Can Kurtaran Tılsımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Re: Can Kurtaran Tılsımı

Mesaj gönderen kandemir »

DavidBeckham yazdı: 09 Mar 2018 11:21
kandemir yazdı: 09 Mar 2018 11:18
DavidBeckham yazdı: 09 Mar 2018 11:14
kandemir yazdı: 09 Mar 2018 11:05
DavidBeckham yazdı: 09 Mar 2018 11:03

Haklısın hocam.Ben oyunu bıraktığım zamanlarda tılsım yoktu.1 ay önce geri dönünce öyle düşünüyordum işte.Zamanla anladım meteorit 1'in değerini.
Birde meteor it Tılsımı hayvanlara 1 sn aralıklarla vurma fırsatı tanıyor oyunculara 2 sn arayla çok başarılı bir tılsım
Bu dediğiniz özelliği bilmiyordum.Çok teşekkür ederim.Bu arada sizce şuan M1 almak mantıklı mıdır ? Karaköy ve 59 Lv için ? Malum fiyatlarıda hafiften düşmüşken.
Sana şunu söyleyebilirim m1 met 2 3 mutlaka al kasanda dursun dünden örnek vereyim dün biz lonca ile 4 büyü 2 şifa gbz kestik m1 ve met 2 3 lü ve çok rahat kesim oldu ekstra şuanki itemler de zırh olayı yok artık zırhı 30/30 70/70 kimse yapamıyor artık ama itemler de direnç oranları var aktif savaşlarda dünyanın parası olucaktır bana kalsa kasada 5 m1 5 met 2 3 saklarım karaköy itemleri dizildiği vakit meteorit zamanı başlıyacaktır aslında hala şuan var bosslara bu tılsımlarla harika hasarlar veriyor biz denedik çünkü

Peki şöyle söyleyeyim.Ben tılsımsız bir oyuncuyum.İlk almam gereken M1 mi yoksa M23 mü ? Ve bu arada buz-elek'im.Sizce fizik-buz mu olmalıyım ?
Şuan için tılsımsız isen kendini geliştirmek amaçlı tılsım al yani buz veya elektirik al y2 olabilir çünkü şuan karaköyde gelişmenin yolu y2den geçiyor vede buz tılsımından geçiyor en son olarak dediğim gibi boss ve sonrası aktif savaşlarda meteorit iş yapacak değerlenecek
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
LaRaCRoFT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen LaRaCRoFT »

Siz yine dua edin de 1 saniye artırmamışlar. 15 saniye yerine, 16 saniye de olabilirdi tılsımı takınca.
Resim
Kullanıcı avatarı
DavidBeckham
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DavidBeckham »

kandemir yazdı: 09 Mar 2018 11:23
DavidBeckham yazdı: 09 Mar 2018 11:21
kandemir yazdı: 09 Mar 2018 11:18
DavidBeckham yazdı: 09 Mar 2018 11:14
kandemir yazdı: 09 Mar 2018 11:05

Birde meteor it Tılsımı hayvanlara 1 sn aralıklarla vurma fırsatı tanıyor oyunculara 2 sn arayla çok başarılı bir tılsım
Bu dediğiniz özelliği bilmiyordum.Çok teşekkür ederim.Bu arada sizce şuan M1 almak mantıklı mıdır ? Karaköy ve 59 Lv için ? Malum fiyatlarıda hafiften düşmüşken.
Sana şunu söyleyebilirim m1 met 2 3 mutlaka al kasanda dursun dünden örnek vereyim dün biz lonca ile 4 büyü 2 şifa gbz kestik m1 ve met 2 3 lü ve çok rahat kesim oldu ekstra şuanki itemler de zırh olayı yok artık zırhı 30/30 70/70 kimse yapamıyor artık ama itemler de direnç oranları var aktif savaşlarda dünyanın parası olucaktır bana kalsa kasada 5 m1 5 met 2 3 saklarım karaköy itemleri dizildiği vakit meteorit zamanı başlıyacaktır aslında hala şuan var bosslara bu tılsımlarla harika hasarlar veriyor biz denedik çünkü

Peki şöyle söyleyeyim.Ben tılsımsız bir oyuncuyum.İlk almam gereken M1 mi yoksa M23 mü ? Ve bu arada buz-elek'im.Sizce fizik-buz mu olmalıyım ?
Şuan için tılsımsız isen kendini geliştirmek amaçlı tılsım al yani buz veya elektirik al y2 olabilir çünkü şuan karaköyde gelişmenin yolu y2den geçiyor vede buz tılsımından geçiyor en son olarak dediğim gibi boss ve sonrası aktif savaşlarda meteorit iş yapacak değerlenecek
Teşekkür ediyorum.
Kullanıcı avatarı
Yatcinizz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Yatcinizz »

Mesela 1 saniye değil 5 saniye indirse Karaköyde boss keserken 3 tane ck tılsımlı şifacı olsa cklar sayesinde çok rahat bir kesim olabilir.

Onu geçtim şifacıya konslayan bir büyücü için çok etkili olabilir yada savaşın ortasında kalan kendisini savunmaya çalışan bir şifacı için.
Paşaxömerfaruk
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Tılsımın 1 sn olması bence oyun hatası :') Başka türlü ifadesi olmaz herhalde
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Oyunun en saçma tılsımıdır kuşkusuz. Üretecek/üreten varsa ne sebeple yaptıklarını/yapacaklarını sormalıyız.
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Yorumları okurken bile sırf 1 saniye için tuhaf oldum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

RamazanBey yazdı: 09 Mar 2018 17:13 Tılsımın 1 sn olması bence oyun hatası :') Başka türlü ifadesi olmaz herhalde
+1 😂
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Mantıksız filan değil. Kaç defa 1 saniye ile ölen oyuncular oldu ya da öyle yerde gerekli oldu ki 1 saniye, sadece 1 saniye daha erken açılsaydı bir çok şeyi değiştirecekti. Özellikle şifacıyı şifa olarak oynamayı seven ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

NaudiR yazdı: 09 Mar 2018 19:02 Mantıksız filan değil. Kaç defa 1 saniye ile ölen oyuncular oldu ya da öyle yerde gerekli oldu ki 1 saniye, sadece 1 saniye daha erken açılsaydı bir çok şeyi değiştirecekti. Özellikle şifacıyı şifa olarak oynamayı seven ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır.
Ben oyunun betasından beri şifacı oynuyorum.İnan ki ck nin 1 saniye inmesi oyun hayatımda toplasan 1-2 defa lazım olmuştur.Oda klan savaşlarında belkide diğer türlü 1 sn inmesi hayatta hiç bir fayda etmez.Ck 5 saniye düşürme tılsımı olsa o zaman oradaki 5 saniye senin klan savaşında,grup bölgelerinde ve açık bölgelerde %100 işine yarayacak.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön