GM'ler istedikleri karakterlere erişim sağlayabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Re: GM'ler istedikleri karakterlere erişim sağlayabilir mi?

Mesaj gönderen CHAPPIE »

FiratCakiroglu yazdı: 30 Eki 2017 11:25 Kıyamet Günlükleri etkinliğinde 2. olup, 2. kademe ödül haketmiştim. Stuart yolunda lonca kanalında FıratÇakıroğlu oyuna girdi yazdı bir an, şaşırdım tabi oyundayım zaten ben. Tak hemen ayağıma torba düştü, yani ödülüm. Dev Nerull pm attı ardından ödül geldi mi diye.
Elwing haklı yani :)
Haklıysa dağılalım o zaman >:) .
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

CHAPPIE yazdı: 30 Eki 2017 11:38
FiratCakiroglu yazdı: 30 Eki 2017 11:25 Kıyamet Günlükleri etkinliğinde 2. olup, 2. kademe ödül haketmiştim. Stuart yolunda lonca kanalında FıratÇakıroğlu oyuna girdi yazdı bir an, şaşırdım tabi oyundayım zaten ben. Tak hemen ayağıma torba düştü, yani ödülüm. Dev Nerull pm attı ardından ödül geldi mi diye.
Haklıysa dağılalım o zaman >:) .
Kıyamet Günlüğünde de paylaşmıştı Hasan. Gerçekten yaşanmış bir şey. Oldukça garip ve gülünç bir durumdu. >:) >:)
Resim
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Burak8154 »

Aynısını bende söylüyorum ama bazı arkadaşlar hayal kurduğumuzu düşünüyor. Öyle değil mi CHAPPİE ?
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön