amaçlı girsemde bu sene sohbet dahi edecek insanı bulmak güç. O sebebten ki başlama derim.
Bykayserı
- evocathi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
"İKV bırakılmaz sadece ara verilir." Bu sözü birebir aynı şekilde söylerim çoğu arkadaşıma. İlginç tesadüfbass1666 yazdı: ↑24 Haz 2020 12:57 12 yıllık oyuncu olarak başlama derim knk. Her sene bıraktım deyip şu söze geri dönerdim 'İKV bırakılmaz sadece ara verilir'. Gerek yeni güncelleme olmayacak olması gerek tüm güzel dostların bırakmış olması gerek artık oyunun zevk vermemesi nedeniyle hayatımın yarısından fazlasında benle olan oyunu bırakmış oldum. Geçen sene sadece sohbet amaçlı girsemde bu sene sohbet dahi edecek insanı bulmak güç. O sebebten ki başlama derim.
Foruma baslamaya karar verdim. Canım sıkılınca girer 3-5 el genel etkilesim atarim
İstanbul Kıyamet Vakti Fan Sayfası
- Oyunumuz İle İlgili Haberler,Anketler.
- Oyun İçi ve Dışı Sizlerden Gelenler.
- Günün Sorusu vb. Etkinlikler.
Arkadaş çevren ile başlamayı veya bir arkadaş çevresi oluşturmak için düşünüyorsan değer aksi taktirde değeceğini sanmıyorum
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Oyuna yeniden başlama
Merhaba arkadaşlar oyuna yeniden başlamak istiyorum.Kısa süre sonra dgs ye gireceğim maksatım kafam dağılsın sonuçları falan beklerken zaman geçsin.Yakın zaman önce oynuyordum karaköy(yazarken yanlışlıkla karekök yazıyordum
) gelmeden önce geldikten sonra da bıraktım bono olaylarından dolayı.Eminönünde hesabım var ama sıfırdan kasmak istiyorum sizce e.ö mü yoksa başka bir sunucu mu?Derdim zaman öldürmek kafa dağıtma başlama falan demeyin başlayacağım
.Labide büyücüyle kasılmanın zevkini unutamıyorum ne yapayım
.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Oyuna yeniden başlama
Sırf vakit geçsin istiyorsan sıfırdan karakter kas, zaten oyunun ne kadar kötü bir durumda olduğunu görüp maksimum 50-51 seviyeye kasıp bırakırsın.
Sıfırdan kasmak dışında oyunda zevk veren bir unsur yok.
Sıfırdan kasmak dışında oyunda zevk veren bir unsur yok.