TAKILABİLEN ANU ASA,OĞUZ KAĞAN KILIÇ,CİLVELİ ASA VE YÜCE KOMİSER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: TAKILABİLEN ANU ASA,OĞUZ KAĞAN KILIÇ,CİLVELİ ASA VE YÜCE KOMİSER

Mesaj gönderen MaHKuMII »

BLaDeII yazdı: 27 Şub 2018 14:34 Hakirden turuncu (şaheser) takılar düşecek bence . Ve yanında belki başka şeylerde olabilir ama kesinlikle takılar hakirden düşecek gibi görünüyor şu durumda
Serhatim şimdi eldiven büyük büyücünün düşüyor ama ben geçen asa düştüğünü de gördüm. Daha sonra silahların tamamının ve ayakkabı pantolonun yüce konserden düşeceğini varsayarsak hakirden de silah ceket zırh yüzük kolye düşme ihtimali yüzde 70 gibi görünüyor ama bu durum açık beta için. Tam.surum.geldiginde daha farklı şeyler olabilir
Kullanıcı avatarı
hasanSONMEZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Paha Bicilmez

Mesaj gönderen hasanSONMEZ »

NaudiR yazdı: 27 Şub 2018 14:46
markovnikov yazdı: 27 Şub 2018 05:51 Betaya biraz fazla hızlı geldik sanırım asaları da düşürüp takmanın vakti gelmişti Yüce Komiserden.En son resimde de Yöneticilerin bize daha önce takıp da göstermedikleri bir asayı görebilirsiniz . Not:Gm yardım etmedi :grinning:
Gruptaki kaç kişi kapalı beta'dan?
Hiç kimse.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
hasanSONMEZ
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: Paha Bicilmez

Mesaj gönderen hasanSONMEZ »

NaudiR yazdı: 27 Şub 2018 14:46
markovnikov yazdı: 27 Şub 2018 05:51 Betaya biraz fazla hızlı geldik sanırım asaları da düşürüp takmanın vakti gelmişti Yüce Komiserden.En son resimde de Yöneticilerin bize daha önce takıp da göstermedikleri bir asayı görebilirsiniz . Not:Gm yardım etmedi :grinning:
Gruptaki kaç kişi kapalı beta'dan?
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Cankurtarann »

Anu Asa'yı bilmem de Oğuz Kağan Kılıç mükemmel tasarlanmış . Anlaşılan çok can yanıcak ;) .
Kullanıcı avatarı
BLaDeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen BLaDeII »

MaHKuMII yazdı: 27 Şub 2018 15:35
BLaDeII yazdı: 27 Şub 2018 14:34 Hakirden turuncu (şaheser) takılar düşecek bence . Ve yanında belki başka şeylerde olabilir ama kesinlikle takılar hakirden düşecek gibi görünüyor şu durumda
Serhatim şimdi eldiven büyük büyücünün düşüyor ama ben geçen asa düştüğünü de gördüm. Daha sonra silahların tamamının ve ayakkabı pantolonun yüce konserden düşeceğini varsayarsak hakirden de silah ceket zırh yüzük kolye düşme ihtimali yüzde 70 gibi görünüyor ama bu durum açık beta için. Tam.surum.geldiginde daha farklı şeyler olabilir
Zaten ben yanında dedim cane takıların yanında başka eşyalar da düşebilir illa ki ama takılar sadece hakirden düşecek diye düşünüyorum:)
Teşkilat= BLADEII serhat İnatçızehir EsEsBLaDe

Eminönü= SeRhAtt
Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

Cankurtarann yazdı: 27 Şub 2018 17:22 Anu Asa'yı bilmem de Oğuz Kağan Kılıç mükemmel tasarlanmış . Anlaşılan çok can yanıcak ;) .
Kardeş çok yakından görmedin heralde Oğuz Kağan Kılıcı okadar küçük ve görseli zayıfki emin ol bıcak sırtı kılıc daha estetikdi. Latifi işin içine katmıyorum bile . Baltayı merak ediyorum bakalım :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

egoSTAR yazdı: 27 Şub 2018 18:40
Cankurtarann yazdı: 27 Şub 2018 17:22 Anu Asa'yı bilmem de Oğuz Kağan Kılıç mükemmel tasarlanmış . Anlaşılan çok can yanıcak ;) .
Kardeş çok yakından görmedin heralde Oğuz Kağan Kılıcı okadar küçük ve görseli zayıfki emin ol bıcak sırtı kılıc daha estetikdi. Latifi işin içine katmıyorum bile . Baltayı merak ediyorum bakalım :D
Desene kandırılmışım :unamused: .

Ben sana mevcut bir baltanın resmini göstereyim . Yorumu sana kalmış . :relaxed:

Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Cankurtarann yazdı: 27 Şub 2018 20:50

Ben sana mevcut bir baltanın resmini göstereyim . Yorumu sana kalmış . :relaxed:

Resim
Bunun hasarı hasar ateş galiba GM'in elinde vardı,Hidra Nefesi Bıçak gibi parlıyordu.
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

ejedrogl yazdı: 27 Şub 2018 21:15
Cankurtarann yazdı: 27 Şub 2018 20:50

Resim
Bunun hasarı hasar ateş galiba GM'in elinde vardı,Hidra Nefesi Bıçak gibi parlıyordu.
Olabilir :slight_smile: .
Kullanıcı avatarı
egoSTAR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: EminönüGuards

Mesaj gönderen egoSTAR »

arkadaşlar objektif olayım diyorum ama ya ÇT silahları daha iyi hertürlü siz yeni diyemi beğeniyosunuz ben anlamadım gitti :grin:
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön