HaşurtLaRaCRoFT yazdı: ↑05 Mar 2018 17:22Bende 20 kişiyle takılsam, böyle sorunlar yaşamam.Motiejunas yazdı: ↑05 Mar 2018 17:02 Ya kardeşim çemberlitaş ilk geldiğinde giriyorduk bizim üstümüz full müydü ? 5-6 saatte 1 tane bölge atıyorduk beynimiz yanıyor gözümüz kararıyordu ama ağlamıyorduk.
-Görev yapamamak diye bişey yok organize olacaksın gireceksiniz.Kusura bakmayın da oyunda bi yerlere gelmek istiyorsanız emek verip süreklilik sağlamanız lazım.
-1 yıl önce "oyunu bırakayım bu oyuna daha güncelleme gelmez" diyip karakterlerini tılsımlarını satıp güncelleme gelince oyuna dönen bi ton insan var.
-Armut piş ağzıma düş istiyorsunuz iyice.
-Ha ne yapacağımı bilemiyorum mu diiyorsunuz açın youtube'u bi ton "IKV gaffar kesimi , IKV gbm x kesimi" videosu var açın öğrenin.
DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: City Of Death
Re: DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

orti bi karakter açsın gitsin çt'nin önüne bakayım alıyorlar mı onu grubaSöz konusu şikayette bulunan oyuncular kendi sunucularında organize olabilirlerse herkese açık olan Çemberlitaş'ta kolaylıkla bu görevleri yapabilirler.
boş keseden konuşmak çok güzel.
siz gb'yi getirdiğiniz an BÖLGELERE 2+2+2 sistemi ile girmek zorunlu olsaydı mecburen herkes girecek, itemini düşerecekti.
siz değil misiniz yahu bütün bölgeler tek büyücülerin kesimine göre ayarlandı diyen.
hala tezat şeyler söylüyorsunuz adamın işi mi bu örgütlensin adam bulsun falan yuh be..
bugün adam ''ALAHH RIZASI İÇİN'' '' ne olur allahın adını verdim'' vs cümlerle saate götürebilir misin diyo ?
sizin hiç mi utanmanız yok ya,biraz oyuncu görüşü olsun bana çıkarmak için eklenti paketi çıkartmayın.
gb nin aynısı bireysele getirmişsiniz ona giren adam o kadar zaman öldürceğine gb'ye girer olur biter.
Bir tane devin buna bakacak kadar oyuncuyu önemsediğini gördün müyunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:27orti bi karakter açsın gitsin çt'nin önüne bakayım alıyorlar mı onu grubaSöz konusu şikayette bulunan oyuncular kendi sunucularında organize olabilirlerse herkese açık olan Çemberlitaş'ta kolaylıkla bu görevleri yapabilirler.
siz gb'yi getirdiğiniz an BÖLGELERE 2+2+2 sistemi ile girmek zorunlu olsaydı mecburen herkes girecek, itemini düşerecekti.
siz değil misiniz yahu bütün bölgeler tek büyücülerin kesimine göre ayarlandı diyen.
hala tezat şeyler söylüyorsunuz adamın işi mi bu örgütlensin adam bulsun falan yuh be..
bugün adam ''ALAHH RIZASI İÇİN'' '' ne olur allahın adını verdim'' vs cümlerle saate götürebilir misin diyo ?
sizin hiç mi utanmanız yok ya,biraz oyuncu görüşü olsun bana çıkarmak için eklenti paketi çıkartmayın.
gb nin aynısı bireysele getirmişsiniz ona giren adam o kadar zaman öldürceğine gb'ye girer olur biter.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
eğer genel olarak bazı dev seveler onlara yaptıkları hataları söylemezse protesto olmassa hiç bir şeyi değiştirmezler.KraToSs yazdı: ↑05 Mar 2018 17:35Bir tane devin buna bakacak kadar oyuncuyu önemsediğini gördün müyunusreyy yazdı: ↑05 Mar 2018 17:27orti bi karakter açsın gitsin çt'nin önüne bakayım alıyorlar mı onu grubaSöz konusu şikayette bulunan oyuncular kendi sunucularında organize olabilirlerse herkese açık olan Çemberlitaş'ta kolaylıkla bu görevleri yapabilirler.
yukarıdaki yazdıklarıma gelsin cevabı versin'de görelim.
- RamazanBey
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: City Of Death
Oyunu yapalım derken bozdular
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Güncel
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Ben 10-15 kişi ile olacağını düşünüyorum herkese açık bölgenin ama sıkıntıları da var. Tanka zihin toplamayı ne zaman kullanacağını falan anlatmaya çalışıyordum geçen. Rehberden farkım yok aslında 
- Mustafaxbuken
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Rehberler yıllar önce kaldırıldı. Açık bölgede 20-30 kişi zor gidiyor deneyenler x e bile gidememiş kürede patlamıslar
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Benimde karakterimin istihbarat subayı görevi duruyor. Daha önce yapmıştım ama oyun geri sardığı için olmamış görünüyor ve hol görevlerini alamıyorum. Meranda sadece stuya gelecek kimse yok. Olanlarda dediğin gibi umursamıyorlar. Bu arada kese kese git demeyin çünkü şifacı!LaRaCRoFT yazdı: ↑05 Mar 2018 16:20Kalabalık olmasa da oynayanlar var tabi ama Karaköy'den çıkmıyorlar ki haklı olarak. "Yardım edecek var mı?" yazıyorum kimsenin umurunda değil. Üstümü dizene kadar bölge atalım demiyorum zaten, görevlerim olsun yeterli.

- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
sen beynini yorma kıyamamBeyniOlmayanAdam yazdı: ↑05 Mar 2018 23:18Kese kese gidemiyosan kesmeden git miraderimbesiktasask yazdı: ↑05 Mar 2018 23:13Benimde karakterimin istihbarat subayı görevi duruyor. Daha önce yapmıştım ama oyun geri sardığı için olmamış görünüyor ve hol görevlerini alamıyorum. Meranda sadece stuya gelecek kimse yok. Olanlarda dediğin gibi umursamıyorlar. Bu arada kese kese git demeyin çünkü şifacı!LaRaCRoFT yazdı: ↑05 Mar 2018 16:20Kalabalık olmasa da oynayanlar var tabi ama Karaköy'den çıkmıyorlar ki haklı olarak. "Yardım edecek var mı?" yazıyorum kimsenin umurunda değil. Üstümü dizene kadar bölge atalım demiyorum zaten, görevlerim olsun yeterli.