cinsiyet değiştirme fena olmaz kadın karaktere daha çok item düşüyor diyorlarBatuhansrclk yazdı: ↑12 May 2020 15:57Cankurtarann yazdı: ↑12 May 2020 00:01arkadaş bildiğim kadarıyla ve kelimem doğru olacaksa ' troll ' amaçlı yazıyor . ciddiden öte eğlenceye odaklı okuyun .Batuhansrclk yazdı: ↑03 May 2020 00:56Sakin ol dostum, bu kadar ciddi alınacak bir şey yok...Plafect00 yazdı: ↑03 May 2020 00:10 Hepinize yazıklar olsun be... Biz karakterlerimizi kaşına gözüne bakmadan, kahraman oldukları için, nefer oldukları için sevdik. Şimdi kalkmış diyorsunuz ki tiplerini değiştirmek istiyoruz. Bence zihniyetinizi değiştirin! Güzellik değil, insanlık önemli olan. Kalbinde cesaret olmayanın peşinde kızlar olsa ne yazar! Neferin elinde ayna değil silah olur! Her şeyden önce insan olsun karakteriniz, insan! Hele kıtlığını bu denli çok çektiğimiz kıyamet vaktinde...
İnsanlar sadece karakterlerinin tiplerini değiştirmek istiyor. Bundan vatana ve ya oyuna ihanet gibi bahsetmeni gerektiren bir durum yok, ki bu aslında oyunun ekonomik olarak hareketlenmesi anlamina gelir bu sayede belkide farkli farkli güncellemeler görebilirsin.
+ böyle bir güncellemeye gidilecekse bile tip değiştirme değil de sadece saçın rengi ve şeklinin değiştirilebilmesi daha uygun olur.
Bende troll olmasini umuyorum aksi takdirde hiç hoş değil.Yalniz saç sakal rengi şekli yüz şekli hatta cinsiyet bile değiştirilme getirilmeli bir çok kişinin isteği bu yıllardan beri...
Akçe ile karakter tipi değiştirme
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Akçe ile karakter tipi değiştirme
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kabile
Biz bunu sene 2012 talep etmiştik ve zalim yönetim yanaşmadı
Carpie Diem
Oyuna daha çöp bile eklenmeyecek. Ben yazmaktan yoruldum. Son kez yazayım daha uğraşamam bekleyin siz en iyisi o gelir.
Şu forumda bundan daha doğru bir cevap görmedim
- xSTaqNaNcYx
- Salgın Koruyucusu
- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tears Of Fears
gelmez
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
Geçen gün karakterime zoom yapınca aklımdan geçirdiğim olaydır... ne kadar çirkin karakter yapmışım dedikten sonra ihtiyaç duydum buna..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

İroniden anlamayan nesle aşina değilimBatuhansrclk yazdı: ↑03 May 2020 00:56Sakin ol dostum, bu kadar ciddi alınacak bir şey yok...Plafect00 yazdı: ↑03 May 2020 00:10 Hepinize yazıklar olsun be... Biz karakterlerimizi kaşına gözüne bakmadan, kahraman oldukları için, nefer oldukları için sevdik. Şimdi kalkmış diyorsunuz ki tiplerini değiştirmek istiyoruz. Bence zihniyetinizi değiştirin! Güzellik değil, insanlık önemli olan. Kalbinde cesaret olmayanın peşinde kızlar olsa ne yazar! Neferin elinde ayna değil silah olur! Her şeyden önce insan olsun karakteriniz, insan! Hele kıtlığını bu denli çok çektiğimiz kıyamet vaktinde...
İnsanlar sadece karakterlerinin tiplerini değiştirmek istiyor. Bundan vatana ve ya oyuna ihanet gibi bahsetmeni gerektiren bir durum yok, ki bu aslında oyunun ekonomik olarak hareketlenmesi anlamina gelir bu sayede belkide farkli farkli güncellemeler görebilirsin.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
Alıntıladığın postta senden bahsedecektim, buraları bırakmışsındır diye vazgeçtim. ama tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geliyor demekki :d iyidir valla hayat meşgalesiyle uğraşıyoruz sende ne var ne ylok