Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Emrahcıta ve Ellax tanıyanlar yardım lütfen

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Çoluk çocuk sürekli TİT loncası ile ilgili açık aramakta fakat bulamaktalar, şimdi de TİT loncasına asılsız iftiralar atarak, çamur at izi kalsın felsefesi gütmektedirler, Sancak sunucusunda enaz 100 civarı TİT üyesi olup, ayrılmış/devam eden/oyuna ara vermiş oyuncular bulunmaktadır.

Ona buna plus alacak kadar zengin değilim malesef :lol: Emin olun o kadar zengin olsaydım herkese alırdım, elim açıktır cömertimdir. ;)

Ayrıca TİT B/D. Sayfasında bulunan güncel üye listesinde adı geçen üyelerimizin tamamı ayrı ayrı kişilerden oluşmaktadır. Her gün loncamıza enaz 2/3 başvuru yapılmakta ve lonca davet uygulamasını sunucuya ilk getiren ve bu nedenle hırsızlık konusunda başı ağrımayan bir lonca olarak, başvuruları reddettiğimizden dolayı bu gibi şahıslar, düşmanca tavırlar takınıp, sürekli karalama kampanyalarına maşa olmaktadırlar.

Not : 1 Kişinin adını yazın, TİT loncasında falanca şahıs çakmadır, falanca kişinin farklı karakteridir diye, ispatını gözünüze sokayım ;)

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Titxdelikurt yazdı: Her gün loncamıza enaz 2/3 başvuru yapılmakta ve lonca davet uygulamasını sunucuya ilk getiren ve bu nedenle hırsızlık konusunda başı ağrımayan bir lonca olarak, başvuruları reddettiğimizden dolayı bu gibi şahıslar, düşmanca tavırlar takınıp, sürekli karalama kampanyalarına maşa olmaktadırlar.

Bugün loncana başvuru yapan 2-3 kişi kimler aydınlatırmısın bizi ?
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Titxdelikurt yazdı:Sancak sunucusunda enaz 100 civarı TİT üyesi olup, ayrılmış/devam eden/oyuna ara vermiş oyuncular bulunmaktadır.
Zuhahaha :lol:
Sen bana bir em'ye girebilecek kadar real kişilik gösterir misin sözde loncanda?
Bu çocuk harbiden tımarhane kaçkını boşuna deli demiyoruz :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

emrah yazdı:evet emrah cıta gelmıstır once tıt delıkurt senden baslayı tıt locasında kac mehsupun bulunmaktadır ayrı ayrı car acıp lacana ısım eklemektesın ufak cocukları kankdırıp pulus alıp madenlerını ıtemlerını elınden alan bırısın bunu Smyrn herkezde bılıyor ıkı lan cılgınturksırıne kasarı adamım senın yasın 14 senınle muhattap olmaya deymez eger benı tanıyanlar tanır yorumunu yapar benım kız arkadasım hakkında kasar dıyenlerın anası kasar murat senınde anan kasar bılgılerı ıyı topla #@!? cocu senın

Öncelikle üslubundan başlıyım sen sanıyorsun ki ben küfür edince oda bana küfü eder yani istediğin bu senin ama benim deil sende şeref ve namus kavramı yok bunu anlamak için kahin olmak gerekmez neden mi ? Namusunu düşünen insan namusuna küfür ettirmez sen başkalarının namusuna küfür ettiğinde alıcağın cevap aynı yönde olur bunu bilerek küfür ediyor olman bile kaliteni ortaya koyuyor ama ben yapmıycam ben sana o şekilde küfür etmiycem Derler ki ''Cennet Annelerin Ayakları Altındadır'' öyleymişte. bir çoğumuz öfkemizi dizginleyemeyip anneye küfür etsekte bu kadar bast bir konu için küfür etmen ne kadar şeref sahibi olduğunu ortaya koyuyor ...

Demişsin ki kzı arakdaşıma Kaşar diyemessiniz şahsen dememde ama kız arkadaşını bahsedilen hitaptan daha ağır hitabı sen yapmıyormusun ? bir yorumunda aynen şöyle demiştin Aksarayda ki otel duvarlarının dili olsada konuşsa Ranayla yaşadıklarımızı anlatsa yada ona benzer bir şey demiştin ki fotosu mevcut sen kız arakdaşını bir o....... gibi gösterdikten sonra başkalarının kaşar oalrak görmesini neden yadırgıyorsun anlamadım buda ayrı bir konu sanırım ...

Bana ne demiştin hatırlıyormusun benimle Sena yada melisa uğraşmasın uğraşıcaksan sen uğraş dedin ben boş işlerle uğraşacak adam deilim taki kız arkadaşıma o ağza alınmıycak küfürleri edene kadar ne demiştin benimle sen uğraş şimdi ben uğraşıcam ki emin ol hiç hoşuna gitmiycek ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

BLackGezz0 yazdı:
Titxdelikurt yazdı: Her gün loncamıza enaz 2/3 başvuru yapılmakta ve lonca davet uygulamasını sunucuya ilk getiren ve bu nedenle hırsızlık konusunda başı ağrımayan bir lonca olarak, başvuruları reddettiğimizden dolayı bu gibi şahıslar, düşmanca tavırlar takınıp, sürekli karalama kampanyalarına maşa olmaktadırlar.

Aydınlatayım kardeş... Delikurt bir kaç gündür oyuna girmiyor gelen müracaatlar başkan ben sanılıp bana geliyor, Timxbeste bunlardan biri, bir kaç tanesinin ejnebi adları vardı aklımda tutmadım, bir tanesi Başkentxdorubey idi ;)
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
rmzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rmzn »

Titxreis yazdı:
BLackGezz0 yazdı:

Aydınlatayım kardeş... Delikurt bir kaç gündür oyuna girmiyor gelen müracaatlar başkan ben sanılıp bana geliyor, Timxbeste bunlardan biri, bir kaç tanesinin ejnebi adları vardı aklımda tutmadım, bir tanesi Başkentxdorubey idi ;)

1. Olarak Titxreis isminde kimseye Başvuru yapmadım ;)
2. si oyuna uzun bi süre ara verdiğimi herkez bilir ve oyuna başlamadan önce kendi Loncamın dağıldığını görmüştüm Kurucumuz olan Başkentxcost(erkan abi) Rowx loncasına girmişti. ve bende forumdan Titxdelikurt' a başvuru yaptım tabi sonradan oyuna alıştıkca eski dostlar ortaya cıktıkca ve loncam oolan Başkentx loncası toplanmaya başladıkca lonca değiştirme işini askıya aldım ;) bunu Titxdelikurt'ta biliyor.
3.de oyuna başlar başlamaz Çağrı,Alp gibi eski dostlarımı gördüm ve YeniçeriX loncasına girdim ve Tolga arkadaşımız Çarımı Kasmaktadır....
4. de Titxreis sana ne zaman başvuru yaptım söylerimisin Delikurt hariç ?
Böcek Olmayı Kabul Edenler...Ezildiklerinde Konuşmaya Hakları Yoktur...
Kullanıcı avatarı
rmzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rmzn »

Başkentxdorubey
Kullanıcı avatarı
rmzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rmzn »

Ve şunu hiç anlayamıyorum eğer sizin loncaya yani Titx loncasına başvurmuşsam orda kapanmıştır... Neden forumda dolanıyor ??

Başkentxdorubey
Yeniçerixdorubey
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Titxreis,
Tit olmadan önceki karakterini söyler misin bana?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
rmzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rmzn »

Yeni lvllerle herşeyi kapattım kimse ile bir sorunum yok inş bu durum uzamaz ;) Ben bu gün içinde Hiçbir Loncaya başvuru yapmadım yapmamda

Başkentxdorubey
Yeniçerixdorubey

“Genel Sohbet” sayfasına dön