Üniversite H.K.
- noctiluca
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Son Kaptan
Re: Üniversite H.K.
Yatay gecis ihtimalini dusun derim
kardeş keşke okusaydın be herkez değil herkes olacakTolgacan108 yazdı: ↑04 Oca 2018 18:57 Öncelikle herkez okuyacak diye bir kayide yok tabi okursan güzel olur ama şu an okuyan kişiler bile zor iş bulurken,bana göre sevdiğin işi akşam iş bittikten sonra oh çekip eve koşa koşa gittiğin değil de işini severek yaptığın belki ileride kendi işini bu yönde kurma gibi hayallerin olsun. Yani kimse okuyucam diye bi tarafını yırtmasın dünya ya bir kere geliyoruz mutlaka ama mutlaka sevdiğin işi yap dostum.
- Tolgacan108
- Işık Hanım'ın Elemanı
Küçük şeyleri pek takmıyorum seni takmamam gibi Birde cümleye küçük harfle başlamışsın nokta koymamışsın. Bu arada soruyorsan 2 yıllık sağlık mezunuyum Saygılar. 
dade1302 yazdı: ↑05 Oca 2018 02:42kardeş keşke okusaydın be herkez değil herkes olacakTolgacan108 yazdı: ↑04 Oca 2018 18:57 Öncelikle herkez okuyacak diye bir kayide yok tabi okursan güzel olur ama şu an okuyan kişiler bile zor iş bulurken,bana göre sevdiğin işi akşam iş bittikten sonra oh çekip eve koşa koşa gittiğin değil de işini severek yaptığın belki ileride kendi işini bu yönde kurma gibi hayallerin olsun. Yani kimse okuyucam diye bi tarafını yırtmasın dünya ya bir kere geliyoruz mutlaka ama mutlaka sevdiğin işi yap dostum.
En son Delpize tarafından 05 Oca 2018 03:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: yanlış alıntı düzenlendi
Sebep: yanlış alıntı düzenlendi
TETRADOX
- besiktasask
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Zaten 3 dersten kalırsan bursun kaldırılır eğitimi güzel olan bir üni. ise bence kurtarmaya çalış insan her zaman aynı fırsatları yakalayamayabilir ( kelimenin zorluğu ) özellikle eğitim alanında

- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Büte kalman gayet doğal burası lise değil. Hayatta hiçbir şey kolay değildir, gençken kendini zorlayabildiğin kadar zorlamalısın.Okuluna devam et zamanla okuluna alışacaksın.
Okulu birak bi oto yikama ac yada oto yikamacida calis , belki ilerde kendi yerin olur keyifler gicirrr.ikidakka yazdı: ↑04 Oca 2018 16:21 Özel bir üniversitede tam burslu okuyorum. Ama çakışan derslerim var ve çoğuna giremedim ve 10 dersimin 4 ünden kaldım kararsızım gerçekten bütünlemeye girsemmi yoksa okulumu bıraksam. Çünkü bu kan emiciler sadece insanları bırakıp paralarını sömürme peşindeler. Fikirlerinize ihtiyacım var. Okulu bırakırsam elimde bir meslek var.
İkinci olarak okulu birak bi kaportaciya gir geleni geceni macunla kardesimm...
Universite bos is guven bana ..
Tolgacan108 yazdı: ↑05 Oca 2018 03:26 Küçük şeyleri pek takmıyorum seni takmamam gibi Birde cümleye küçük harfle başlamışsın nokta koymamışsın. Bu arada soruyorsan 2 yıllık sağlık mezunuyum Saygılar." birde " de ayrı olacak belli zaten düşük bölüm okuduğun :d neyse kardeşim hayatında başarılar sana bol bol kitap oku oyunları felan bırakdade1302 yazdı: ↑05 Oca 2018 02:42kardeş keşke okusaydın be herkez değil herkes olacakTolgacan108 yazdı: ↑04 Oca 2018 18:57 Öncelikle herkez okuyacak diye bir kayide yok tabi okursan güzel olur ama şu an okuyan kişiler bile zor iş bulurken,bana göre sevdiğin işi akşam iş bittikten sonra oh çekip eve koşa koşa gittiğin değil de işini severek yaptığın belki ileride kendi işini bu yönde kurma gibi hayallerin olsun. Yani kimse okuyucam diye bi tarafını yırtmasın dünya ya bir kere geliyoruz mutlaka ama mutlaka sevdiğin işi yap dostum.
Okulu bırak arabayı ve evi sat gel lol oynayalım
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
- Orhanbuluttt
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ailem
İstanbul Kiyamet Vakti Oynayan Bir Kişi İçin Okumak Cok Zor bence
Ama Okuyanlar Var Eger kafanı Oyuna Cok vermessen
Okursun Bence Bırakma Derim Ben Şuan Ne İşim Ne Okulum var boş boş
Oyunda Dolaşıyorum İlerdeki Zamanda İnşallah Dükkan Acıcam
Ne Olursa Olsun Okulunu Bırakma Derim ben Bol Şanş.
Ama Okuyanlar Var Eger kafanı Oyuna Cok vermessen
Okursun Bence Bırakma Derim Ben Şuan Ne İşim Ne Okulum var boş boş
Oyunda Dolaşıyorum İlerdeki Zamanda İnşallah Dükkan Acıcam
Ne Olursa Olsun Okulunu Bırakma Derim ben Bol Şanş.
- Orhanbuluttt
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ailem
Cok Yanlış Düşünüyorsan Dostum Neden Sabahtan Akşama kadr Calışacak Kendını YorucakTolgacan108 yazdı: ↑04 Oca 2018 18:57 Öncelikle herkez okuyacak diye bir kayide yok tabi okursan güzel olur ama şu an okuyan kişiler bile zor iş bulurken,bana göre sevdiğin işi akşam iş bittikten sonra oh çekip eve koşa koşa gittiğin değil de işini severek yaptığın belki ileride kendi işini bu yönde kurma gibi hayallerin olsun. Yani kimse okuyucam diye bi tarafını yırtmasın dünya ya bir kere geliyoruz mutlaka ama mutlaka sevdiğin işi yap dostum.
Okusun ne olursa Olsun Masa Başında Oturur ne güzel Daha Ne Olsun Anlam veremedim Ben Size
Bazı Sorunlar Olmasa Bende Okuyacaktım Bence Okul Okumak En İyi İş Dostum