Üniversite H.K.
- MobilSorun78
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Üniversite H.K.
Üniversite sınavına girecek bebeler 2 yıllık bölümlere burun kıvırır olmuş, hayreti mucip.
Gizlenmiş İçerikGöster

Beyazköşk / Mushroom - Lonelycowboy \
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Büt büt atıyor kalbim diye bir parça yazmışlardı benden sana gelsin. Okulun kıymetini ancak o fırsatı kaçırdığında anlarsın. Örgün öğretimime epey bir aradan sonra tekrar başlamış bir ağabeyin olarak önereceğim tek şey dersler harici her ne ile vakit geçiriyorsan biraz o vakitten kısıp derslerine vermen. Hepimiz okuyoruz ve hepimiz bütünlemelere kalıyoruz. Sen tam burs fırsatını elinde tutmak için o derslerden geçmeye gayret göster. Ha bir de faydası olur mu bilmem ama iletişim kurmalısın hocaların ile bu seni geçirmek için yeterli olmayacaktır fakat elbet anlayışlı bir iki tanesine denk geleceksindir. Allah zihin açıklığı versin.
Sevgiler
Sevgiler
Hangi üniversite,şehir,bölüm üçgeninde okuyorsun bilemiyorum ancak özel üniversitelerde eğer tüccar değil de gerçekten eğitim işi yapıyorlarsa derslerine muazzam dikkat etmelisin.
Ben 2012'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldum. Bu tercihim istemediğim bir şeydi ve ailemin yönlendirmesiyle diplomasını aldığım bir bölümdü.Bütün öğrenciliğim çalışma ve okuma şeklinde geçti.Bütünleme,hocalardan ek proje istemek,kahvesini taşımak gibi en hızla mezun olmak için ne gerekiyorsa yaptım diyebilirim.
Günümüz kpss sorunları dışında, öğretmenlik için denemelerimi 4 sene evvel bıraktım.
2012 haziranda mezun olduktan sonra, aynı sene deneme amacıyla girdiğim sınavda 5 tercihimi de memleketimi ve ilçelerini yazdım. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gökçeada MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım.2014 de bu bölümden mezun oldum. İstediğim ve kendi yaptığım bir tercih oldu.Bilerek ikinci öğretim yazmıştım, gündüzleri bazen yarı zamanlı olarak çalıştım.
Benim nacizane tavsiyem, eğitim gördüğün alan ne olursa olsun diploma dışında da kendini doldur.Bu birikiminin yarısını işinle,eğitiminle alakalı, diğer yarısını alakasız şeylerle doldur. Ezcacıbaşında staj yaptığım dönemde, stajımın son gününde stajyer olarak kabul edilme sebeplerim arasında, seramik merakımın değişik geldiğini söylemişti şefim.Özgeçmiş formuna 8 tane uzun dönem eğitimli sertifika eklemek, yabancı dil bilgisi doldurmak gibi şeylere zaten olması gereken yetkinlikler gözüyle bakıyorlar.
Hukuk okuduğu halde,mezun olduktan sonra mesleğinin 2. senesinde yapamayacağını anlayıp et restoranı açan arkadaşım da var.Boşuna okumuşsun diyenler olsa da,kendisi sohbet edildiğinde muhabbetine doyum olmuyor.Çünkü kafasının içi çok farklı.
Öğrencilik hayatım 4 sene önce bitti.Mezun olduktan sonra kasiyerlikten danışmanlığa çeşitli bir çok işte çalıştım.Son 6 aydır aktif bir işte çalışmıyorum ancak iletişim yöntemlerimi bir yardım derneğinde kullanıyorum.Sevdiğim şeylerle meşgale oluyorum.Evlendikten sonra bir dergiden teklif geldi ancak sağlık durumlarından reddettim.
Eğitimini uykusuz kalsanda, dönem dönem arkadaşlarında görüşmesende,bazen ailene beni aramayın ders çalışıyorum demek zorunda kalsan bile bir şekilde muhakkak tamamla.Ben istemeden okuduğum edebiyat bölümü için 20 yaşımdayken pişmandım. 28 yaşındayım şuanda, hiç pişman değilim.Mesleki olarak tercih etmesemde hayatımda çok büyük katkıları olduğunu söyleyebilirim.
Hayatında başarılar.
Ben 2012'de Eskişehir Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldum. Bu tercihim istemediğim bir şeydi ve ailemin yönlendirmesiyle diplomasını aldığım bir bölümdü.Bütün öğrenciliğim çalışma ve okuma şeklinde geçti.Bütünleme,hocalardan ek proje istemek,kahvesini taşımak gibi en hızla mezun olmak için ne gerekiyorsa yaptım diyebilirim.
Günümüz kpss sorunları dışında, öğretmenlik için denemelerimi 4 sene evvel bıraktım.
2012 haziranda mezun olduktan sonra, aynı sene deneme amacıyla girdiğim sınavda 5 tercihimi de memleketimi ve ilçelerini yazdım. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Gökçeada MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım.2014 de bu bölümden mezun oldum. İstediğim ve kendi yaptığım bir tercih oldu.Bilerek ikinci öğretim yazmıştım, gündüzleri bazen yarı zamanlı olarak çalıştım.
Benim nacizane tavsiyem, eğitim gördüğün alan ne olursa olsun diploma dışında da kendini doldur.Bu birikiminin yarısını işinle,eğitiminle alakalı, diğer yarısını alakasız şeylerle doldur. Ezcacıbaşında staj yaptığım dönemde, stajımın son gününde stajyer olarak kabul edilme sebeplerim arasında, seramik merakımın değişik geldiğini söylemişti şefim.Özgeçmiş formuna 8 tane uzun dönem eğitimli sertifika eklemek, yabancı dil bilgisi doldurmak gibi şeylere zaten olması gereken yetkinlikler gözüyle bakıyorlar.
Hukuk okuduğu halde,mezun olduktan sonra mesleğinin 2. senesinde yapamayacağını anlayıp et restoranı açan arkadaşım da var.Boşuna okumuşsun diyenler olsa da,kendisi sohbet edildiğinde muhabbetine doyum olmuyor.Çünkü kafasının içi çok farklı.
Öğrencilik hayatım 4 sene önce bitti.Mezun olduktan sonra kasiyerlikten danışmanlığa çeşitli bir çok işte çalıştım.Son 6 aydır aktif bir işte çalışmıyorum ancak iletişim yöntemlerimi bir yardım derneğinde kullanıyorum.Sevdiğim şeylerle meşgale oluyorum.Evlendikten sonra bir dergiden teklif geldi ancak sağlık durumlarından reddettim.
Eğitimini uykusuz kalsanda, dönem dönem arkadaşlarında görüşmesende,bazen ailene beni aramayın ders çalışıyorum demek zorunda kalsan bile bir şekilde muhakkak tamamla.Ben istemeden okuduğum edebiyat bölümü için 20 yaşımdayken pişmandım. 28 yaşındayım şuanda, hiç pişman değilim.Mesleki olarak tercih etmesemde hayatımda çok büyük katkıları olduğunu söyleyebilirim.
Hayatında başarılar.
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Sana okul da de da yı öğretmeye devam etsinler zaten suç de da dan önce saygı ve sevgiyi öğretmeyen MEB ının suçu.
dade1302 yazdı: ↑05 Oca 2018 17:50Tolgacan108 yazdı: ↑05 Oca 2018 03:26 Küçük şeyleri pek takmıyorum seni takmamam gibi Birde cümleye küçük harfle başlamışsın nokta koymamışsın. Bu arada soruyorsan 2 yıllık sağlık mezunuyum Saygılar." birde " de ayrı olacak belli zaten düşük bölüm okuduğun :d neyse kardeşim hayatında başarılar sana bol bol kitap oku oyunları felan bırakdade1302 yazdı: ↑05 Oca 2018 02:42kardeş keşke okusaydın be herkez değil herkes olacakTolgacan108 yazdı: ↑04 Oca 2018 18:57 Öncelikle herkez okuyacak diye bir kayide yok tabi okursan güzel olur ama şu an okuyan kişiler bile zor iş bulurken,bana göre sevdiğin işi akşam iş bittikten sonra oh çekip eve koşa koşa gittiğin değil de işini severek yaptığın belki ileride kendi işini bu yönde kurma gibi hayallerin olsun. Yani kimse okuyucam diye bi tarafını yırtmasın dünya ya bir kere geliyoruz mutlaka ama mutlaka sevdiğin işi yap dostum.
TETRADOX
Benimde nacizane tavsiyem derslerine dikkat et ve bu süre zarfında oyuna ara vermen olacak. Kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama hayatından 1 2 sene gitmiş olacak. Bu göz ardı etmemen gereken birşey
- hasaneren57
- İskele Babası
bende bırakacağım bilgisayar öğretmenliğini. daha doğrusu donduracağım. hayalim olan diş hekimliği için çalışacağım. hayalin hangisi ise onun peşinden git
Çok da salmamak lazım hayatı.. Sonuçta hepimiz bir milyarderin oğlu değilizOrhanbuluttt yazdı: ↑05 Oca 2018 19:13Cok Yanlış Düşünüyorsan Dostum Neden Sabahtan Akşama kadr Calışacak Kendını YorucakTolgacan108 yazdı: ↑04 Oca 2018 18:57 Öncelikle herkez okuyacak diye bir kayide yok tabi okursan güzel olur ama şu an okuyan kişiler bile zor iş bulurken,bana göre sevdiğin işi akşam iş bittikten sonra oh çekip eve koşa koşa gittiğin değil de işini severek yaptığın belki ileride kendi işini bu yönde kurma gibi hayallerin olsun. Yani kimse okuyucam diye bi tarafını yırtmasın dünya ya bir kere geliyoruz mutlaka ama mutlaka sevdiğin işi yap dostum.
Okusun ne olursa Olsun Masa Başında Oturur ne güzel Daha Ne Olsun Anlam veremedim Ben Size
Bazı Sorunlar Olmasa Bende Okuyacaktım Bence Okul Okumak En İyi İş Dostum
Nothing