DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: City Of Death

Re: DEV'ler ve GM'ler, neden görevlerini yapamayanlara yardım etmiyorlar?

Mesaj gönderen RamazanBey »

LaRaCRoFT yazdı: 05 Mar 2018 17:22
Motiejunas yazdı: 05 Mar 2018 17:02 Ya kardeşim çemberlitaş ilk geldiğinde giriyorduk bizim üstümüz full müydü ? 5-6 saatte 1 tane bölge atıyorduk beynimiz yanıyor gözümüz kararıyordu ama ağlamıyorduk.
-Görev yapamamak diye bişey yok organize olacaksın gireceksiniz.Kusura bakmayın da oyunda bi yerlere gelmek istiyorsanız emek verip süreklilik sağlamanız lazım.
-1 yıl önce "oyunu bırakayım bu oyuna daha güncelleme gelmez" diyip karakterlerini tılsımlarını satıp güncelleme gelince oyuna dönen bi ton insan var.
-Armut piş ağzıma düş istiyorsunuz iyice.
-Ha ne yapacağımı bilemiyorum mu diiyorsunuz açın youtube'u bi ton "IKV gaffar kesimi , IKV gbm x kesimi" videosu var açın öğrenin.
Bende 20 kişiyle takılsam, böyle sorunlar yaşamam.
Haşurt
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

Söz konusu şikayette bulunan oyuncular kendi sunucularında organize olabilirlerse herkese açık olan Çemberlitaş'ta kolaylıkla bu görevleri yapabilirler.
orti bi karakter açsın gitsin çt'nin önüne bakayım alıyorlar mı onu gruba :)

boş keseden konuşmak çok güzel.

siz gb'yi getirdiğiniz an BÖLGELERE 2+2+2 sistemi ile girmek zorunlu olsaydı mecburen herkes girecek, itemini düşerecekti.
siz değil misiniz yahu bütün bölgeler tek büyücülerin kesimine göre ayarlandı diyen.

hala tezat şeyler söylüyorsunuz adamın işi mi bu örgütlensin adam bulsun falan yuh be..
bugün adam ''ALAHH RIZASI İÇİN'' '' ne olur allahın adını verdim'' vs cümlerle saate götürebilir misin diyo ?

sizin hiç mi utanmanız yok ya,biraz oyuncu görüşü olsun bana çıkarmak için eklenti paketi çıkartmayın.

gb nin aynısı bireysele getirmişsiniz ona giren adam o kadar zaman öldürceğine gb'ye girer olur biter.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

yunusreyy yazdı: 05 Mar 2018 17:27
Söz konusu şikayette bulunan oyuncular kendi sunucularında organize olabilirlerse herkese açık olan Çemberlitaş'ta kolaylıkla bu görevleri yapabilirler.

siz gb'yi getirdiğiniz an BÖLGELERE 2+2+2 sistemi ile girmek zorunlu olsaydı mecburen herkes girecek, itemini düşerecekti.
siz değil misiniz yahu bütün bölgeler tek büyücülerin kesimine göre ayarlandı diyen.

hala tezat şeyler söylüyorsunuz adamın işi mi bu örgütlensin adam bulsun falan yuh be..
bugün adam ''ALAHH RIZASI İÇİN'' '' ne olur allahın adını verdim'' vs cümlerle saate götürebilir misin diyo ?

sizin hiç mi utanmanız yok ya,biraz oyuncu görüşü olsun bana çıkarmak için eklenti paketi çıkartmayın.

gb nin aynısı bireysele getirmişsiniz ona giren adam o kadar zaman öldürceğine gb'ye girer olur biter.
Bir tane devin buna bakacak kadar oyuncuyu önemsediğini gördün mü
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
yunusreyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunusreyy »

KraToSs yazdı: 05 Mar 2018 17:35
yunusreyy yazdı: 05 Mar 2018 17:27

Bir tane devin buna bakacak kadar oyuncuyu önemsediğini gördün mü
eğer genel olarak bazı dev seveler onlara yaptıkları hataları söylemezse protesto olmassa hiç bir şeyi değiştirmezler.
yukarıdaki yazdıklarıma gelsin cevabı versin'de görelim.
Kullanıcı avatarı
RamazanBey
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: City Of Death

Mesaj gönderen RamazanBey »

Oyunu yapalım derken bozdular
La Tahzen İnnallahe Meana---لاَ تَحْزَنْ إِنَّ اللّهَ مَعَنَا

Resim
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Güncel
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Ben 10-15 kişi ile olacağını düşünüyorum herkese açık bölgenin ama sıkıntıları da var. Tanka zihin toplamayı ne zaman kullanacağını falan anlatmaya çalışıyordum geçen. Rehberden farkım yok aslında :)
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Mustafaxbuken
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Mustafaxbuken »

LaRaCRoFT yazdı: 05 Mar 2018 16:16
captiosus yazdı: 05 Mar 2018 16:13
LaRaCRoFT yazdı: 05 Mar 2018 16:12 Grup bölgelerinin herkese açık kopyaları geldi. Güzel bir düşünce ama boş olan sunucularda tek başımıza halledecek halimiz yok yani. Dolayısıyla görevlerini yapamayanlar, Karaköy'ün dışında bir hayat sürmek zorunda kalıyor. Buna acilen bir çözüm bulunmalı. :thinking_face:
Sanırım o işi rehber takımı yapıyordu.
Rehber takımı yok mu şuan? Eğer yoksa acilen oluşturulmalı bir rehber grubu.
Rehberler yıllar önce kaldırıldı. Açık bölgede 20-30 kişi zor gidiyor deneyenler x e bile gidememiş kürede patlamıslar :( Dirençlerin 600e inmesi ilede savaslar semıhada falan dayanamıyor bişeyler yapmalılar
---Siz eğer bu mektubu okuduğunuz halde henüz bir şeylerin ters gittiğini düşünmüyor ve harekete dahi geçmiyorsanız siz de suçlusunuz. Tarih sizi lanetleyecektir.-ZAHİR
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

LaRaCRoFT yazdı: 05 Mar 2018 16:20
turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 16:15
LaRaCRoFT yazdı: 05 Mar 2018 16:12 Grup bölgelerinin herkese açık kopyaları geldi. Güzel bir düşünce ama boş olan sunucularda tek başımıza halledecek halimiz yok yani. Dolayısıyla görevlerini yapamayanlar, Karaköy'ün dışında bir hayat sürmek zorunda kalıyor. Buna acilen bir çözüm bulunmalı. :thinking_face:
Sunucuda senin gibi 5 kişi daha çıkmıyor mu?
Kalabalık olmasa da oynayanlar var tabi ama Karaköy'den çıkmıyorlar ki haklı olarak. "Yardım edecek var mı?" yazıyorum kimsenin umurunda değil. Üstümü dizene kadar bölge atalım demiyorum zaten, görevlerim olsun yeterli.
Benimde karakterimin istihbarat subayı görevi duruyor. Daha önce yapmıştım ama oyun geri sardığı için olmamış görünüyor ve hol görevlerini alamıyorum. Meranda sadece stuya gelecek kimse yok. Olanlarda dediğin gibi umursamıyorlar. Bu arada kese kese git demeyin çünkü şifacı!
Resim
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

BeyniOlmayanAdam yazdı: 05 Mar 2018 23:18
besiktasask yazdı: 05 Mar 2018 23:13
LaRaCRoFT yazdı: 05 Mar 2018 16:20
turkoxHAMSTER yazdı: 05 Mar 2018 16:15
Sunucuda senin gibi 5 kişi daha çıkmıyor mu?
Kalabalık olmasa da oynayanlar var tabi ama Karaköy'den çıkmıyorlar ki haklı olarak. "Yardım edecek var mı?" yazıyorum kimsenin umurunda değil. Üstümü dizene kadar bölge atalım demiyorum zaten, görevlerim olsun yeterli.
Benimde karakterimin istihbarat subayı görevi duruyor. Daha önce yapmıştım ama oyun geri sardığı için olmamış görünüyor ve hol görevlerini alamıyorum. Meranda sadece stuya gelecek kimse yok. Olanlarda dediğin gibi umursamıyorlar. Bu arada kese kese git demeyin çünkü şifacı!
Kese kese gidemiyosan kesmeden git miraderim
sen beynini yorma kıyamam :unamused:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön