Gelmesini istedimiz yenilikler oyuna

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Gelmesini istedimiz yenilikler oyuna

Mesaj gönderen TOLGARDA »

movie yazdı: 16 Şub 2018 21:35
TOLGARDA yazdı: 16 Şub 2018 21:15 Bölgede her seviyeden yaratık olsun. 15-20 seviye karakterler de orada yapacak bir şey bulabilsin.
Ne gerek var buna? Neden tüm oyuncuları bir bölgeye yığalım?
Herkesi yığalım demedim ki. Bak Eminönü'ne iskele tarafında ve ara sokaklarda 20 seviye üstü yaratıklar var. Mahalle için kısımlarda ise 20 seviyenin altında kitlenin takılabileceği yaratıklar var. Ayrıca düşük seviyeler için seyrek görevler de eklenebilir. Bana kalırsa bölgede her türden yaratığın olması iyi olur.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

RamazanBey yazdı: 16 Şub 2018 23:19
Serinplay yazdı: 16 Şub 2018 23:17
RamazanBey yazdı: 16 Şub 2018 23:14 Bana kalırsa Güvenli alışveriş gelsin Örneğin sigortalı satış diye birşey olucak
Satışı yaptıktan sonra 1 saattlik veya 2 saatlik bi dilim olucak vazgeçildiği taktir de alışverişte satış yapanla alanın ürünleri geri iade olacak BU DURUMDA HIRSIZLIK DEDİĞİMİZ OLAY ORTADAN KALKICAK İSTERSE 5 T
10T ÇALSIN İADEDE DİREK ALIŞVERİŞ İPTALİ OLUP GERİ GELİCEK İTEM VE PARALAR
Bunun neden gerekli olduğunu anlamadım.Suistimale açık bir durum gibi görünüyor.Bonolar geldiği için zaten ticaretten artık hırsızlık yaşanmaması lazım.Eğer yaşanıyorsa taraflardan birinde sorun var demektir.
Örnek bı arkadaşın epesi oyun parası veya alışveriş esnasında söz verilen tılsım veya para verilmedi iptal ederek iki tarafın parası tılsımı veya herhangi birşeyi iade edilip ortadaki maduriyet giderilicek
Söze göre iş yapmazsın olur biter. Bonolar olduğu için hırsızlık sıfır olmalı. Eğer bir hırsızlık mağduruysan sorunu kendinde ara.
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
kral243416
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: CAMPION LEAGUE

Mesaj gönderen kral243416 »

gelmesini istediğim tek yenilik büyücülere max hasar işlememesi
İKV CANDIR GERİSİ HEYECANDIR
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Herkes yaza yaza bir hal oldu zaten, boşverin. Bunca zamandır ezberlemişlerdir istekleri veya önerileri. Umursadıklarını da sanmıyorum.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

SalurBeyi yazdı: 17 Şub 2018 12:51 Herkes yaza yaza bir hal oldu zaten, boşverin. Bunca zamandır ezberlemişlerdir istekleri veya önerileri. Umursadıklarını da sanmıyorum.
Evet artık çok geç.
kedi
Kullanıcı avatarı
AnaToLia
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AnaToLia »

SalurBeyi yazdı: 17 Şub 2018 12:51 Herkes yaza yaza bir hal oldu zaten, boşverin. Bunca zamandır ezberlemişlerdir istekleri veya önerileri. Umursadıklarını da sanmıyorum.
Eline saglık hocam bugüne kadar o kadar öneri yapıldı hangisi geldi sadece kasa 2 bölüm oldu birde paraya nokta kısmı eklendi... Sonra diyolarki destek'e atın önerilerinizi... 6 yıldır bir çok öneri yapılabilirdi...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön