Şuan için tılsımsız isen kendini geliştirmek amaçlı tılsım al yani buz veya elektirik al y2 olabilir çünkü şuan karaköyde gelişmenin yolu y2den geçiyor vede buz tılsımından geçiyor en son olarak dediğim gibi boss ve sonrası aktif savaşlarda meteorit iş yapacak değerlenecekDavidBeckham yazdı: ↑09 Mar 2018 11:21kandemir yazdı: ↑09 Mar 2018 11:18Sana şunu söyleyebilirim m1 met 2 3 mutlaka al kasanda dursun dünden örnek vereyim dün biz lonca ile 4 büyü 2 şifa gbz kestik m1 ve met 2 3 lü ve çok rahat kesim oldu ekstra şuanki itemler de zırh olayı yok artık zırhı 30/30 70/70 kimse yapamıyor artık ama itemler de direnç oranları var aktif savaşlarda dünyanın parası olucaktır bana kalsa kasada 5 m1 5 met 2 3 saklarım karaköy itemleri dizildiği vakit meteorit zamanı başlıyacaktır aslında hala şuan var bosslara bu tılsımlarla harika hasarlar veriyor biz denedik çünküDavidBeckham yazdı: ↑09 Mar 2018 11:14Bu dediğiniz özelliği bilmiyordum.Çok teşekkür ederim.Bu arada sizce şuan M1 almak mantıklı mıdır ? Karaköy ve 59 Lv için ? Malum fiyatlarıda hafiften düşmüşken.kandemir yazdı: ↑09 Mar 2018 11:05Birde meteor it Tılsımı hayvanlara 1 sn aralıklarla vurma fırsatı tanıyor oyunculara 2 sn arayla çok başarılı bir tılsımDavidBeckham yazdı: ↑09 Mar 2018 11:03
Haklısın hocam.Ben oyunu bıraktığım zamanlarda tılsım yoktu.1 ay önce geri dönünce öyle düşünüyordum işte.Zamanla anladım meteorit 1'in değerini.
Peki şöyle söyleyeyim.Ben tılsımsız bir oyuncuyum.İlk almam gereken M1 mi yoksa M23 mü ? Ve bu arada buz-elek'im.Sizce fizik-buz mu olmalıyım ?
Can Kurtaran Tılsımı
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Can Kurtaran Tılsımı
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
Siz yine dua edin de 1 saniye artırmamışlar. 15 saniye yerine, 16 saniye de olabilirdi tılsımı takınca.

- DavidBeckham
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Teşekkür ediyorum.kandemir yazdı: ↑09 Mar 2018 11:23Şuan için tılsımsız isen kendini geliştirmek amaçlı tılsım al yani buz veya elektirik al y2 olabilir çünkü şuan karaköyde gelişmenin yolu y2den geçiyor vede buz tılsımından geçiyor en son olarak dediğim gibi boss ve sonrası aktif savaşlarda meteorit iş yapacak değerlenecekDavidBeckham yazdı: ↑09 Mar 2018 11:21kandemir yazdı: ↑09 Mar 2018 11:18Sana şunu söyleyebilirim m1 met 2 3 mutlaka al kasanda dursun dünden örnek vereyim dün biz lonca ile 4 büyü 2 şifa gbz kestik m1 ve met 2 3 lü ve çok rahat kesim oldu ekstra şuanki itemler de zırh olayı yok artık zırhı 30/30 70/70 kimse yapamıyor artık ama itemler de direnç oranları var aktif savaşlarda dünyanın parası olucaktır bana kalsa kasada 5 m1 5 met 2 3 saklarım karaköy itemleri dizildiği vakit meteorit zamanı başlıyacaktır aslında hala şuan var bosslara bu tılsımlarla harika hasarlar veriyor biz denedik çünküDavidBeckham yazdı: ↑09 Mar 2018 11:14Bu dediğiniz özelliği bilmiyordum.Çok teşekkür ederim.Bu arada sizce şuan M1 almak mantıklı mıdır ? Karaköy ve 59 Lv için ? Malum fiyatlarıda hafiften düşmüşken.
Peki şöyle söyleyeyim.Ben tılsımsız bir oyuncuyum.İlk almam gereken M1 mi yoksa M23 mü ? Ve bu arada buz-elek'im.Sizce fizik-buz mu olmalıyım ?
- Yatcinizz
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuva İ Milliye
Mesela 1 saniye değil 5 saniye indirse Karaköyde boss keserken 3 tane ck tılsımlı şifacı olsa cklar sayesinde çok rahat bir kesim olabilir.
Onu geçtim şifacıya konslayan bir büyücü için çok etkili olabilir yada savaşın ortasında kalan kendisini savunmaya çalışan bir şifacı için.
Onu geçtim şifacıya konslayan bir büyücü için çok etkili olabilir yada savaşın ortasında kalan kendisini savunmaya çalışan bir şifacı için.
Paşaxömerfaruk
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death
Tılsımın 1 sn olması bence oyun hatası
Başka türlü ifadesi olmaz herhalde
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Oyunun en saçma tılsımıdır kuşkusuz. Üretecek/üreten varsa ne sebeple yaptıklarını/yapacaklarını sormalıyız.
Yorumları okurken bile sırf 1 saniye için tuhaf oldum
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
+1RamazanBey yazdı: ↑09 Mar 2018 17:13 Tılsımın 1 sn olması bence oyun hatasıBaşka türlü ifadesi olmaz herhalde
Mantıksız filan değil. Kaç defa 1 saniye ile ölen oyuncular oldu ya da öyle yerde gerekli oldu ki 1 saniye, sadece 1 saniye daha erken açılsaydı bir çok şeyi değiştirecekti. Özellikle şifacıyı şifa olarak oynamayı seven ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi

- Lonca: City Of Death
Ben oyunun betasından beri şifacı oynuyorum.İnan ki ck nin 1 saniye inmesi oyun hayatımda toplasan 1-2 defa lazım olmuştur.Oda klan savaşlarında belkide diğer türlü 1 sn inmesi hayatta hiç bir fayda etmez.Ck 5 saniye düşürme tılsımı olsa o zaman oradaki 5 saniye senin klan savaşında,grup bölgelerinde ve açık bölgelerde %100 işine yarayacak.NaudiR yazdı: ↑09 Mar 2018 19:02 Mantıksız filan değil. Kaç defa 1 saniye ile ölen oyuncular oldu ya da öyle yerde gerekli oldu ki 1 saniye, sadece 1 saniye daha erken açılsaydı bir çok şeyi değiştirecekti. Özellikle şifacıyı şifa olarak oynamayı seven ve bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar ne demek istediğimi anlayacaktır.
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا