Kendimi gördüm aaaaaaahggggSariyerli yazdı: ↑12 Şub 2018 20:06 İKV sayesinde çok sayıda gerçek dostluk, arkadaşlık edindim. Hepside iyi, temiz insanlar.
2 OCAK 2011 ve 27 ŞUBAT 2011 yapılan Tılsım Buluşmalarından birkaç fotoğraf atalım da anılar depreşsin.
İstanbul/Bakırköy/Mekan Cafe
Organizasyonu Tılsım Sunucusu Amisos Loncasından Celal ve Harun abi ayarlamıştı. (Harun abi genç yaşta vefat etti Allah rahmet eylesin.)
Hey gidi Harun abi bee![]()
![]()
İKV sayesinde...
Re: İKV sayesinde...
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Galiba bana da sigarayı bıraktıracak şu sıralarSERDARBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 15:19Benim sayısızca dostum oldu halen realden görüştüğüm kişiler varçoğuyla şehir dışında tanıştık
Ikv nin bana hayatımda bir iyiliği oldu alkolü bırakırdı gece hayatıma son verdirdi hayatım düzene girdi.
4 aydır düzenli evime ve işime gidiyorum teşekkürler ikv teşekkürler SOBEE ekibi..
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Hadi inşallahsaglam yazdı: ↑12 Şub 2018 21:40Galiba bana da sigarayı bıraktıracak şu sıralarSERDARBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 15:19Benim sayısızca dostum oldu halen realden görüştüğüm kişiler varçoğuyla şehir dışında tanıştık
Ikv nin bana hayatımda bir iyiliği oldu alkolü bırakırdı gece hayatıma son verdirdi hayatım düzene girdi.
4 aydır düzenli evime ve işime gidiyorum teşekkürler ikv teşekkürler SOBEE ekibi..![]()
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük İçin Savaş
Neden gülüyorsunuzSPIEGLEIN yazdı: ↑12 Şub 2018 20:22 İkvnin hayatımda yeri ap ayrıdır![]()
İkv üzerinden real hayatıma çok iyi dostluklar kattım,alt tarafı bir oyundan neler ile karşılaşıyoruz.
Buluşmalar yaptığım hala oyunu bırakmış arkadaşlarım,dostlarım hepsi ile vakit buldukça görüşmeye çalışıyoruz hep.
İlk buluşma değilde ne zaman böyle buluşsak daha konuşmadan bakışarak gülmeye başlarız![]()
![]()
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir...
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

Maalesef ben daha çok sigara içiyorum ikv oynarkenSERDARBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 21:41Hadi inşallahsaglam yazdı: ↑12 Şub 2018 21:40Galiba bana da sigarayı bıraktıracak şu sıralarSERDARBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 15:19Benim sayısızca dostum oldu halen realden görüştüğüm kişiler varçoğuyla şehir dışında tanıştık
4 aydır düzenli evime ve işime gidiyorum teşekkürler ikv teşekkürler SOBEE ekibi..![]()
![]()
Ya şu düşünce var arkadaşlar ileOZHANBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 22:34Neden gülüyorsunuzSPIEGLEIN yazdı: ↑12 Şub 2018 20:22 İkvnin hayatımda yeri ap ayrıdır![]()
İkv üzerinden real hayatıma çok iyi dostluklar kattım,alt tarafı bir oyundan neler ile karşılaşıyoruz.
Buluşmalar yaptığım hala oyunu bırakmış arkadaşlarım,dostlarım hepsi ile vakit buldukça görüşmeye çalışıyoruz hep.
İlk buluşma değilde ne zaman böyle buluşsak daha konuşmadan bakışarak gülmeye başlarız![]()
![]()
![]()
Böyle bir oyundan böyle arkadaşlıklar çıkartmış olmamız,bunun yanı sıra hani tam kafa dengi insan bulursunuz ya oyundur yaşantıdır v.s
İkvdeki dostluklar ile realde geçirdiğimiz süre zarfında,yüzümüzden tebessüm eksik olmuyor
- OZHANBEY
- FareAdam Düşmanı

Bizimde öyle oluyor hatta eminönüne gidip agah şu yaşlı amcamı acaba falan gibi şakalaşmalar bile yapıyoruzSPIEGLEIN yazdı: ↑12 Şub 2018 22:38Ya şu düşünce var arkadaşlar ileOZHANBEY yazdı: ↑12 Şub 2018 22:34Neden gülüyorsunuzSPIEGLEIN yazdı: ↑12 Şub 2018 20:22 İkvnin hayatımda yeri ap ayrıdır![]()
![]()
![]()
Böyle bir oyundan böyle arkadaşlıklar çıkartmış olmamız,bunun yanı sıra hani tam kafa dengi insan bulursunuz ya oyundur yaşantıdır v.sve onlarca konuşma mazi,anılar,hikayeler geçer aramızda oyun v.s
yani hep bunlar geliyor aklımıza
![]()
İkvdeki dostluklar ile realde geçirdiğimiz süre zarfında,yüzümüzden tebessüm eksik olmuyorşahsen bizde böyle
Teşekkürler.
Zamanında sınıfıma geldi işte arkadaş muhabbet arasında İKV geçti oda oynamış bırakmış geri başlatnıştım teşkilata , şuan emin önünde beraberiz Selam olsun Whoods
Yağmurlu havada su vermeyeceğim şahıslarda oldu, alzheimer olsam unutmayacağım dostlarımda oldu.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali