Yeni Gelecek İtemler HK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Gelecek İtemler HK

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Benim merak ettiğim bir şey var. Şuan Dinozor iyileştiren iksir kullanıyoruz ya hani :) Peki yeni eklenti paketinde Dinozordan daha iri neyi iyileştiren iksir olur acaba :D Kafamda deli sorular.
Kullanıcı avatarı
Boomer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kuva İ Milliye

Mesaj gönderen Boomer »

benim tahminim arkadaşlar yeni itemleri üretebilmek icin recetede istenilcek olan 2 kademe tılsımalr olabilir örneğin fizik bir eşya üreticeksen fizik 2 veya m22 istiyebilir bu sayede üretmek zorlasır ve rakabet başlar ekstradan ise 2 kedemeli tılsımlarda piyasada yerini bulur
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

MeLankoLkBanyemS yazdı: 31 Oca 2018 20:50 Benim merak ettiğim bir şey var. Şuan Dinozor iyileştiren iksir kullanıyoruz ya hani :) Peki yeni eklenti paketinde Dinozordan daha iri neyi iyileştiren iksir olur acaba :D Kafamda deli sorular.
Kadim Hidra İyileştiren İksir
AgahEfendi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen AgahEfendi »

MeLankoLkBanyemS yazdı: 31 Oca 2018 20:50 Benim merak ettiğim bir şey var. Şuan Dinozor iyileştiren iksir kullanıyoruz ya hani :) Peki yeni eklenti paketinde Dinozordan daha iri neyi iyileştiren iksir olur acaba :D Kafamda deli sorular.
İsimlerin böyle bir mantıkla verildiğini sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
xANARCHYx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xANARCHYx »

Merhaba ;

Benim görüşüm yeraltı tarzı olması. Gerçek oyuncu o zaman belli oluyor. Niye derseniz herkesin item diziş ve oyun analizi farklı olduğu için kimse kimsenin ne dizdiğini anlamıyor. Bu yüzden oyunda daha çok rekabet ve hırs oluyor. Bunun sayesinde ws ler daha zevki oluyor :)
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

AgahEfendi yazdı: 31 Oca 2018 21:09
Cin BuLL var hocam daha üstünü olmaz bence
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

AgahEfendi yazdı: 31 Oca 2018 21:09
CHAPPIE yazdı: 31 Oca 2018 20:56 Kadim Hidra İyileştiren İksir
Ben de bilmediğim için soruyorum ya zaten :) Bakalım karşımıza ne çıkacak :D
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

turkoxHAMSTER yazdı: 31 Oca 2018 20:23 Bilen varsa demişsin hocam da kimse hiç bir şeyi bilmiyor ki :)
Ama gelecek bölge grup bölgesi olmadığına göre yaratıklardan şaheser düşmesi imkansız. Muhtemelen normal moblardan mavi/sarı eşyalar düşecektir. Şaheserler de reçete olup önemli boss görevlerinden düşen materyallerle üretilecektir. Fakat Çemberlitaş eşyaları ve yeni gelecek mavi/sarı eşyaların dengesini geliştiricilerin sağlam bir dengeye sokması gerekiyor. Bunun nasıl olacağını paket gelince göreceğiz. Artık beklemekten sıkıldık.
Kesinlikle,reçete olayı nasıl olur o kafa karıştırıcı :grimacing: :grimacing: :grimacing:
Resim
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Kişisel görüş olarak şöyle söylemek istiyorum; Yeraltı eklentisi gibi olacağını tahmin ediyorum. Yeni materyaller, yeni efsunlar ve yeni reçeteler geleceğini kesin görülüyor. Yeni NPC'ler ve yeni görevlerin geleceğini de hepimiz biliyoruz. Yeni materyal ve reçetelerin gelmesi ile birlikte üretim dönemi geri döner diye düşünüyorum çünkü şaheser efsunlar GB'den geliyor ve yeni eklenti GB değil, harita bölgesi olacağı duyuruldu.

Yeni görevlerde normal sarı efsun verileceği kesin diyebilirim, çünkü her bölgede ki NPC görevlerinde veriliyor. Velakin şaheser efsunlar da verilebilir bunu bilemem.. belki de verilmez.

Yeni materyaller gelir, tabi bunlarla birlikte pahalı materyaller olacak. Şuan bulunan materyallerden hangisi bilinmez ama illa ki bir tanesi parasal konuda piyasada değer kazacaktır diye düşünmekteyim.

Max ve Element hasar konusunda herhangi bir fikrim, tahminim bulunmamaktadır. Buz üzerinde çok duruluyor velakin Büyücü sınıfını öne çıkarmaktan çok, Savaşçı sınıfı öne çıkar diye tahmin ediyorum.

Haliyle, Yeraltı eklentisinden fazla bir farkının olmayacağını düşünmekteyim. Bu kendi tahmin ve düşüncelerimdir, herkesin duygu ve düşüncelerine saygım var.

Hayırlı günler dilerim.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Şaheser olması dahada kötüye götürür şuan bütün oyuncuların istediği çeşitlilik , canlı ve itemlerin konuştugu bir ticaret , 1 v 3 atabilecek kombinasyonlar.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön