başlamaya değer mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bass1666
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: başlamaya değer mi?

Mesaj gönderen bass1666 »

12 yıllık oyuncu olarak başlama derim knk. Her sene bıraktım deyip şu söze geri dönerdim 'İKV bırakılmaz sadece ara verilir'. Gerek yeni güncelleme olmayacak olması gerek tüm güzel dostların bırakmış olması gerek artık oyunun zevk vermemesi nedeniyle hayatımın yarısından fazlasında benle olan oyunu bırakmış oldum. Geçen sene sadece sohbet amaçlı girsemde bu sene sohbet dahi edecek insanı bulmak güç. O sebebten ki başlama derim.
Bykayserı
Kullanıcı avatarı
evocathi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen evocathi »

bass1666 yazdı: 24 Haz 2020 12:57 12 yıllık oyuncu olarak başlama derim knk. Her sene bıraktım deyip şu söze geri dönerdim 'İKV bırakılmaz sadece ara verilir'. Gerek yeni güncelleme olmayacak olması gerek tüm güzel dostların bırakmış olması gerek artık oyunun zevk vermemesi nedeniyle hayatımın yarısından fazlasında benle olan oyunu bırakmış oldum. Geçen sene sadece sohbet amaçlı girsemde bu sene sohbet dahi edecek insanı bulmak güç. O sebebten ki başlama derim.
"İKV bırakılmaz sadece ara verilir." Bu sözü birebir aynı şekilde söylerim çoğu arkadaşıma. İlginç tesadüf :grinning: Ben de en son çemberlitaş eklentisinin gelmesinden hemen sonra bırakmıştım oyunu. Geçen sene tekrar başladım bi arkadaşımla. Lonca falan bulduk kendimize sağolsun çok yardımcı oldular. 59'a kadar kastık üç beş bir şeyler dizdik üstümüze. Halley vs onları üretecek kadar oynamadık. Bıraktık. Bu sene tekrar başladık. Yanıma hiç oynamamış birkaç arkadaşımı da aldım yeni oyuncular. Ben her zaman bu oyunun hikayesini eşsiz bulmuşumdur. Onlara da hikayeyi okuyarak, try hard kasmadan, sakin şekilde oynamalarını önerdim. Çoğu da hikayeyi beğendi. Şimdi ise tekrar gelişmeye çalışıyoruz.
ozanoka95
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ozanoka95 »

Foruma baslamaya karar verdim. Canım sıkılınca girer 3-5 el genel etkilesim atarim
Kullanıcı avatarı
IKVFan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IKVFan »

ozanoka95 yazdı: 25 Haz 2020 03:39 Foruma baslamaya karar verdim. Canım sıkılınca girer 3-5 el genel etkilesim atarim
:)
İstanbul Kıyamet Vakti Fan Sayfası

• Oyunumuz İle İlgili Haberler,Anketler.
  • Oyun İçi ve Dışı Sizlerden Gelenler.
  • Günün Sorusu vb. Etkinlikler.
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Arkadaş çevren ile başlamayı veya bir arkadaş çevresi oluşturmak için düşünüyorsan değer aksi taktirde değeceğini sanmıyorum :(
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
dogalmadensuyu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Oyuna yeniden başlama

Mesaj gönderen dogalmadensuyu »

Merhaba arkadaşlar oyuna yeniden başlamak istiyorum.Kısa süre sonra dgs ye gireceğim maksatım kafam dağılsın sonuçları falan beklerken zaman geçsin.Yakın zaman önce oynuyordum karaköy(yazarken yanlışlıkla karekök yazıyordum :) ) gelmeden önce geldikten sonra da bıraktım bono olaylarından dolayı.Eminönünde hesabım var ama sıfırdan kasmak istiyorum sizce e.ö mü yoksa başka bir sunucu mu?Derdim zaman öldürmek kafa dağıtma başlama falan demeyin başlayacağım :).Labide büyücüyle kasılmanın zevkini unutamıyorum ne yapayım :).
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Oyuna yeniden başlama

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sırf vakit geçsin istiyorsan sıfırdan karakter kas, zaten oyunun ne kadar kötü bir durumda olduğunu görüp maksimum 50-51 seviyeye kasıp bırakırsın.

Sıfırdan kasmak dışında oyunda zevk veren bir unsur yok.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön