Herkesi yığalım demedim ki. Bak Eminönü'ne iskele tarafında ve ara sokaklarda 20 seviye üstü yaratıklar var. Mahalle için kısımlarda ise 20 seviyenin altında kitlenin takılabileceği yaratıklar var. Ayrıca düşük seviyeler için seyrek görevler de eklenebilir. Bana kalırsa bölgede her türden yaratığın olması iyi olur.
Gelmesini istedimiz yenilikler oyuna
Re: Gelmesini istedimiz yenilikler oyuna
Söze göre iş yapmazsın olur biter. Bonolar olduğu için hırsızlık sıfır olmalı. Eğer bir hırsızlık mağduruysan sorunu kendinde ara.RamazanBey yazdı: ↑16 Şub 2018 23:19Örnek bı arkadaşın epesi oyun parası veya alışveriş esnasında söz verilen tılsım veya para verilmedi iptal ederek iki tarafın parası tılsımı veya herhangi birşeyi iade edilip ortadaki maduriyet giderilicekSerinplay yazdı: ↑16 Şub 2018 23:17Bunun neden gerekli olduğunu anlamadım.Suistimale açık bir durum gibi görünüyor.Bonolar geldiği için zaten ticaretten artık hırsızlık yaşanmaması lazım.Eğer yaşanıyorsa taraflardan birinde sorun var demektir.RamazanBey yazdı: ↑16 Şub 2018 23:14 Bana kalırsa Güvenli alışveriş gelsin Örneğin sigortalı satış diye birşey olucak
Satışı yaptıktan sonra 1 saattlik veya 2 saatlik bi dilim olucak vazgeçildiği taktir de alışverişte satış yapanla alanın ürünleri geri iade olacak BU DURUMDA HIRSIZLIK DEDİĞİMİZ OLAY ORTADAN KALKICAK İSTERSE 5 T
10T ÇALSIN İADEDE DİREK ALIŞVERİŞ İPTALİ OLUP GERİ GELİCEK İTEM VE PARALAR
Everything is about math just math

- kral243416
 - Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Klan: Lodos
 - Lonca: CAMPION LEAGUE

gelmesini istediğim tek yenilik büyücülere max hasar işlememesi

İKV CANDIR GERİSİ HEYECANDIR

- SalurBeyi
 - Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Herkes yaza yaza bir hal oldu zaten, boşverin. Bunca zamandır ezberlemişlerdir istekleri veya önerileri. Umursadıklarını da sanmıyorum.

ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- BayTerapi
 - Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
 - Lonca: Ghosts Of Anatolia

Eline saglık hocam bugüne kadar o kadar öneri yapıldı hangisi geldi sadece kasa 2 bölüm oldu birde paraya nokta kısmı eklendi... Sonra diyolarki destek'e atın önerilerinizi... 6 yıldır bir çok öneri yapılabilirdi...