Arzlar hakkında

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
leoNHeaRt
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Arzlar hakkında

Mesaj gönderen leoNHeaRt »

Kadim Hidra Görevini Arz Klanda Yapmak Oldukça Zor Bir Durumdur Sunucuda Lodos Sayısı Çok Olduğundan Dolayı Bazı Arz Arkadaşlarımız Lodos Oluyorlar. + Arz Klanda İstisnalar Dışında Beraberlik Söz Konusu Değil Oyuna Yeni Başlayanlar Bunu Görüp Lodos Klanı Tercih Ediyor. Sorun Kadim Hidra.
  • ResimResim
  • MadeNKasası
  • ıIıLEONHEARTıIı
  • KozMaça
SUSKUNUM
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SUSKUNUM »

kabusxbalistikx yazdı:]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/
ne loncası ya adamlar ne demiş sen ne diyorsun. her konuda adini görüyorum salakmısın sen . onlar diyor konya sen diyorsun kenya
İnsan kendinin en güzel aynasıdır! hiç yansımanıza baktınız mı? Görüntünüzden öte ruhunuzda neler var ?
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kackin »

Yazılanlrı bastan sona okudum.Gülmekten bir hoş oldum :) Bazıların yazdıkları cok komiğime gitti.Bu kadar yalancılık olmaz.Bir insan bu kadar yüzssüz olurmu.Görev icin klan değistirilirse olacağı budur.Adam SANAL PARA İçin klanı değistiriyor.Ölünce yanına alırsın o 40-50 m .Size soruyorum oyun ne için oynanır? Ben şahsen zevk baska bir gelirım yok.

İyi forumlar
Son..
Kullanıcı avatarı
impedimenta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen impedimenta »

kackin yazdı:Yazılanlrı bastan sona okudum.Gülmekten bir hoş oldum :) Bazıların yazdıkları cok komiğime gitti.Bu kadar yalancılık olmaz.Bir insan bu kadar yüzssüz olurmu.Görev icin klan değistirilirse olacağı budur.Adam SANAL PARA İçin klanı değistiriyor.Ölünce yanına alırsın o 40-50 m .Size soruyorum oyun ne için oynanır? Ben şahsen zevk baska bir gelirım yok.

İyi forumlar
Klanında kimse kalmazsa resul biraz zamandan sonra sen de sıkılırsın kimse olmadığında kimle em yapmayı kimle savaşa gitmeyi düşünüyorsun görev için değiştirmek saçma ama azaldıkça arz klanı sıkıo.
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kackin »

impedimenta yazdı:
kackin yazdı:Yazılanlrı bastan sona okudum.Gülmekten bir hoş oldum :) Bazıların yazdıkları cok komiğime gitti.Bu kadar yalancılık olmaz.Bir insan bu kadar yüzssüz olurmu.Görev icin klan değistirilirse olacağı budur.Adam SANAL PARA İçin klanı değistiriyor.Ölünce yanına alırsın o 40-50 m .Size soruyorum oyun ne için oynanır? Ben şahsen zevk baska bir gelirım yok.

İyi forumlar
Klanında kimse kalmazsa resul biraz zamandan sonra sen de sıkılırsın kimse olmadığında kimle em yapmayı kimle savaşa gitmeyi düşünüyorsun görev için değiştirmek saçma ama azaldıkça arz klanı sıkıo.
4 tane arz carım var.Klanda tek kalsam (Olanaksız) bile ldos olmam.Merak etme 8-)
Son..
Kullanıcı avatarı
impedimenta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen impedimenta »

kackin yazdı:
impedimenta yazdı:

İyi forumlar
4 tane arz carım var.Klanda tek kalsam (Olanaksız) bile ldos olmam.Merak etme 8-)
Arzlarda birlik olmadığı kesin bişi bi göreve çağırdım gelen yok ama arz olmama rağmen lodoslardan yardım istedim anında yaptılar ayrıca o gün senin bronz yardımını da unutmadım
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Ben lodos oldumda yapamadım rütbeye yazık oldu ^^
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Bi gün herkes Arz olmasın o ayrıcalık bizde kalsın :P işin şakası tabi :D

İsteyen istediği klana geçsin. Örneğin benim aktif kullandığım 7 karakterden 3 'ü arz 3'ü Lodos 1'i Klansız o an hangisine girmek istiyorsam ona girerim ama tabi ki Abdullah'ın da dediği gibi son kalan arzlar biz de olsak her zaman var olacağız ;)

Örneğin ben varken handanı hiç bir zaman lodoslar kesemeyecek :mrgreen:

Murat sen içten içe arzsın biliyorum ben :D
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

TAYFA yazdı:Bi gün herkes Arz olmasın o ayrıcalık bizde kalsın :P işin şakası tabi :D

İsteyen istediği klana geçsin. Örneğin benim aktif kullandığım 7 karakterden 3 'ü arz 3'ü Lodos 1'i Klansız o an hangisine girmek istiyorsam ona girerim ama tabi ki Abdullah'ın da dediği gibi son kalan arzlar biz de olsak her zaman var olacağız ;)

Örneğin ben varken handanı hiç bir zaman lodoslar kesemeyecek :mrgreen:

Murat sen içten içe arzsın biliyorum ben :D

Kim arz benmi pehh gülerim ha :D
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Oyuna geri dönmeme az bir süre kaldı döndükten sonra Arz Klanını kimse durduramaz bunuda buraya yazıorum ;)
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön