Yeter artık bölgelere giriş için seviye şartı olsun...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Re: Yeter artık bölgelere giriş için seviye şartı olsun...

Mesaj gönderen Birlikxquimmet »

kusura bakmayında benim yegenim 38 lw ve 42 lwlere taş cıkartır akrepde kesiyor o lw farkı saçmalık olur herkez heryere istediği gibi girebilir ee 49 lw cıplak dolaşanlara ne dieceksiniz onlarda giremesinler o zaman veya itemi kötü olanlarda giremesinler.....
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Birlikxquimmet yazdı:kusura bakmayında benim yegenim 38 lw ve 42 lwlere taş cıkartır akrepde kesiyor o lw farkı saçmalık olur herkez heryere istediği gibi girebilir ee 49 lw cıplak dolaşanlara ne dieceksiniz onlarda giremesinler o zaman veya itemi kötü olanlarda giremesinler.....
iyi ozaman şöle düşün seni ilkokuldan alip üniversiteye yazdiralim bumu
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen Birlikxquimmet »

KaraXHayalet yazdı:
Birlikxquimmet yazdı:kusura bakmayında benim yegenim 38 lw ve 42 lwlere taş cıkartır akrepde kesiyor o lw farkı saçmalık olur herkez heryere istediği gibi girebilir ee 49 lw cıplak dolaşanlara ne dieceksiniz onlarda giremesinler o zaman veya itemi kötü olanlarda giremesinler.....
adam yeni car kasmak istiyor orda kasıyor o zaman oda üniversitede okulunu dondurmuş ilkokuldan tekrar başlıyor ama üniversitedeki dersleri ile düşünelim eğerki kafası kaldırıyorsa neden olmasın??
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen complex »

Birlikxquimmet yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
adam yeni car kasmak istiyor orda kasıyor o zaman oda üniversitede okulunu dondurmuş ilkokuldan tekrar başlıyor ama üniversitedeki dersleri ile düşünelim eğerki kafası kaldırıyorsa neden olmasın??
Ya bırak dinleme şunları. Özel ders veriyorum ben yeni çarlarıma Yeraltı'nda. :D :lol: :lol:
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________

“Genel Etkileşim” sayfasına dön