Yeni Gelecek İtemler HK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Hydrocodone
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Gelecek İtemler HK

Mesaj gönderen Hydrocodone »

Benim dusuncem sari mavi itemler gelcek fakat elimizie asa veya silah olarak
ecel latif gibi npc lerden saheser recetesi alip uretebilecegimiz dusuncesindeyim bu destek ekibinin su an boyle detayli dusunup farkli farkli saheserler ve ayri ayri mavi sari itemler hazirlayacagini sanmiyorum sadece silahlar icin saheser (receteli )
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen amirogllu »

daha çok beklersiniz.
Resim
Kullanıcı avatarı
Bubyo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Eski Yeni

Mesaj gönderen Bubyo »

Boomer yazdı: 31 Oca 2018 20:55 benim tahminim arkadaşlar yeni itemleri üretebilmek icin recetede istenilcek olan 2 kademe tılsımalr olabilir örneğin fizik bir eşya üreticeksen fizik 2 veya m22 istiyebilir bu sayede üretmek zorlasır ve rakabet başlar ekstradan ise 2 kedemeli tılsımlarda piyasada yerini bulur
yok artık
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??

Mutluluk neydi?
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: DOĞU

Mesaj gönderen qarizma1313 »

Boomer yazdı: 31 Oca 2018 20:55 benim tahminim arkadaşlar yeni itemleri üretebilmek icin recetede istenilcek olan 2 kademe tılsımalr olabilir örneğin fizik bir eşya üreticeksen fizik 2 veya m22 istiyebilir bu sayede üretmek zorlasır ve rakabet başlar ekstradan ise 2 kedemeli tılsımlarda piyasada yerini bulur
Valla eğer yeni gelecek olan sistem senin dediğin gibiyse hiç oynamam bırakırım ben büyük holden kaçmaya çalışıyorum bizi tekrar oraya gönderirlerse bırakırım açık net Şu Kritik Hata deli ediyor beni .
Resim
Kullanıcı avatarı
RayBey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RayBey »

MeLankoLkBanyemS yazdı: 31 Oca 2018 20:50 Benim merak ettiğim bir şey var. Şuan Dinozor iyileştiren iksir kullanıyoruz ya hani :) Peki yeni eklenti paketinde Dinozordan daha iri neyi iyileştiren iksir olur acaba :D Kafamda deli sorular.
:raised_hand_with_part_between_middle_ans:
Kullanıcı avatarı
Titxberber
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen Titxberber »

qarizma1313 yazdı: 01 Şub 2018 22:45
Valla eğer yeni gelecek olan sistem senin dediğin gibiyse hiç oynamam bırakırım ben büyük holden kaçmaya çalışıyorum bizi tekrar oraya gönderirlerse bırakırım açık net Şu Kritik Hata deli ediyor beni .
Yeni bölge geliyor diye her yeri velveleye verdiler. Muhtemelen krik hata ve GB lerin bug da kalma sorunu halletsinler bir zahmet
AhGü
Kullanıcı avatarı
qarizma1313
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: DOĞU

Mesaj gönderen qarizma1313 »

Titxberber yazdı: 01 Şub 2018 23:08
qarizma1313 yazdı: 01 Şub 2018 22:45
Yeni bölge geliyor diye her yeri velveleye verdiler. Muhtemelen krik hata ve GB lerin bug da kalma sorunu halletsinler bir zahmet
Bekliyoruz :D
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön