Arzlar hakkında
Re: Arzlar hakkında
Kadim Hidra Görevini Arz Klanda Yapmak Oldukça Zor Bir Durumdur Sunucuda Lodos Sayısı Çok Olduğundan Dolayı Bazı Arz Arkadaşlarımız Lodos Oluyorlar. + Arz Klanda İstisnalar Dışında Beraberlik Söz Konusu Değil Oyuna Yeni Başlayanlar Bunu Görüp Lodos Klanı Tercih Ediyor. Sorun Kadim Hidra.
ne loncası ya adamlar ne demiş sen ne diyorsun. her konuda adini görüyorum salakmısın sen . onlar diyor konya sen diyorsun kenyakabusxbalistikx yazdı:]~~yeni lonca sayfanız hayırlı olsun~~[/
İnsan kendinin en güzel aynasıdır! hiç yansımanıza baktınız mı? Görüntünüzden öte ruhunuzda neler var ?
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yazılanlrı bastan sona okudum.Gülmekten bir hoş oldum
Bazıların yazdıkları cok komiğime gitti.Bu kadar yalancılık olmaz.Bir insan bu kadar yüzssüz olurmu.Görev icin klan değistirilirse olacağı budur.Adam SANAL PARA İçin klanı değistiriyor.Ölünce yanına alırsın o 40-50 m .Size soruyorum oyun ne için oynanır? Ben şahsen zevk baska bir gelirım yok.
İyi forumlar
İyi forumlar
Son..
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Klanında kimse kalmazsa resul biraz zamandan sonra sen de sıkılırsın kimse olmadığında kimle em yapmayı kimle savaşa gitmeyi düşünüyorsun görev için değiştirmek saçma ama azaldıkça arz klanı sıkıo.kackin yazdı:Yazılanlrı bastan sona okudum.Gülmekten bir hoş oldumBazıların yazdıkları cok komiğime gitti.Bu kadar yalancılık olmaz.Bir insan bu kadar yüzssüz olurmu.Görev icin klan değistirilirse olacağı budur.Adam SANAL PARA İçin klanı değistiriyor.Ölünce yanına alırsın o 40-50 m .Size soruyorum oyun ne için oynanır? Ben şahsen zevk baska bir gelirım yok.
İyi forumlar
- kackin
- Demirci Çırağı
4 tane arz carım var.Klanda tek kalsam (Olanaksız) bile ldos olmam.Merak etmeimpedimenta yazdı:Klanında kimse kalmazsa resul biraz zamandan sonra sen de sıkılırsın kimse olmadığında kimle em yapmayı kimle savaşa gitmeyi düşünüyorsun görev için değiştirmek saçma ama azaldıkça arz klanı sıkıo.kackin yazdı:Yazılanlrı bastan sona okudum.Gülmekten bir hoş oldumBazıların yazdıkları cok komiğime gitti.Bu kadar yalancılık olmaz.Bir insan bu kadar yüzssüz olurmu.Görev icin klan değistirilirse olacağı budur.Adam SANAL PARA İçin klanı değistiriyor.Ölünce yanına alırsın o 40-50 m .Size soruyorum oyun ne için oynanır? Ben şahsen zevk baska bir gelirım yok.
İyi forumlar
Son..
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Arzlarda birlik olmadığı kesin bişi bi göreve çağırdım gelen yok ama arz olmama rağmen lodoslardan yardım istedim anında yaptılar ayrıca o gün senin bronz yardımını da unutmadımkackin yazdı:4 tane arz carım var.Klanda tek kalsam (Olanaksız) bile ldos olmam.Merak etmeimpedimenta yazdı:Klanında kimse kalmazsa resul biraz zamandan sonra sen de sıkılırsın kimse olmadığında kimle em yapmayı kimle savaşa gitmeyi düşünüyorsun görev için değiştirmek saçma ama azaldıkça arz klanı sıkıo.kackin yazdı:Yazılanlrı bastan sona okudum.Gülmekten bir hoş oldumBazıların yazdıkları cok komiğime gitti.Bu kadar yalancılık olmaz.Bir insan bu kadar yüzssüz olurmu.Görev icin klan değistirilirse olacağı budur.Adam SANAL PARA İçin klanı değistiriyor.Ölünce yanına alırsın o 40-50 m .Size soruyorum oyun ne için oynanır? Ben şahsen zevk baska bir gelirım yok.
İyi forumlar![]()
- Rukio
- FareAdam Düşmanı
Ben lodos oldumda yapamadım rütbeye yazık oldu ^^
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
Bi gün herkes Arz olmasın o ayrıcalık bizde kalsın
işin şakası tabi
İsteyen istediği klana geçsin. Örneğin benim aktif kullandığım 7 karakterden 3 'ü arz 3'ü Lodos 1'i Klansız o an hangisine girmek istiyorsam ona girerim ama tabi ki Abdullah'ın da dediği gibi son kalan arzlar biz de olsak her zaman var olacağız
Örneğin ben varken handanı hiç bir zaman lodoslar kesemeyecek :mrgreen:
Murat sen içten içe arzsın biliyorum ben
İsteyen istediği klana geçsin. Örneğin benim aktif kullandığım 7 karakterden 3 'ü arz 3'ü Lodos 1'i Klansız o an hangisine girmek istiyorsam ona girerim ama tabi ki Abdullah'ın da dediği gibi son kalan arzlar biz de olsak her zaman var olacağız
Murat sen içten içe arzsın biliyorum ben
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
TAYFA yazdı:Bi gün herkes Arz olmasın o ayrıcalık bizde kalsınişin şakası tabi
![]()
İsteyen istediği klana geçsin. Örneğin benim aktif kullandığım 7 karakterden 3 'ü arz 3'ü Lodos 1'i Klansız o an hangisine girmek istiyorsam ona girerim ama tabi ki Abdullah'ın da dediği gibi son kalan arzlar biz de olsak her zaman var olacağız![]()
Murat sen içten içe arzsın biliyorum ben![]()
Kim arz benmi pehh gülerim ha
RoTTdeRbLitZ
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Oyuna geri dönmeme az bir süre kaldı döndükten sonra Arz Klanını kimse durduramaz bunuda buraya yazıorum 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz