DEF 2 3 Ve Boz Ayı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dedee66
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Re: DEF 2 3 Ve Boz Ayı !

Mesaj gönderen dedee66 »

CatalyzeRR yazdı: 04 Oca 2018 20:45
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:35
Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:32
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:31
savaşçıyla kesiceksen kudret iksirin olucak ve deparın süresi olmucak depar atıp kesiceksin zaten defansif 1 kere es geçtimmi ofansı zor keser.
Mesaj Kasmak Amaçlı Yazan birisisin forumda ki konuların hepsine birden yazmandan anladım.Bu Konuyu Seninle Tartışmak istemiyorum.
ne alaka 3 gün girmedim ve gördüğüm başlıklara mesaj atıyorum ve buna kimse karışamaz istediğime yorum yaparım ben bu forumda bir kullanıcıysam ve burasıda konu başlıklarına yorum atmak için yapılmışsa buna kimse karışamaz git biraz bak başlıkların altına tüm başlıklarda aynı isimler var kardeşim yapmayın şöyle şeyler :) mesaj kasmak istesem her konuda tartışma çıkarıp kasarım bundan kolayımı var.
Evet yaptığın şey mesaj atmak,çünki yapabiliyorsun ve kimse karışamaz aynen..Peki sen sırf mesaj kasabilmek için,yanlış yönlendirme ve tamamen yanlış bir görüş yapmayı,insanların gözünde bilgisiz duruma düşmeyi seviyor musun ? seviyorsan karışan yok devam.Sen git büyünle def 2 3 avla :* :') :')
benim kişiliğim kimseyi ilgilendirmez ve 2015'ten kalma 2 tane var Defans 2 3 tılsımıda oyundaki en iyi tılsımlardan birisidir düzeltilmez yani büyücüler ağlamasına gerek yok bu konuda kaç yıllık tılsımı bugün isyan ediyorlar. Yeminle şaka gibisiniz ya :d 8 tılsım bugu kalktı diye sesleriniz yükselmeye başladı 8 tılsım varkene rahattı büyücüler. Benimle tartışmaya girme bence
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:48
FiratCakiroglu yazdı: 04 Oca 2018 20:48 1 puaj Defansif Dövüşme yeteneğine verip sen de ayı salıp sen de kanatma atıp sen de kudret eksiltebilirsin. Zor değil yani.
Maalesef Ayım Yok.Ayının Verdiği etki abartılı değil mi sence ?
Bu etkiyi sadece ayı vermiyor. Kanatma yeteneği de veriyor. Defansif Dövüşme 'de düz vuruştan başka ekstra hasar sağlayacak yeteneği olmayan ve çok sık ıska geçen savaşçıların bu kanatma etkisinin olmasını normal karşılıyorum. Şartların eşitlenmesi lazım.Ve tılsımlar oyuna eklenmeden bir ton test edilip eklendiğine göre de şartlar eşit. Gerekli taktiği oyuncular geliştirecek sadece.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Catalyst

Mesaj gönderen Catalyze »

FiratCakiroglu yazdı: 04 Oca 2018 20:53
Bu etkiyi sadece ayı vermiyor. Kanatma yeteneği de veriyor. Defansif Dövüşme 'de düz vuruştan başka ekstra hasar sağlayacak yeteneği olmayan ve çok sık ıska geçen savaşçıların bu kanatma etkisinin olmasını normal karşılıyorum. Şartların eşitlenmesi lazım.Ve tılsımlar oyuna eklenmeden bir ton test edilip eklendiğine göre de şartlar eşit. Gerekli taktiği oyuncular geliştirecek sadece.
Şartların Neresi Eşit ? Gel Sana Düz Hesap Yapayım

Zırhım 26 Onun ise 65
Hasarım 5244 Onun ise 10488
Ofansif Ayı Salamıyor O İse Defansif Salabiliyor.
Benim Vurduğumun Ona Etkisi Olmuyor Olsa Bile O Bana Çoktan Verdiğim Hasarın Kat Kat Fazlasını Veriyor.
Üstüne Ayı Salıyor Kudretim Eksilere İniyor Herhangi bir Yetenek kullanamıyorum Adam Durdurma Atıyor Dikkat Atıyor Dalga Geçe Geçe Kesiyor.
BU DURUMUN NERESİ EŞİT.
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:56
FiratCakiroglu yazdı: 04 Oca 2018 20:53
Şartların Neresi Eşit ? Gel Sana Düz Hesap Yapayım

Zırhım 26 Onun ise 65
Hasarım 5244 Onun ise 10488
Ofansif Ayı Salamıyor O İse Defansif Salabiliyor.
Benim Vurduğumun Ona Etkisi Olmuyor Olsa Bile O Bana Çoktan Verdiğim Hasarın Kat Kat Fazlasını Veriyor.
Üstüne Ayı Salıyor Kudretim Eksilere İniyor Herhangi bir Yetenek kullanamıyorum Adam Durdurma Atıyor Dikkat Atıyor Dalga Geçe Geçe Kesiyor.
BU DURUMUN NERESİ EŞİT.
Tamam işte, kanatma etkisi olmasa çok rahat ofansif savaşçı üstün gelecek. Defansifin sık sık ıska atmasını saymıyorum bile. Ayrıca zırhını savunmanı direncinizi yüksek tut hani şu çantanıza koymaya tenezzül etmediğiniz sarı itemler ile.
Tüm bunları yaptıktan sonra gelin burada hak arayın.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

FiratCakiroglu yazdı: 04 Oca 2018 21:01
Tamam işte, kanatma etkisi olmasa çok rahat ofansif savaşçı üstün gelecek. Defansifin sık sık ıska atmasını saymıyorum bile. Ayrıca zırhını savunmanı direncinizi yüksek tut hani şu çantanıza koymaya tenezzül etmediğiniz sarı itemler ile.
Tüm bunları yaptıktan sonra gelin burada hak arayın.
Çantama Koyacağım o sarı itemler bana EN FAZLA,EN BABA 4 ZIRH verir. Başka Bir Ekstrası olmayacak.Direnci Yüksek Tut Derken ? Def 2 3 Bu Hasar veriyor neyin direnci bu ? Kanatmayı bi atıyor Ofans İptal eee burada eşitlik yok defans üstün ? hani nerde eşitlik
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
CatalyzeRR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CatalyzeRR »

dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:53
CatalyzeRR yazdı: 04 Oca 2018 20:45
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:35
Catalyze yazdı: 04 Oca 2018 20:32
dedee66 yazdı: 04 Oca 2018 20:31
savaşçıyla kesiceksen kudret iksirin olucak ve deparın süresi olmucak depar atıp kesiceksin zaten defansif 1 kere es geçtimmi ofansı zor keser.
Mesaj Kasmak Amaçlı Yazan birisisin forumda ki konuların hepsine birden yazmandan anladım.Bu Konuyu Seninle Tartışmak istemiyorum.
ne alaka 3 gün girmedim ve gördüğüm başlıklara mesaj atıyorum ve buna kimse karışamaz istediğime yorum yaparım ben bu forumda bir kullanıcıysam ve burasıda konu başlıklarına yorum atmak için yapılmışsa buna kimse karışamaz git biraz bak başlıkların altına tüm başlıklarda aynı isimler var kardeşim yapmayın şöyle şeyler :) mesaj kasmak istesem her konuda tartışma çıkarıp kasarım bundan kolayımı var.
Evet yaptığın şey mesaj atmak,çünki yapabiliyorsun ve kimse karışamaz aynen..Peki sen sırf mesaj kasabilmek için,yanlış yönlendirme ve tamamen yanlış bir görüş yapmayı,insanların gözünde bilgisiz duruma düşmeyi seviyor musun ? seviyorsan karışan yok devam.Sen git büyünle def 2 3 avla :* :') :')
benim kişiliğim kimseyi ilgilendirmez ve 2015'ten kalma 2 tane var Defans 2 3 tılsımıda oyundaki en iyi tılsımlardan birisidir düzeltilmez yani büyücüler ağlamasına gerek yok bu konuda kaç yıllık tılsımı bugün isyan ediyorlar. Yeminle şaka gibisiniz ya :d 8 tılsım bugu kalktı diye sesleriniz yükselmeye başladı 8 tılsım varkene rahattı büyücüler. Benimle tartışmaya girme bence
8 Tılsım bugu varkende 8 tılsım takmıyordum boş yapma kaldı ki ofansdan bahsediyoruz.Neymiş m2 3 çok rahat kesermiş.Git kes ozaman.Bi dediğin bi dediğini tutmuyor.Kaç yıllık tılsıma bugün isyan etmiyoruz,her konuya boş mesaj atacagına biraz konulara bakarsan farkedersin.
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
Kullanıcı avatarı
movie
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen movie »

Aranızda ısrarla def 2 III tılsımını savunan cahiller var.
Hadi neyse bu tılsım tartışılabilir.
Ama şu boz ayı tartışılamaz hatta bu bir oyun hatasıdır.
Boz ayının kanatması normal kanatma yeteneği gibi olmalı 10 saniye sürmeli. En azından pvplerde.
Nerull şu hatayı düzeltmeniz 2 satır koda bakar. Hala niye düzeltmiyorsunuz acaba. Duy sesimizi Nerull duy!
Everything is about math just math
Kullanıcı avatarı
Catalyze
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

movie yazdı: 04 Oca 2018 21:17 Aranızda ısrarla def 2 III tılsımını savunan cahiller var.
Boz ayının kanatması normal kanatma yeteneği gibi olmalı 10 saniye sürmeli. En azından pvplerde.
Nerull şu hatayı düzeltmeniz 2 satır koda bakar. Hala niye düzeltmiyorsunuz acaba. Duy sesimizi Nerull duy!
Sonunda görüşüme destek çıkan birisi Sen Birtanesin

Dediğin gibi Ciddi Anlamda sıkıntılı bir durum.
CATALYZE
CATALYSE
Kullanıcı avatarı
CatalyzeRR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CatalyzeRR »

movie yazdı: 04 Oca 2018 21:17 Aranızda ısrarla def 2 III tılsımını savunan cahiller var.
+1. Ofansifsen bozamassan zaten -3k -4k yı görüyosun.Oturup bekleyemessin adamı kessen bile :D Tılsım çıkar tak,F4 çek bilmem ne.Oyunun hataları bunlar.Tılsım çıkarıp takmak bile bir bug o konuda..
Catalyzer Catalyzerxşifa Maeg
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

:*
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön