Üniversite H.K.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
noctiluca
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Son Kaptan

Re: Üniversite H.K.

Mesaj gönderen noctiluca »

Yatay gecis ihtimalini dusun derim
Resim
IKV Maden Haritalari Yazilimi: incele (250 kez indirildi)

IKV VIDEOLARI ICIN TIKLA!
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen dade1302 »

Tolgacan108 yazdı: 04 Oca 2018 18:57 Öncelikle herkez okuyacak diye bir kayide yok tabi okursan güzel olur ama şu an okuyan kişiler bile zor iş bulurken,bana göre sevdiğin işi akşam iş bittikten sonra oh çekip eve koşa koşa gittiğin değil de işini severek yaptığın belki ileride kendi işini bu yönde kurma gibi hayallerin olsun. Yani kimse okuyucam diye bi tarafını yırtmasın dünya ya bir kere geliyoruz mutlaka ama mutlaka sevdiğin işi yap dostum.
kardeş keşke okusaydın be herkez değil herkes olacak
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Küçük şeyleri pek takmıyorum seni takmamam gibi Birde cümleye küçük harfle başlamışsın nokta koymamışsın. Bu arada soruyorsan 2 yıllık sağlık mezunuyum Saygılar. 😀
dade1302 yazdı: 05 Oca 2018 02:42
Tolgacan108 yazdı: 04 Oca 2018 18:57 Öncelikle herkez okuyacak diye bir kayide yok tabi okursan güzel olur ama şu an okuyan kişiler bile zor iş bulurken,bana göre sevdiğin işi akşam iş bittikten sonra oh çekip eve koşa koşa gittiğin değil de işini severek yaptığın belki ileride kendi işini bu yönde kurma gibi hayallerin olsun. Yani kimse okuyucam diye bi tarafını yırtmasın dünya ya bir kere geliyoruz mutlaka ama mutlaka sevdiğin işi yap dostum.
En son Delpize tarafından 05 Oca 2018 03:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: yanlış alıntı düzenlendi
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen besiktasask »

Zaten 3 dersten kalırsan bursun kaldırılır eğitimi güzel olan bir üni. ise bence kurtarmaya çalış insan her zaman aynı fırsatları yakalayamayabilir ( kelimenin zorluğu ) özellikle eğitim alanında
Resim
Kullanıcı avatarı
emrecelik54
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI

Mesaj gönderen emrecelik54 »

Büte kalman gayet doğal burası lise değil. Hayatta hiçbir şey kolay değildir, gençken kendini zorlayabildiğin kadar zorlamalısın.Okuluna devam et zamanla okuluna alışacaksın.
Resim
Puntocu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Puntocu »

ikidakka yazdı: 04 Oca 2018 16:21 Özel bir üniversitede tam burslu okuyorum. Ama çakışan derslerim var ve çoğuna giremedim ve 10 dersimin 4 ünden kaldım kararsızım gerçekten bütünlemeye girsemmi yoksa okulumu bıraksam. Çünkü bu kan emiciler sadece insanları bırakıp paralarını sömürme peşindeler. Fikirlerinize ihtiyacım var. Okulu bırakırsam elimde bir meslek var.
Okulu birak bi oto yikama ac yada oto yikamacida calis , belki ilerde kendi yerin olur keyifler gicirrr.

İkinci olarak okulu birak bi kaportaciya gir geleni geceni macunla kardesimm...

Universite bos is guven bana ..
Kullanıcı avatarı
dade1302
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen dade1302 »

Tolgacan108 yazdı: 05 Oca 2018 03:26 Küçük şeyleri pek takmıyorum seni takmamam gibi Birde cümleye küçük harfle başlamışsın nokta koymamışsın. Bu arada soruyorsan 2 yıllık sağlık mezunuyum Saygılar. 😀
dade1302 yazdı: 05 Oca 2018 02:42
" birde " de ayrı olacak belli zaten düşük bölüm okuduğun :d neyse kardeşim hayatında başarılar sana bol bol kitap oku oyunları felan bırak
Kullanıcı avatarı
cepni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cepni »

Okulu bırak arabayı ve evi sat gel lol oynayalım
Göster
AltınvuruŞ
ULUBİLGİN
HARAÇ
SOLKAPALI
Kullanıcı avatarı
Orhanbuluttt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ailem

Mesaj gönderen Orhanbuluttt »

İstanbul Kiyamet Vakti Oynayan Bir Kişi İçin Okumak Cok Zor bence :grinning:
Ama Okuyanlar Var Eger kafanı Oyuna Cok vermessen
Okursun Bence Bırakma Derim Ben Şuan Ne İşim Ne Okulum var boş boş
Oyunda Dolaşıyorum İlerdeki Zamanda İnşallah Dükkan Acıcam
Ne Olursa Olsun Okulunu Bırakma Derim ben Bol Şanş.
Kullanıcı avatarı
Orhanbuluttt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Ailem

Mesaj gönderen Orhanbuluttt »

Cok Yanlış Düşünüyorsan Dostum Neden Sabahtan Akşama kadr Calışacak Kendını Yorucak
Okusun ne olursa Olsun Masa Başında Oturur ne güzel Daha Ne Olsun Anlam veremedim Ben Size
Bazı Sorunlar Olmasa Bende Okuyacaktım Bence Okul Okumak En İyi İş Dostum

“Genel Etkileşim” sayfasına dön