İKV-İstanbul Kıyamet Vakti TaNIŞma

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: İKV-İstanbul Kıyamet Vakti TaNIŞma

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

WARIORXKRALI yazdı:3 yıl önce kankam (karadüş ) ün ısrarıyla başladım ilk eminönü sonra kuklacı ve en sonunda ise teşkilat
Selam söyle karadüşe
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Stanley
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Stanley »

ben ilk ikv ye başladım 2007 yılbaşı o zaman interneti sınırsız yapmıştık sonra ben oyun ararken bir baktım ikv o zaman istanbul falan görünce değişik geldi baktım nasıl diye sonra başladım ama agaha gittim sonra jandarma aliyi bile bulamadım gittim farelere bu fareler bana bir daldı ben yumrukla öldüm bunlara o zaman daha güçlüydü fareler ben öyle hatırlıyorum ve karakter çok ıskalıyordu sonra dedim bu iş böyle olmaz sonra sordum birine kim bu ali diye bayrağın yanındaki ali dedi gittim konuştum ama ben eşyaları alamadım tabi yine poşet düşeceğini düşünemedim sonra biri yatağan verdi onla gittim kestim fareleri zar zor verdim görevi seviye 2 oldum sonra balıkçı görevi çıktı ben orda yazan koordinatlara göre bulmaya çalıştım ama bulamadım sonra ben yine fare keserken biraz dolaşayım dedim yasemini gördüm balıkçı o sandım ilk sonra değilmiş yine ararken köprüyü gördüm gideyim bakayım karşısı nasılmış dedim xD sonra bir baktım köprü yıkılmış baktım adam var gittim konuştum sonra konuşunca görev alındı ben hala görevi almaya çalıştım sonra giderken kestim kertenkeleyi görevin olduğunu gördüm sonra görevi bitirince verdim kemeleride buldum onlarıda kestim sonra balıkçı rüstemi bul dedi aradım aradım rüstem yok sonra gittim aliye orda balık pazarı yazısını gördüm haritada pazar aradım çevrede bulamadım sonra şu kapıdan gir dedi birisi girdim mısır çarşısına sonra çıkamadım ordan ters kapıyı deniyormuşum sonra bir arkadaşta başladı ben ona dedim girme burdan çıkamazsın diye o da girdi sonra biz çıkışı ararken o çıktı ben yine kaldım içerde tüm kapıları denedim sonunda bende çıktım sonra biz yaratık kestik seviyemizi yükselttik o keten kıyafetleri arkadaştan önce ben giydim kırmızıları sonra ona hava atıyordum benim kıyafetimin rengi farklı diye sonra öğrendik oyunu devam ettik 29 olduk kurt adamları kesemiyordum benim karakterimle başkalarının torbalarını topluyordum ordan xD böyle işte benim hikayem de
Karakter adı: Stanley
Seviye: 44
Tecrübe: %37
Efsun: Element

Not: soyuldu şu an
Kullanıcı avatarı
xrizelixeminx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen xrizelixeminx »

bende oyunla 2 yıl önce bir internet kafede tanıştım(merhabalakştık filan)

oyundaki ilk çarım tılsımdaydı adını hatırlamıyorum sonra arkadaşlarımın baskısı üzerine teşkilta geçtim teşkilattaki ilk çarım Legolastı 31 level yaptığımda çarım soyuldu o anki sinirle oyunu bırakıyorum diye çarı sildim.sonra oyuna gene başladım ve şuanki çarım Xrizelixeminx i açtım bi ara duda soyuldu ama oyuna hala devam etmekteyim....

(gereksizdi ama paylaşayım dedim :D)
“…KARA KANATLI GECE,
KARANLIK,
DERİN GÖĞSÜNE EREBOS’UN.
BİR BIRAKTI,
MEVSİMLER GEÇTİ.
VE SEVGİ DOĞDU BİRDEN BİRE,
ÖZLENEN; PARILDAYAN;ALTIN KANATLI SEVGİ…”
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PROFx »

Güncel
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

31 Aralık 2006 ilk Çar açtığım zamanlar. Deneme BETA Sürümü [ LEYLIRK ve gidelim_gaffur ]
2009Da Oyuna ara vermek zorunda kaldım.
Ekim 2010'da oyuna geri dönmeye karar verdim...

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Mesaj gönderen sheytanromeo »

Herkesin vardır bir hikayesi gidenleri kalanları hiç bitmeyen şikayetleri sevenleri var yalanları var seni ilk günden beri adına şk dyip bağlandım hem mutluluğu paylaşmaya hem acılarına ortağım xDDD

Kimseyi görmüyor gözüm asla vazgeçmedim yemin ederim ARKASINDAYIM VERDİĞİM SÖZÜM

YILL2008 - YIL 2011 NİSAN 11

ESKİLER TANIR YENİLR ÖRNEK ALIR

Resim

IISHeYTaNII GorG ÇArşısheytan Çarşıazrail
Kullanıcı avatarı
SENGEZER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SENGEZER »

kontforum62 yazdı:biraz hikaye gibi olucak ama anlatayım.

tamamen gerçektir.

o zamanlar bizim evimizde bilgisayar yok,annemi sürekli zorluyorum anne amcamlara gidelim diye anne ne olur derken
annem dayanamayıp gıdıyoruz tabı amcamlarda bilgisayar var ama #@!? lcd bile değil o zamanların kral bilgisayarlarından
hiç unutmam dışarda kar yağıyor benım ıcıme yagmur amcamlara giriyoruz,amcaoglum var o zamanlar 18 yasında ben 14
yasında mynet'ten okey oynuyor bende yanında ızlıyorum herneyse baktım istanbul kıyamet vakti diye bi oyun indirdi
2007'nin ocak ayında ocağın ortalarıydı indirdi kurdu "sengezer" diye bi çar açtı(şu an kardeşi devam etmekte bu çarda)
herneyse bana o zaman cok berbat gelmişti oyun grafikler felan iğrenç,biz arkadaşlarla counter oynuyoruz fifa oynuyor
kim takar ikv yi,herneyse aynı 2007 senesının temmuz ayında biz eve pc aldık hemide lcd ekran :D oynuyacak bısey yok
dedim dur ikv yi indireyim indirdim baktım karakterle okuyorum şifacı kurdum bi tane ŞİFACIbacaxız diye sonra onu zar
zor 14 lwl yaptım oyuna 1 ay ara verdım onun sıfreyı unuttum,sonra bi tane savaşcım vardı domanedersim diye onla devam ettim sonra oyunu sevmeye basladım artık bana cok guzel gelıyordu sonra buyucuyle tanıstım
fılan fılan fılan

benım hıkayemde bu :D

Ne güzel anlatım amcaoglu Abim oynuyor Kont (Ali) XxSENGEZERxX (Burak) iziliyorduk

Ozaman işindi ikv gibi degil tmn bi dostluk var daha abim eski dostlarım abimi sorduklarını gördum 3sene oluyor daha unurmamışlar !!!
XxSENGEZERxX sengezer Sengezer

Zalımın Zulmü Varsa
Mazlumun ALLAH'ı Var
Ahım Seni Kül Der
Vallahi Billahi

Mahzuni Bu Rıhtıma
Yanaşıyor Son Gemi
Düşenin Dostu Olmaz
BUNU UNUTMA EMİ *
Kullanıcı avatarı
Perfectmagician
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Perfectmagician »

Kasım 2008 :mrgreen: en geç başlaan benim galibaxD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
Kullanıcı avatarı
streetart34
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen streetart34 »

QSOMEGOSALENQ yazdı:o benimle tanıştı desem yeridir :D

Resim
THE END

Beta'dan Beri..

Resim
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

3-3.5 sene oluyo mynette okay oynarken arkadaş ortamında baktık istanbul kıyamet vakti indirelim dedik.Biz başladıgımız sırada kurt baskını vardı ikvde 10 lvl şifacı 10 lvl büyücü kescekmiş gibi dalıyoduk kurt adamlara CENGAVER diye bi arz vardı düşmanımızdı ama cok yardımı dokundu sağ olsun laibrente giremiyoduk taşa gidiyoduk ama işlenmiş gümüş nedir kimsenin haberi yok adam gördü 18 lvl yardım etti sağ olsun daha kolay alıstık oyuna, onun sayesinde :)

Not: 1 Adamla aramızda tartışma oldu yok sen ne zamandır oynuon 3.5 dedim adam 6 dedi :-) Gersini boşverin :D...

Dip not :Ah ne güzeldi o günler parayla yetenek alınmıyodu...

Yerin yedi kat dibi notu :Klan parası Şan diye bişe yoktu ve karizmada dolayısıyla ÖLME KORKUSU'da yoktu yani klan savaşları daha fazla ve daha güzeldi... Eski klan örsteki ismetle handan hanımın ordaki savaş neydi be...
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ

“Genel Sohbet” sayfasına dön