Son Günlerdeki Karizma Alım/Satımları Hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Re: Son Günlerdeki Karizma Alım/Satımları Hk.

Mesaj gönderen DjNaDo »

ByOnur yazdı:
DjNaDo yazdı:' Selamlar..
Gene ilginç bir konu ;)
Klanda isen , ben senin ismini kırmızı renkle görüyor isem , sana sağ tıklayınca saldırabiliyor isem ve sende bunu kabullenmiş isen .. :
Sen vs yapıyorum da desen , karizma satıyorum-alıyorum da desen , işim var da desen .. Ben istersem vs nin ortasında gelirim seni keser giderim . İstersem tam karizma alıcakken seni keserim .İstersem işini yapmanı engellerim .
Birşey de deme hakkın yoktur .

Kimisine göre olması gereken: anlayışla karşılayıp vs'ne, karizma almana vb. engel olmamaktır .
Ama aksini düşünen olursa ve uygularsa buna 'gık' deme hakkın bile olmaz , olamaz .

Söylediklerim bir şahısa yönelik degildir . Ama isteyen üstüne alınabilir '

Bu yorum yukarıdaki arkadaşın konusunda da var ..

Ben ne karizma alır-satarım ,ne de alana-satana anlayışlı davranırım . Bu benim tercihimdir. Kimse sizi 'neden karizma alıyorsun' diye yargılayamazsa , beni de kimse 'neden karizma alanı kesiyorsun' diye yargılayamaz .

2 rakip klan demek insanlar birbirine düşman demek değildir. Sonuçta insanız, işimiz olabilir görev yapıyor olabiliriz vb. bu kişilerin anlayışına bağlıdır. Ben Arzım arkadaşım Lodos şimdi onunla konuşmayayım mı? Her gördüğüm yerde keseyim mi? Görev yapıyorken Yerlatında yardım etmeyeyim mi? ....

Klan mantıgının amacını kavramak gerekir ilk önce ..
Kendinize bir sorun klan neden var ? Para karşılıgı kp kasıp gözlük almak için mi ?
Ayrıca benim tanıdıgım ve karşı klanda olan insanlara tavırlarımı nerden biliyorsun da konuyu bu yöne saptırabiliyorsun ?
Anlayış demişsin. Ben seni tanımıyorum.Bir samimiyetimiz olsa tabiki anlayışlı olurum ama tanımıyorum. İstersen 10 lvl ol istersen 49 umurumda olur mu ? Anlayışlı olmamı gerektiricek ne var ki ?
Klanı gerektirdigi gibi kullanıyorum. Çok da zevk alıyorum.

Yorumuma cevap yazan diğer arkadaş. 35 Lvl karakterin klanda ne işi var ? Girmesin birader. Önce mantık sonra düşman ol demişsin de .. Sen ne benim mantıgıma erişebilirsin ne benim düşmanım olabilicek seviyeye ulaşabilirsin.
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

Güzel bir konu olmuş kp kasan kişiyi kesen adamın ölmek zoruna gidiyorsa klana girme cevabı nedemek onuda anlamadım şahsi görüşüm ticaret anında kesmek işi bozmak ayıptır.
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Burda kim konu açarsa açsın kim ne derse desin umrumda değil ben söylüceğim son sözü söyledim ben istediğim adamı keserim isteyen de beni keser buna gm de dahil o üzerindeki kırmızı yazı kalkmadan kimse engel olamaz söylüceğim son şey de budur zoruna giden girmesin klana .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Anadolu Akıncıları

Mesaj gönderen CekannN »

hayırdır kardeş ne bu öfke bukadar millet görüşlerini yazıyor sana özel kimse kesme demiyor zaten
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

CekannN yazdı:hayırdır kardeş ne bu öfke bukadar millet görüşlerini yazıyor sana özel kimse kesme demiyor zaten

Sanırım konu hakkında çok bilgin yok ama bana bölgeden millet günlerde haakret savurdu küfür etti.Ayrıca da neymiş ben Sirkots ' un adamıymışım neden orda sorduğumda herkes konuyu değiştirdi o zaman Sirkots bana para mı ödüyor orda menfaatim nedir açıklayın o zaman lafı atıp oturmayın.Benim düşümcem buydu bu düiünce çerçevesinde oynayan arkadaşlarla grupça savaştık bizim amacımız karizma alanları baltalamak değildi klasik savaş mantığı lodos görürsen kes ...
okeyyes
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen okeyyes »

Yorumuma cevap yazan diğer arkadaş. 35 Lvl karakterin klanda ne işi var ? Girmesin birader. Önce mantık sonra düşman ol demişsin de .. Sen ne benim mantıgıma erişebilirsin ne benim düşmanım olabilicek seviyeye ulaşabilirsin.

Yok bu kadarda değil önce mantık sonra düşman ol de,dik sen onu bile beceremedin senin seviyene gelmek zati istemem aynen devam dedim birşey demedim.

Anlayışsız. 35 level çarın klanda ne işi var diyorsun 35 level carın ne diye kalna girdiğini bilmiyorsan bir fırın ekmek daha ye ondan sonra tarşış bee. sen 29 levelde ne işin vardın kalanda ö... diyecem ama neyse yeri değil.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

okeyyes yazdı:Yorumuma cevap yazan diğer arkadaş. 35 Lvl karakterin klanda ne işi var ? Girmesin birader. Önce mantık sonra düşman ol demişsin de .. Sen ne benim mantıgıma erişebilirsin ne benim düşmanım olabilicek seviyeye ulaşabilirsin.

Yok bu kadarda değil önce mantık sonra düşman ol de,dik sen onu bile beceremedin senin seviyene gelmek zati istemem aynen devam dedim birşey demedim.

Anlayışsız. 35 level çarın klanda ne işi var diyorsun 35 level carın ne diye kalna girdiğini bilmiyorsan bir fırın ekmek daha ye ondan sonra tarşış bee. sen 29 levelde ne işin vardın kalanda ö... diyecem ama neyse yeri değil.

Sen klana girmeyi seçiyosan saldırıya açık konuma geçiyosun levelin beni ilgilendirmiyo
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen DjNaDo »

okeyyes yazdı:Yorumuma cevap yazan diğer arkadaş. 35 Lvl karakterin klanda ne işi var ? Girmesin birader. Önce mantık sonra düşman ol demişsin de .. Sen ne benim mantıgıma erişebilirsin ne benim düşmanım olabilicek seviyeye ulaşabilirsin.

29 Lvlde klanda isem o dönemin Max seviyesi 29 dur.. Şu an 39 bile degil.. 49 oldugunu biliyorsun dimi
Ha bilmiyorsan söyliyim.. :) 49 Seviye geldi arkadaşım :)

Gene mantıksız konuşmuşsun . Ve gene (bip) olmaya mahkumsun. 29 Lvl kıyaslaması yapıcaksan eger.. Şu an 49 Lvl'iz ve 35. Lvl ile aramızda 14 Lvl fark var. 29 Döneminde 29 Lvl karakterim klanda ise bunu şimdiki durumla kıyaslayamazsın. 14 Lvl aşagısı bir karakterim klanda ise yani 15 Lvl karakteri klana sokmuş isem kıyaslarsın a be vatandaş :)
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
ByOnur
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByOnur »

DjNaDo yazdı:
ByOnur yazdı:
DjNaDo yazdı:' Selamlar..
Gene ilginç bir konu ;)
Klanda isen , ben senin ismini kırmızı renkle görüyor isem , sana sağ tıklayınca saldırabiliyor isem ve sende bunu kabullenmiş isen .. :
Sen vs yapıyorum da desen , karizma satıyorum-alıyorum da desen , işim var da desen .. Ben istersem vs nin ortasında gelirim seni keser giderim . İstersem tam karizma alıcakken seni keserim .İstersem işini yapmanı engellerim .
Birşey de deme hakkın yoktur .

Kimisine göre olması gereken: anlayışla karşılayıp vs'ne, karizma almana vb. engel olmamaktır .
Ama aksini düşünen olursa ve uygularsa buna 'gık' deme hakkın bile olmaz , olamaz .

Söylediklerim bir şahısa yönelik degildir . Ama isteyen üstüne alınabilir '

Bu yorum yukarıdaki arkadaşın konusunda da var ..

Ben ne karizma alır-satarım ,ne de alana-satana anlayışlı davranırım . Bu benim tercihimdir. Kimse sizi 'neden karizma alıyorsun' diye yargılayamazsa , beni de kimse 'neden karizma alanı kesiyorsun' diye yargılayamaz .

2 rakip klan demek insanlar birbirine düşman demek değildir. Sonuçta insanız, işimiz olabilir görev yapıyor olabiliriz vb. bu kişilerin anlayışına bağlıdır. Ben Arzım arkadaşım Lodos şimdi onunla konuşmayayım mı? Her gördüğüm yerde keseyim mi? Görev yapıyorken Yerlatında yardım etmeyeyim mi? ....

Klan mantıgının amacını kavramak gerekir ilk önce ..
Kendinize bir sorun klan neden var ? Para karşılıgı kp kasıp gözlük almak için mi ?
Ayrıca benim tanıdıgım ve karşı klanda olan insanlara tavırlarımı nerden biliyorsun da konuyu bu yöne saptırabiliyorsun ?
Anlayış demişsin. Ben seni tanımıyorum.Bir samimiyetimiz olsa tabiki anlayışlı olurum ama tanımıyorum. İstersen 10 lvl ol istersen 49 umurumda olur mu ? Anlayışlı olmamı gerektiricek ne var ki ?
Klanı gerektirdigi gibi kullanıyorum. Çok da zevk alıyorum.

Niye bu kadar uzatıyorsun ki sende zamanında çok sattın bilmiyorum sanma. Bari döndüğünü bu kadar belli etme.
[* byonur ** byonurşifacı ** Aquarius *]
Kullanıcı avatarı
ByOnur
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByOnur »

1EngiN1 yazdı:Burda kim konu açarsa açsın kim ne derse desin umrumda değil ben söylüceğim son sözü söyledim ben istediğim adamı keserim isteyen de beni keser buna gm de dahil o üzerindeki kırmızı yazı kalkmadan kimse engel olamaz söylüceğim son şey de budur zoruna giden girmesin klana .

Zaten tek başına bir hiç olduğundan dolayı umrumda değilsin. :)
[* byonur ** byonurşifacı ** Aquarius *]

“Genel Sohbet” sayfasına dön