YÖNETİM istifa

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: YÖNETİM istifa

Mesaj gönderen crashxcoolman »

dün gece oyunda olsaydınız adamın neden yönetim istifa dedigini anlardınız

sizew şimdi şöle diyeyim kastınız 1 lvl atladınz bunun yanı sıra bişe sattınız

ve 10 dk sonra pat oyundan bi cıkıosunz 1 lvl geri cekilmisisinz sattıgınız eşya çantanıda yok vede aldınız para çantanızda yok

blmeden yorum yapmasın kimse
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
xSAYGINBEYx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xSAYGINBEYx »

Merhaba,

Arkadaşlar sabah 06: sularında DEV bilgilendrime yapmıştır buna ragman konu açıyorsunuz onlarda istemez
bu tür hataların olmamasını onun için biraz saygı lütfen en gelişmiş TÜRK oyunu bu biraz destek olalım sabırlı ve anlayışlı
olalım en yakın zamanda düzeltiliyor onun için hemen kızıp gücenmeyelim siz gördügünüz hataları ikvdestek bilgilendirirseniz bu tür olaylar olmaz .

Not: daha kaliteli oyun için el ele yardım edelim.
Kullanıcı avatarı
xSAYGINBEYx
İskele Babası
İskele Babası

xSAYGINBEYx yazdı:Merhaba,

Arkadaşlar sabah 06: sularında DEV bilgilendirime yapmıştır buna ragman konu açıyorsunuz onlarda istemez
bu tür hataların olmamasını onun için biraz saygı lütfen en gelişmiş TÜRK oyunu bu biraz destek olalım sabırlı ve anlayışlı
olalım en yakın zamanda düzeltiliyor onun için hemen kızıp gücenmeyelim siz gördügünüz hataları ikvdestek bilgilendirirseniz bu tür olaylar olmaz .

Not: daha kaliteli oyun için el ele yardım edelim.
Kullanıcı avatarı
ORHANBEY
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ORHANBEY »

recepivedikx yazdı: en çok siz oyunu düşünüyorsunuz doğru ama zwartan denilen şahis artik ikvnin yanindan bile geçmiyo 2 yıldır oyuna girmiyo bizim ile ilgilenmiyo developer ama hiç foruma yorum yazmiyo oyuna girmiyo onun adina item yapildi babili de domates bahçesi var ilk gm lerden birisi ama adam ı can football dan çiktiği yok eğer yöneticilerden birsi istifa edecekse oda zwartandir bize bizim ile ilgilenecek yönetici lazim zamaninda o kadar değer vermişler ama bunun kiymetini bilmiyo eğer bizim ile ilgilenmezse onun yerine başka yönetici alsinlar o gitsin ı can football oynasin boşuna ikv yönetici kadrosunu doldurmasin yeni yönetici gelsin

Yazık gerçekten yazık... [DEV] Oyun Geliştiricileri forumda sürekli sizi takip edemezler. Eğer [DEV] Geliştiri ekibin görevini bilseydiniz bunu yazmadınız. [DEV] bu kadro oyunun yazılım kısmıyla geliştirme kısmıyla ilgilenir.Oyuncular ile [GM]Game Master kademesi bağlantı kurar. [DEV] kadrosu eğer gerek görürse forumdan açıklama yapar.

Düşünmeden yorum yapmayın.
onun adina item yapildi babili de domates bahçesi var
Kendin yazmışsın. Zwartan oyun yazılımcısı / geliştirici kadrosundadır.İsminin orada bulunması veya isminin efsuna verilmesi gayet normal bir olay.
Kullanıcı avatarı
xSAYGINBEYx
İskele Babası
İskele Babası

ORHANBEY yazdı:
recepivedikx yazdı: en çok siz oyunu düşünüyorsunuz doğru ama zwartan denilen şahis artik ikvnin yanindan bile geçmiyo 2 yıldır oyuna girmiyo bizim ile ilgilenmiyo developer ama hiç foruma yorum yazmiyo oyuna girmiyo onun adina item yapildi babili de domates bahçesi var ilk gm lerden birisi ama adam ı can football dan çiktiği yok eğer yöneticilerden birsi istifa edecekse oda zwartandir bize bizim ile ilgilenecek yönetici lazim zamaninda o kadar değer vermişler ama bunun kiymetini bilmiyo eğer bizim ile ilgilenmezse onun yerine başka yönetici alsinlar o gitsin ı can football oynasin boşuna ikv yönetici kadrosunu doldurmasin yeni yönetici gelsin

Yazık gerçekten yazık... [DEV] Oyun Geliştiricileri forumda sürekli sizi takip edemezler. Eğer [DEV] Geliştiri ekibin görevini bilseydiniz bunu yazmadınız. [DEV] bu kadro oyunun yazılım kısmıyla geliştirme kısmıyla ilgilenir.Oyuncular ile [GM]Game Master kademesi bağlantı kurar. [DEV] kadrosu eğer gerek görürse forumdan açıklama yapar.

Düşünmeden yorum yapmayın.
onun adina item yapildi babili de domates bahçesi var
Kendin yazmışsın. Zwartan oyun yazılımcısı / geliştirici kadrosundadır.İsminin orada bulunması veya isminin efsuna verilmesi gayet normal bir olay.
Aynen katılıyorum anlayışın için teşekürler.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen complex »

Yıldırım Demirören YETERRRR! :lol:

Ya arkadaşım, ne alakası var "yönetim istifa"?
Çok biliyorsanız buyrun, gidin en iyi şirketlerle çalışın. Sonra gelip bu kadar zamanda bu kadar kadroyla buna benzer bir oyun yapın. Beğenmiyorsan zorla tutan yok. Yok hapisteymişsin de hapisane şartlarını beğenmiyormuş gibi konuşuyorsun. İstediğin an silersin bilgisayarından, kimse zorla oynattırmıyor. ;)

Neyinden memnun değilsin orası da meçhul...
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
yellowred
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen yellowred »

recepivedikx yazdı:
CaptainATX yazdı:Merhaba,

Oyuncularımızın oyununu bu kadar sevmesi güzel ama unutmayınki biz sizleride oyunuda çok fazla seviyor ve düşünüyoruz. Oyununu bu kadar sevip bizi istifaya davet eden arkadaşımız umarım biraz daha bakış açısını değiştirebilir iyi forumlar sabrınız için teşekkürler..
en çok siz oyunu düşünüyorsunuz doğru ama zwartan denilen şahis artik ikvnin yanindan bile geçmiyo 2 yıldır oyuna girmiyo bizim ile ilgilenmiyo developer ama hiç foruma yorum yazmiyo oyuna girmiyo onun adina item yapildi babili de domates bahçesi var ilk gm lerden birisi ama adam ı can football dan çiktiği yok eğer yöneticilerden birsi istifa edecekse oda zwartandir bize bizim ile ilgilenecek yönetici lazim zamaninda o kadar değer vermişler ama bunun kiymetini bilmiyo eğer bizim ile ilgilenmezse onun yerine başka yönetici alsinlar o gitsin ı can football oynasin boşuna ikv yönetici kadrosunu doldurmasin yeni yönetici gelsin
Selamlar, Zwartan zannettiğiniz gibi yönetici değil, oyun yapımcılarındandır. Bu yüzden zaten yönetici kadrosunu doldurmamaktadır. :)

İyi eğlenceler...
Kullanıcı avatarı
zorsavas5
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen zorsavas5 »

YA ARKDAŞLAR ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUMBU KONUYU AÇANDA VE DESTEKLEYENLERDE EMMEBESİLİN TEKİ BEN BURDA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM BEN BU OYUNA 2 SENE ÖNCE BAŞLADIM AMA BU OYUNU 3 SNENE OYANMIŞ OLUP DAHA NE YENİLİKLER YAPILDIĞINI ANLAMAYAN GERİ Z...LI BİR SÜRÜ İNSAN VAR LAN Ş...SİZ SEN KİMSİNDE OYNADIĞIN OYUNDA YÖNETİCİLERİ İSTİFAYA ÇAĞIRIYON BEYEN MİYOSAN OYUNU SEN Bİ KERE BİR HARFİ YAZMAK İÇİN KAÇ BİLGİSAYAR TERİMİ KULLANIYOR BİLİYOMSUN GELMİŞ BURAYA 12 13 YAŞINDAKİ BEBELER YÖNETİM İSTİFA DİYOR BENİM YAŞIM 14 AMA BEN ŞU ANDA YÖNETİMİN NE DENLİ BİR ÇAPA VE GAYRET GÖSTERDİĞİNİN FARKINDAYIM BU 12 13 YAŞIONDAKİ BEBELER DAHA HAYATINDA KERE BİLE PLUS ALMAMIŞ VE HALA YÖNETİM İSTİFA DİYOR SEN KİMSİNDE OYUNA BİR KATKIN OLMADAN YÖNETİMİ ELEŞTİRİYON SİZ YOKKEN BİZ VARDIK BURDA BİZ KARDEŞLİĞİN DOSTLUĞUN SABIRIN NE OLDUĞU SİZİN GİBİLERDEN DAHA ÇOK BİLİRİZ VE SİZİN GİBİ 12 13 YAŞINDAKİ BEBELER GELMİŞ BURDA DAHA BEYNİ BİLE OLMAYAN YARATIKLAR YÖNETİM İSTİFA DİYOR. BENİM DAHA SÖLİYCEKLERİM VARDA DAHA FAZLA KFÜRLÜ LAF SÖYLEMEDEN DURAMIYCAM ÜYELİĞİMİN KAPATILMASINDANDA KORKMUYOR GEREKİRSE YÖNETİMİ SAVUNMAK İÇİN 100 TANE ÜYELİK AÇAR ONLARIDA BANLATIRIM ANLADINIZMI YA ŞİMDİ OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE YADA (KONUYU AÇAN VE DESTEKLEYENLER İÇİN)

Edit:
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

Konuyu açan arkdasımız kabaca yazmış ama anlatmak istedikleri benimle aynı sanırım.

Biz bu oyunun bu kadar hatalı olacaqını sanmazken bi anda düşüyorsun.Ha evet her oyunda düşüyorsun ama bu kadarda abartılı değil.Biz İKV'nin bu kadar hatalı olmasına karşın oynuyorsak düzelmesini beklemek hakkımız sizcede öyle değil mi ?

Her halınden bellı oluyorkı arkdasımız bu hatalara cok kurban gitmiş tabi banada oldu olmadı deqil.

Eğer İKV'nin elınden gelen buysa yapıcak birşey yok.Eğer yapabilicek bi kapasitesi varsa bir an önce düzeltmeleri gerekıyor.

Herşeyden önce 3 yıldır varsa oyun, 3 yıldır su düşme sorununu yok edemedıler.3 yıldır oynayan insan gercekten sıkılır bu işten.EM yaparken vs atarken alısverıs yaparken vs vs...3 yıldır halledemıyorsa artık halledecekleri sanmıyorum.

Konuyla alakasız ama artık su yalaka olarak adlandırılan yönetime yakın olabılmek için öven kişiler bu ve bu gibi konulara yorum yapmasınlar.Bizde biliyoruz işleri zor ama eğer bu oyunu yapıyorlar ve güzel diyorlarsa bu eleştirilere katlanmaları gerekır.Biz demıyoruz ki full süper hatasız oyun olsun ama biraz daha düzeltilse daha iyi olur.

Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Arkadaşlar bu konu tam bir rezalet ve saçmalıktan ibarettir. Sen ne hakla yönetimi bu kadar ağır eleştiriyorsun. Madem rahatsızsın çek git kardeşim kim seni zorla oynatıyor burada? Bu işler madem bu kadar kolay madem bu kadar iyi anlıyosun kalk kendin yapsana bize bi tane online mmorpg Türkçe bir oyun.! Hatasız bir şekilde sen yapta bizde görelim ? Düşünmeden etmeden şu forumu saçma sapan konularla doldurmaktan vazgeçin. Yönetimi oyunu beğenmeyen bırakır oyunu gider diğer o hatasız olarak çok güzel gördüğnüz yabancıların oyununa gidersiniz. Sonrada derlerki Türk oyunları gelişemiyor. Türk oyunları neden gelişemiyor biliyormusunuz. Çünkü bu konuyu açan kişinin zihniyetine sahip olan malesef bir çok oyuncu var. Burada sen kendi oyununu bu kadar ağır eleştiri yapar kötülersin. Yönetimi bu eleştiriler altında bunaltır işini güzel yapmasını engellersin. Yarında kalkıp bu Türk yapımı ne beklersinki bu oyundan dersin.! Azcık sabırlı olun azcık bekleyin saçma sapan düşüncelere kapılmayın artık.! Dediğim gibi ya beğenirsiniz yada çekip gidersin kardeşim burada kimsenin huzurunu bozmaya hakkın yok.!
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя

“Genel Etkileşim” sayfasına dön