GM'ler istedikleri karakterlere erişim sağlayabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: GM'ler istedikleri karakterlere erişim sağlayabilir mi?

Mesaj gönderen 0LIVERA »

xMrSpyx yazdı: 29 Eki 2017 22:32 Evet arkadaşlar bunu merak ediyorum :) bi gm istediği karaktere istediği doğrultusunda girebilir mi? :)
evet yine herkes kafasınca bir şey yazmış.

bu konudaki kurallar çerçevesinde neyi nasıl yapabildiklerini anlatayım hem siz hemde kafasınca yazanlar bir şey öğrensin.

öncelikle gm sizin karakterinize girebilir bu açık ne nettir!

peki nasıl girer sizin gibi ıd ve şifrenizle değil kontrol panelinden direk giriş yap özelliği veya programcının ayarladığı biçimde erişir.

buda sizin şifre güvenliğizi ve 3. şahış olayını güvende tutar.

şifrenizi öğrenebilir mi? sanmıyorum hatta pek mümkün değil şifreniz mysql'de md5 denilen belkide daha yeni bir algoritma ile şifreli.

yani direk şifrenizi Gm'yi bırakın sobee bile bilemez bulamaz.

gm üyeliğinize girebilir veya bakabilir mi bir çok farklı biçimi var.

yine programcının programladığı şekilde zaten üyeliğinize girmeden üyelik detaylarınızdan

çantanızda ne var kasanızda ne var lonca puanı kpsi herşeyi log adı altında zaten tek tıkla öğrenebilir.

ve önemli bir durumda direk karakterinize şifresiz giriş yapabilir (bunun için ciddi ve önemli bir mazeret tabiki gereklidir)

örneğin bir açıktan faydalanıyorsunuzdur ve sistemden çözemediler ise karakterinize erişirler.

bu çok düşük bir ihtimal dahi olsada güvenliğinizi tehlikye atmadan geçerli hak ve gizlilik koşulu ile herşeyi yapma haklarına sahipler.

aksini söyleyecek varsa lütfen yalnızca yönetici veya yetkili biri tarafından olsun.

veritabanı c# ve php bilen birileri zaten bunları fazlasıyla bilen kişilerdir.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Kim demiş giremez diye ? Facebook üzerinden Beğen-Paylaş-Kazan etkinliğinden kazandığım tılsımı alma hikayemi anlatayım o vakit ...

Holde ırklarda xeno kasıyorum.... Takkk o da ne ? Oyundan düştüm. Oyuna girdim "abovvv o neydi gıııı" dedim. Karakterim oyunda gözüküyor loncadan bakınca. Dedim içtiğim İce Tea ' mi bozuk bu neyin kafası ? Sonra pat diye benim karakter yanımda belirdi ," Ya Rabbül Alemin sana geliyorum bu ne? " dedim . Sonra oyundan düştüm . Bi 15 dk falan hesaba girişim bloklanmıştı. Sonra facebook mesaj kısmından Zifan Reyiz' in ödül hesabınıza yüklenmiştir mesajını aldım. İçimde hafif bir rahatlık ve sonrası günahla dolu 15-20 kelime :nerd: :nerd: :nerd:
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
besiktasask
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen besiktasask »

Daha önce bir olay olmuştu tilsimlari çalınan bir arkadaşın tilsimlari bir gm tarafından calan kişinin carindan çalınan cara geri atıldığını duymuştum yani nekadar doğru bilmiyorum ama bu da kulaktan dolmada olsa belki doğru belki de yalan yanlış bir bilgi
Resim
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Burak8154 yazdı: 30 Eki 2017 00:29 Kim demiş giremez diye ? Facebook üzerinden Beğen-Paylaş-Kazan etkinliğinden kazandığım tılsımı alma hikayemi anlatayım o vakit ...

Holde ırklarda xeno kasıyorum.... Takkk o da ne ? Oyundan düştüm. Oyuna girdim "abovvv o neydi gıııı" dedim. Karakterim oyunda gözüküyor loncadan bakınca. Dedim içtiğim İce Tea ' mi bozuk bu neyin kafası ? Sonra pat diye benim karakter yanımda belirdi ," Ya Rabbül Alemin sana geliyorum bu ne? " dedim . Sonra oyundan düştüm . Bi 15 dk falan hesaba girişim bloklanmıştı. Sonra facebook mesaj kısmından Zifan Reyiz' in ödül hesabınıza yüklenmiştir mesajını aldım. İçimde hafif bir rahatlık ve sonrası günahla dolu 15-20 kelime :nerd: :nerd: :nerd:
Resim
Elwing

Mesaj gönderen Elwing »

Kafanızdaki soru işareti ve bilgi kirliliğine son vermek adına cevaplama ihtiyacı hissettim. Developerlar hariç, karakterlerinize Game Masterların girme ve şifrelerinizi görme yetkisi yoktur. Eşya yüklemesi ve karaktere girilmeden çözülemeyecek işlemleri birebir developerlar gerçekleştirmektedir. :relaxed:
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

Elwing yazdı: 30 Eki 2017 02:02 Kafanızdaki soru işareti ve bilgi kirliliğine son vermek adına cevaplama ihtiyacı hissettim. Developerlar hariç, karakterlerinize Game Masterların girme ve şifrelerinizi görme yetkisi yoktur. Eşya yüklemesi ve karaktere girilmeden çözülemeyecek işlemleri birebir developerlar gerçekleştirmektedir. :relaxed:
Eşya iadelerinin geç olmasının sebebi şimdi belli oldu. [DEV]’ler yeni güncellemeyle ilgili çok yoğun çalıştığından dolayı eşya iadelerine vakit ayıramıyorlar.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Elwing yazdı: 30 Eki 2017 02:02 Kafanızdaki soru işareti ve bilgi kirliliğine son vermek adına cevaplama ihtiyacı hissettim. Developerlar hariç, karakterlerinize Game Masterların girme ve şifrelerinizi görme yetkisi yoktur. Eşya yüklemesi ve karaktere girilmeden çözülemeyecek işlemleri birebir developerlar gerçekleştirmektedir. :relaxed:
Ben developerların da şifreyi görebildiğini sanmıyorum. Giriş yapabilir ve var olan şifreyi değiştirebilirler ama var olan şifrenin gösterildiği bir sistem hayatımda görmedim.

Onlar özel şekilde korunarak saklanıyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Girmesine gerek olmadan herşeye bakabiliyorlar
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xMrSpyx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Winter ls Coming

Mesaj gönderen xMrSpyx »

Developerlar girebilir he :)
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Kıyamet Günlükleri etkinliğinde 2. olup, 2. kademe ödül haketmiştim. Stuart yolunda lonca kanalında FıratÇakıroğlu oyuna girdi yazdı bir an, şaşırdım tabi oyundayım zaten ben. Tak hemen ayağıma torba düştü, yani ödülüm. Dev Nerull pm attı ardından ödül geldi mi diye.
Elwing haklı yani :)
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön