Adım Zülküf değil Merve.
Hiçbiriniz tanımam ama hepinizin aynı kumaşın farklı renkleri olduğunuz kesin...
Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa
- ZuLFiKaR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Qazap
Re: Biz ayrıcalıklıyız- Alıntı Roaxroa
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
İnneddine İndallahil İSLAM...
- Ironmanx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Selamun Aleyküm Arkadaşlar
Söylenecek Çok Şey Var Ama Diğer Arkadaşlarım Açıklama Yapmış Zaten.Bi Noktaya Değinmek İstiyorum Genelleme Yamanız Kırdı Açıkcası...
Mkacellat ve Roaxroa Adlı RoA Üyeleri Lonca Etniğine Aykırı Hareket ve Davranışlarından Dolayı RoA Loncasından Süresiz İhraç Edilmişlerdir....
Keyifli Forumlar Dilerim...
Söylenecek Çok Şey Var Ama Diğer Arkadaşlarım Açıklama Yapmış Zaten.Bi Noktaya Değinmek İstiyorum Genelleme Yamanız Kırdı Açıkcası...
Mkacellat ve Roaxroa Adlı RoA Üyeleri Lonca Etniğine Aykırı Hareket ve Davranışlarından Dolayı RoA Loncasından Süresiz İhraç Edilmişlerdir....
Keyifli Forumlar Dilerim...

ZuLFiKaR yazdı:Selamun Aleykum.Ben Eminönü sunucusunda RoA Üyesi ZuLFiKaR.
Şunlrarı okuyunca ilk aklıma gelen şey bir Komplo olduğudur ve çok mokik bi durumdur bu.
Öncelikle şunu belirteyim Mkcellat RoA üyesidir söylemiş olduğu şeyleri tasvip etmiyorum, neden dediğinide bilmiyorum.
Hadi bu arkadaşımız belli bir sbeepten dolayı kelimeleri sarfetti.Bu konuyu açan arkadaş ta herhalde bi kuyruk acısı varki bunu hemen kullanmalıyım diye hemen bir roaxroa adında bir karakter açıp kendi aklına göre Mkcellatın söylemiş oldugu sözleri desteklemek ve delillemek amacıyla 4 tane İKV Forum üyeliği açtı ve basladı sıralamaya içindekileri ( pasaforum , pasakadir , pasamuneccim , pasafatih ).Eğer bu 4 yelik tek bir kişiye ait değilse bile yıne bır komplo vardır ki bu daha komiktir 3-5 kendini bilmez planlı bir şekilde Raiders Of Anatolia Loncasını karalamaya çalışıyorlardır.
Bu kadar basit.Çirkinleşmeyin...
Bak insan!
Hadi bu arkadaşımız belli bir sebepten dolayı kelimeleri sarfetti.Bu konuyu açan arkadaş ta herhalde bi kuyruk acısı varki bunu hemen kullanmalıyım diye hemen bir roaxroa adında bir karakter açıp kendi aklına göre Mkcellatın söylemiş oldugu sözleri desteklemek ve delillemek amacıyla 4 tane İKV Forum üyeliği açtı ve basladı sıralamaya içindekileri ( pasaforum , pasakadir , pasamuneccim , pasafatih )
Yukarıda senin cümlelerinden alıntı yaptığım bölüm, senin bahsettiğin komploya birebir örnektir. Görülüyor ki komplo olayını sen aşmışsın. Bu sebepten, komplo var diye ortada çığırtkanlık yapmadan önce kendi kelamlarını iyi seç.
Bu kadar basit. Yalakalaşmayın,edepsizleşmeyin

Bakın yukardaki konu ve yorumda adı geçen kişiyi ve bize yaşattığı rahatsızlıkları içinize sindirdinizmi sindirmedinizmi ? O zaman geçmiş ola !
Erdogan 06 Şub 2010 14:17
Merhaba,
Konunun açılış amacına baktığımızda yorumların olması gerektiğinden farklı yönlere doğru saptırıldığını görmekteyiz. Doğru olmayan mantıklar yürütülmüş, "GM nasıl olunur?" sorusuna tamamen asılsız cevaplar verilmiş ve "yeni" ile "tecrübesiz" ayrımının yapılmadığı cümleler ile bazı kullanıcılarımız kendilerini ifade etmişler.
Tüm GM ekibi; İKV Dünyalarında her tadı tatmış, oyunculuk-yöneticilik vb. tüm aşamalardan geçmiş ve camia yönetimi konusunda gerekli tecrübeye sahip kişilerden oluşmaktadır. Bu yüzden "dünki oyuncu" tabiri, düz mantıkla herkes için olduğu gibi geçerli bir tabirdir. Sorduğunuz taktirde hiçbir GM'niz, bunu inkar etmeyecektir zaten
Camia Yöneticilerinin oyun içerisindeki davranışlarını sorgulamak, anlam vermek yahut bu davranışlara bir kılıf bulmak istiyor olabilirsiniz. Bu konuda doğru olmayan ifade şekillerinden sakınarak ifade ederseniz kendinizi, zaten yanıt alabilirsiniz.
Son olarak, GM 'lerin güçleri ile ilgili yanlış bilgiler veren kullanıcılarımızı da bilgilendirmek adına şunu söyleyebilirim. "GM isterse" ile başlayan her cümle, istediğiniz şekilde tamamlanabilir. Bu tarz tartışmalara girmeniz gereksiz.
Konunun daha fazla saptırılmaması dileği ile.
İyi eğlenceler.
Erdoğan
Erdogan
Forum Yetkilisi
Forum yetkilisi arkadaşın bu yazısına yorumum:
[GM]ToRNaViDa hakında yazılan bir forumda forum yetkilisi arkadaşımızın konunun başka yerlere çekilmemesi temennisiyle yazdığı yazıyı okudum.Konu nereye çekilmiş bir bakalım.[GM]ToRNaViDa adlı arkadaşımız [GM] sıfatıyla lodos klanındayken Arz kalesinde Arzların başı Handan Hanıma kesmek için saldırmış.Bunun üzerine yorumlar yapılmakta.Şimdi soruyorum bu olay arz klanında olanları rencide edermi etmezmi? Bakın bu [GM] olarak bilinen bir charın bir klana girip hade arkadaşlar şamata yapalım karşı klanının kaleyi basalımla bir tutulacak bir olay değil.ToRNaVida arkadaşımız oyuncuyken lodos klanında bulunmuş ve arzlarla klan savaşında bulunan bir arkadaşımızdır.Bunu insanların tepkiyle karşılaması kadar doğal ne olabilirki.Oyun oynadığı charına nasıl [GM] takı verirsiniz önce siz bu hatanızı düzeltin bence.Bundan kaynaklanan sorunu, sorunun arkasında durarak değil düzelterek halletmelisiniz.Biz yaptık oldu nereye kadar? Bir daha böyle birşeyle karşılaşmıyacaksınız yazısını ne zaman göreceğiz? Sevgiler Saygılar.
Ocipres
Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
pasakadir yazdı:Abi böle bu işler aynı fransadaki kast sistemine benziyor kral (DEV) papazlar(GM) Onları tanıyıp muhabbeti olanlar (burjuvalar)Bizde ne yazıkki(Köylüler)
Arkadaşlar RoA da bulunan birinin bunu söylemesi yazık olmuş bende RoA dayım kendimden utanıyorum sonuçta oyun Eğer bizim loncamız Kral ise ben köylü olan bir loncaya geçerim bu böyle bilinsin...
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- pasaforum
- Sahaf Yardımcısı
Bir saniye kfygfb burda çok güzel söylemişsin de yine bir alıntı yapayımkFygFb yazdı:Ayrıca konudaki RoA hakkında sataşan ve yok sen şu sunucudan geldin hakkımızda ne diyorsun diyenler
Sizler RoA yı ne kadar biliyorsunuz ? Yorum yapıyorsunuz ? Önce başkasına laf atarken kendinize bakın derim
Bu sayın arkadaşta gelmiş teşkilat sunucusuna bana hitaben komplo diyor.Öncelikle ikinize de diyorum beni tanımadan yargılama yapmayınız.Başka sunucudan gelip bana caka satan ilk önce sizsiniz.Roa hakkında çok şey biliyorum ben siz hiç kafanızı yormayın. Roa pm deyipte iflis görevinin benim yaptığım çok oldu. 600 kişilik face topluluğumuz var diyen Roaxroa ve Roa grubuna soruyorum tekrar biz neden göremiyoruz bu kadar kişiyi. Burda benim sorum gayet açık ve ama anlamak istemiyorsunuz.Sorun kaç kişi olduğunuz ve sizin hakkınızda ne bilim bilmediğim değil. Sadece soruyorum ayrıcalıklı iseniz biz niye böyle şeylerden faydalanamıyoruz ? Ayrıcalıklı iseniz ne farkınız benden ? Ben bireysel oyunumu oynuyorum siz ise herşeyi önceden biliyor sunuz.Ben neden öğrenemiyorum ?ZuLFiKaR yazdı:Şunlrarı okuyunca ilk aklıma gelen şey bir Komplo olduğudur ve çok mokik bi durumdur bu.
Öncelikle şunu belirteyim Mkcellat RoA üyesidir söylemiş olduğu şeyleri tasvip etmiyorum, neden dediğinide bilmiyorum.
Hadi bu arkadaşımız belli bir sbeepten dolayı kelimeleri sarfetti.Bu konuyu açan arkadaş ta herhalde bi kuyruk acısı varki bunu hemen kullanmalıyım diye hemen bir roaxroa adında bir karakter açıp kendi aklına göre Mkcellatın söylemiş oldugu sözleri desteklemek ve delillemek amacıyla 4 tane İKV Forum üyeliği açtı ve basladı sıralamaya içindekileri ( pasaforum , pasakadir , pasamuneccim , pasafatih ).Eğer bu 4 yelik tek bir kişiye ait değilse bile yıne bır komplo vardır ki bu daha komiktir 3-5 kendini bilmez planlı bir şekilde Raiders Of Anatolia Loncasını karalamaya çalışıyorlardır.
Bu kadar basit.Çirkinleşmeyin...
Arkadaşınıza sorduğum cevapları istiyorum sadece.
Paşaxmüdür & Paşaxjacabo & Paşaxsalih
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
Belimizde kılıcımız Kirmani
Taşı deler mızrağımın temreni
Hakkımızda devlet etmiş fermanı
Ferman padişahın, dağlar bizimdir..
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı
yav yemin ediyorum gülmekten karnıma derinden sancılar girmeye başladı.yok efendim yorum yapan paşafatih paşamüneccim paşafarum konuyu açan aynı kişi açmışda yok sırf konuyu pekiştirmk içn farklı yorumlar yazmışta bence bu arkadaş bunu yazarken kafası fena halde güzeldi.Bi türk kahvesi iç iyi gelir.ha bide o var göre roaxroa yı salih abi açmışda kendi aklına esrrse onu yazmışta sen o çarın kaç lw olduğu biliyormsunda gelmiş atıp tutup iftira atıyosun çakallığa luzun yok erkek gibi oynayın oyununuzu.salih abiye ayrıca teşekkürler böle çakallara fırsat vermediği için
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Arkadaşlar boşverin adamı çıkarmışlar işte.
Peki neden çıktı?
Tabiki RoA loncasının yaptıklarını ve foyasını ortaya çıkardığı için.Demişlerki GM olan vs. loncadan çıkar.Peki neden oyunun ilk forumunda (kırmızı tonlu olan yeniler bilmez) tüm yöneticilerin imzasında RoA imzası vardı?
Peki neden çıktı?
Tabiki RoA loncasının yaptıklarını ve foyasını ortaya çıkardığı için.Demişlerki GM olan vs. loncadan çıkar.Peki neden oyunun ilk forumunda (kırmızı tonlu olan yeniler bilmez) tüm yöneticilerin imzasında RoA imzası vardı?
- Patasana
- FareAdam Düşmanı
Kırıldı kolum kanadım
[Teşkilat]

http://pic1.resimupload.com/r3/resim_129876180.JPG
http://img195.imageshack.us/img195/1395/5handanldj.jpg
http://pic1.resimupload.com/r8/resim_510193426.JPG
http://pic1.resimupload.com/r4/resim_362352276.JPG
- Papyon
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Merhabalar
Konuyu dün geceden beri takip ediyorum ve bu konuyu acan arkadaşa ve yancılarına acıyorum 1 2 kişini yaptıgı bir hatayı bir topluma nasıl mal edebilirsiniz sorarım size sewgili pasaforum kardeşim iyi ki bir yardım etmişin görewe dilinden düşmüyor. Su Roa yı bi rahat bırakın her gun ayrı bır konu cıkıyor yok efendım roa boyle yok efendım roa oyle yok bılmem ne cekemeyen varsa anten taksın hadi kalın saglıcakla....
Konuyu dün geceden beri takip ediyorum ve bu konuyu acan arkadaşa ve yancılarına acıyorum 1 2 kişini yaptıgı bir hatayı bir topluma nasıl mal edebilirsiniz sorarım size sewgili pasaforum kardeşim iyi ki bir yardım etmişin görewe dilinden düşmüyor. Su Roa yı bi rahat bırakın her gun ayrı bır konu cıkıyor yok efendım roa boyle yok efendım roa oyle yok bılmem ne cekemeyen varsa anten taksın hadi kalın saglıcakla....