Yöneticiler hakkında konu açan arkadaşlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Acergo
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Yöneticiler hakkında konu açan arkadaşlar

Mesaj gönderen Acergo »

Metin 2
Kullanıcı avatarı
Whoods
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Evli Mutlu Çocuklu

Mesaj gönderen Whoods »

NouzaR yazdı: 01 Nis 2018 12:28
Whoods yazdı: 31 Mar 2018 01:53 Bak ve yönetim gör

Resim
Bu hangi oyun birader
Metin2
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

İKV'nde maymun ne arar. Ama 14 günlük efsanevi "Fare" paketi getirebilirler. Ne de olsa içimiz dışımız farlerle doldu taştı. Bir yerde fare görsem; "Acaba bu Konak-15'in kaçıncı dereceden akrabası diyorum kendi kendime. Artık farelerden nefret ettirmeye başladılar gerçekten. 1 seviyede fare kesersin anlarımda, 59 seviyede de fare kesersen sıkıntı olur.
Resim
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

LaRaCRoFT yazdı: 06 Nis 2018 04:44 İKV'nde maymun ne arar. Ama 14 günlük efsanevi "Fare" paketi getirebilirler. Ne de olsa içimiz dışımız farlerle doldu taştı. Bir yerde fare görsem; "Acaba bu Konak-15'in kaçıncı dereceden akrabası diyorum kendi kendime. Artık farelerden nefret ettirmeye başladılar gerçekten. 1 seviyede fare kesersin anlarımda, 59 seviyede de fare kesersen sıkıntı olur.
General hakir bile fare. Onu geçtim. Fanatikler bile fare hahaha. Kadimin de suratı fareye benziyor.😁
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

MaHKuMII yazdı: 06 Nis 2018 07:10
LaRaCRoFT yazdı: 06 Nis 2018 04:44 İKV'nde maymun ne arar. Ama 14 günlük efsanevi "Fare" paketi getirebilirler. Ne de olsa içimiz dışımız farlerle doldu taştı. Bir yerde fare görsem; "Acaba bu Konak-15'in kaçıncı dereceden akrabası diyorum kendi kendime. Artık farelerden nefret ettirmeye başladılar gerçekten. 1 seviyede fare kesersin anlarımda, 59 seviyede de fare kesersen sıkıntı olur.
General hakir bile fare. Onu geçtim. Fanatikler bile fare hahaha. Kadimin de suratı fareye benziyor.😁
Büyük Hol'de bile fareler var. Mübarek hayvanlar olsa gerek. Her yerde cirit atıyorlar. Hakir boss olduğu için görmezden gelinir belki ama tüm bölgeyi de farelerle doldurmak ne bilim acımasızca işlenen insanlık suçudur bana göre. Fareleri deneylerde kullana kullana artık farelerle insanlar arasında kuvvetli bir bağ oluştuğu kanaatindeyim. Fanatikler yerine ergin etkisiyle mutantlaşmış goril falan olabilirdi yani. Laboratuvarda deneyler sırasında kafesteki gorillerin mutantlaşması falan yer alabilirdi hikaye içerisinde. Neyse artık olan olmuş. Bir sonraki güncellemeyi şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum. Farklı yaratıklar gelirse oyuna renk katar düşüncesindeyim.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön