Betaya biraz fazla hızlı geldik sanırım asaları da düşürüp takmanın vakti gelmişti Yüce Komiserden.En son resimde de Yöneticilerin bize daha önce takıp da göstermedikleri bir asayı görebilirsiniz . Not:Gm yardım etmedi
Kılıç çok küçük gözüküyor hiç ihtişamlı değil. Asalar ise aksine çok büyük. Hayırlı olsun
Bir garip yapmışlar çok beğenmedim ikv'nin havasını uymuyor bence. Sadece kılıcın şeklini beğendim o da çok kısa
turkoxHAMSTER yazdı: ↑27 Şub 2018 06:05
Muhtemelen Hakir'den de trailer da gördüğümüz Altıpatlar falan düşecek. Bu asa ve kılıç hem Yüce Komiser hem de Büyük Büyücü'den mi düşüyor şimdi?
O zaman Kesinleşen birşey var Hakirden Nadide Asa Reçetesi düşücek ekstra materyal düşücek onunla üretim yapılıcak çünkü bütün özel asalar daha düşük seviyedeki bosslardan düştü hakire fazla bişi kalmadı
kandemir yazdı: ↑27 Şub 2018 09:10O zaman Kesinleşen birşey var Hakirden Nadide Asa Reçetesi düşücek ekstra materyal düşücek onunla üretim yapılıcak çünkü bütün özel asalar daha düşük seviyedeki bosslardan düştü hakire fazla bişi kalmadı
Kanımca hakirden görev dışında ceket pantolon zırh silah gibi malzemeler düşecek tabi vereceği reçeteler hariç. Ama büyük büyücünün verdiği eldivenler gerçekten çok güzel