Yöneticiler hakkında konu açan arkadaşlar
Re: Yöneticiler hakkında konu açan arkadaşlar
İKV'nde maymun ne arar. Ama 14 günlük efsanevi "Fare" paketi getirebilirler. Ne de olsa içimiz dışımız farlerle doldu taştı. Bir yerde fare görsem; "Acaba bu Konak-15'in kaçıncı dereceden akrabası diyorum kendi kendime. Artık farelerden nefret ettirmeye başladılar gerçekten. 1 seviyede fare kesersin anlarımda, 59 seviyede de fare kesersen sıkıntı olur.

- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
General hakir bile fare. Onu geçtim. Fanatikler bile fare hahaha. Kadimin de suratı fareye benziyor.LaRaCRoFT yazdı: ↑06 Nis 2018 04:44 İKV'nde maymun ne arar. Ama 14 günlük efsanevi "Fare" paketi getirebilirler. Ne de olsa içimiz dışımız farlerle doldu taştı. Bir yerde fare görsem; "Acaba bu Konak-15'in kaçıncı dereceden akrabası diyorum kendi kendime. Artık farelerden nefret ettirmeye başladılar gerçekten. 1 seviyede fare kesersin anlarımda, 59 seviyede de fare kesersen sıkıntı olur.
Büyük Hol'de bile fareler var. Mübarek hayvanlar olsa gerek. Her yerde cirit atıyorlar. Hakir boss olduğu için görmezden gelinir belki ama tüm bölgeyi de farelerle doldurmak ne bilim acımasızca işlenen insanlık suçudur bana göre. Fareleri deneylerde kullana kullana artık farelerle insanlar arasında kuvvetli bir bağ oluştuğu kanaatindeyim. Fanatikler yerine ergin etkisiyle mutantlaşmış goril falan olabilirdi yani. Laboratuvarda deneyler sırasında kafesteki gorillerin mutantlaşması falan yer alabilirdi hikaye içerisinde. Neyse artık olan olmuş. Bir sonraki güncellemeyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Farklı yaratıklar gelirse oyuna renk katar düşüncesindeyim.MaHKuMII yazdı: ↑06 Nis 2018 07:10General hakir bile fare. Onu geçtim. Fanatikler bile fare hahaha. Kadimin de suratı fareye benziyor.LaRaCRoFT yazdı: ↑06 Nis 2018 04:44 İKV'nde maymun ne arar. Ama 14 günlük efsanevi "Fare" paketi getirebilirler. Ne de olsa içimiz dışımız farlerle doldu taştı. Bir yerde fare görsem; "Acaba bu Konak-15'in kaçıncı dereceden akrabası diyorum kendi kendime. Artık farelerden nefret ettirmeye başladılar gerçekten. 1 seviyede fare kesersin anlarımda, 59 seviyede de fare kesersen sıkıntı olur.![]()