Benim dusuncem sari mavi itemler gelcek fakat elimizie asa veya silah olarak
ecel latif gibi npc lerden saheser recetesi alip uretebilecegimiz dusuncesindeyim bu destek ekibinin su an boyle detayli dusunup farkli farkli saheserler ve ayri ayri mavi sari itemler hazirlayacagini sanmiyorum sadece silahlar icin saheser (receteli )
Yeni Gelecek İtemler HK
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Gelecek İtemler HK
yok artıkBoomer yazdı: ↑31 Oca 2018 20:55 benim tahminim arkadaşlar yeni itemleri üretebilmek icin recetede istenilcek olan 2 kademe tılsımalr olabilir örneğin fizik bir eşya üreticeksen fizik 2 veya m22 istiyebilir bu sayede üretmek zorlasır ve rakabet başlar ekstradan ise 2 kedemeli tılsımlarda piyasada yerini bulur
Şifacı ve Büyücü Meditasyon yeteneği aynı olmasına rağmen 1 puan iken neden şifacılara %5 kudret yenilenmesi sağlarken büyücülere %100'den fazla yenilenme sağlıyor??
Mutluluk neydi?
Mutluluk neydi?
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: DOĞU
Valla eğer yeni gelecek olan sistem senin dediğin gibiyse hiç oynamam bırakırım ben büyük holden kaçmaya çalışıyorum bizi tekrar oraya gönderirlerse bırakırım açık net Şu Kritik Hata deli ediyor beni .Boomer yazdı: ↑31 Oca 2018 20:55 benim tahminim arkadaşlar yeni itemleri üretebilmek icin recetede istenilcek olan 2 kademe tılsımalr olabilir örneğin fizik bir eşya üreticeksen fizik 2 veya m22 istiyebilir bu sayede üretmek zorlasır ve rakabet başlar ekstradan ise 2 kedemeli tılsımlarda piyasada yerini bulur
MeLankoLkBanyemS yazdı: ↑31 Oca 2018 20:50 Benim merak ettiğim bir şey var. Şuan Dinozor iyileştiren iksir kullanıyoruz ya haniPeki yeni eklenti paketinde Dinozordan daha iri neyi iyileştiren iksir olur acaba
Kafamda deli sorular.
- Titxberber
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Yeni bölge geliyor diye her yeri velveleye verdiler. Muhtemelen krik hata ve GB lerin bug da kalma sorunu halletsinler bir zahmetqarizma1313 yazdı: ↑01 Şub 2018 22:45Valla eğer yeni gelecek olan sistem senin dediğin gibiyse hiç oynamam bırakırım ben büyük holden kaçmaya çalışıyorum bizi tekrar oraya gönderirlerse bırakırım açık net Şu Kritik Hata deli ediyor beni .Boomer yazdı: ↑31 Oca 2018 20:55 benim tahminim arkadaşlar yeni itemleri üretebilmek icin recetede istenilcek olan 2 kademe tılsımalr olabilir örneğin fizik bir eşya üreticeksen fizik 2 veya m22 istiyebilir bu sayede üretmek zorlasır ve rakabet başlar ekstradan ise 2 kedemeli tılsımlarda piyasada yerini bulur
AhGü
- qarizma1313
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: DOĞU
BekliyoruzTitxberber yazdı: ↑01 Şub 2018 23:08Yeni bölge geliyor diye her yeri velveleye verdiler. Muhtemelen krik hata ve GB lerin bug da kalma sorunu halletsinler bir zahmetqarizma1313 yazdı: ↑01 Şub 2018 22:45Valla eğer yeni gelecek olan sistem senin dediğin gibiyse hiç oynamam bırakırım ben büyük holden kaçmaya çalışıyorum bizi tekrar oraya gönderirlerse bırakırım açık net Şu Kritik Hata deli ediyor beni .Boomer yazdı: ↑31 Oca 2018 20:55 benim tahminim arkadaşlar yeni itemleri üretebilmek icin recetede istenilcek olan 2 kademe tılsımalr olabilir örneğin fizik bir eşya üreticeksen fizik 2 veya m22 istiyebilir bu sayede üretmek zorlasır ve rakabet başlar ekstradan ise 2 kedemeli tılsımlarda piyasada yerini bulur