Yeter artık bölgelere giriş için seviye şartı olsun...
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Re: Yeter artık bölgelere giriş için seviye şartı olsun...
kusura bakmayında benim yegenim 38 lw ve 42 lwlere taş cıkartır akrepde kesiyor o lw farkı saçmalık olur herkez heryere istediği gibi girebilir ee 49 lw cıplak dolaşanlara ne dieceksiniz onlarda giremesinler o zaman veya itemi kötü olanlarda giremesinler.....
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
iyi ozaman şöle düşün seni ilkokuldan alip üniversiteye yazdiralim bumuBirlikxquimmet yazdı:kusura bakmayında benim yegenim 38 lw ve 42 lwlere taş cıkartır akrepde kesiyor o lw farkı saçmalık olur herkez heryere istediği gibi girebilir ee 49 lw cıplak dolaşanlara ne dieceksiniz onlarda giremesinler o zaman veya itemi kötü olanlarda giremesinler.....
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
adam yeni car kasmak istiyor orda kasıyor o zaman oda üniversitede okulunu dondurmuş ilkokuldan tekrar başlıyor ama üniversitedeki dersleri ile düşünelim eğerki kafası kaldırıyorsa neden olmasın??KaraXHayalet yazdı:iyi ozaman şöle düşün seni ilkokuldan alip üniversiteye yazdiralim bumuBirlikxquimmet yazdı:kusura bakmayında benim yegenim 38 lw ve 42 lwlere taş cıkartır akrepde kesiyor o lw farkı saçmalık olur herkez heryere istediği gibi girebilir ee 49 lw cıplak dolaşanlara ne dieceksiniz onlarda giremesinler o zaman veya itemi kötü olanlarda giremesinler.....
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Ya bırak dinleme şunları. Özel ders veriyorum ben yeni çarlarıma Yeraltı'nda.Birlikxquimmet yazdı:adam yeni car kasmak istiyor orda kasıyor o zaman oda üniversitede okulunu dondurmuş ilkokuldan tekrar başlıyor ama üniversitedeki dersleri ile düşünelim eğerki kafası kaldırıyorsa neden olmasın??KaraXHayalet yazdı:iyi ozaman şöle düşün seni ilkokuldan alip üniversiteye yazdiralim bumuBirlikxquimmet yazdı:kusura bakmayında benim yegenim 38 lw ve 42 lwlere taş cıkartır akrepde kesiyor o lw farkı saçmalık olur herkez heryere istediği gibi girebilir ee 49 lw cıplak dolaşanlara ne dieceksiniz onlarda giremesinler o zaman veya itemi kötü olanlarda giremesinler.....
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________