YemeLik yazdı: ↑28 Eyl 2017 22:52
Kesinlikle katılıyorum.Bence oyunda dengeleri bozan iki ana tılsım var digerleri etki ediyorda bu ikisi kadar değildir.
Birincisi tabiki tahmin ediceğiniz üzere defans 23 millet zırh iksiri içmeden felan bahsediyor ama tek taraflı düşünüyor karşındaki adamda zihin 3 olabilir,oda yücelen içebilir eşit şartlarda defans 23ün büyücüye kesilmesi imkansız gibi bir şey.
İkinciside tılsım ruh kalkanı bu tılsımın ücretsiz oluşunu ve neden böyle bir tılsım olduğunu hakikaten anlamadım ya abi yeteneği güncelle direk o zaman zaten herkesde banko takılı tılsım savaşlarda ayrıca ofansifin birazcık gazap ve ruh şifacılara şansı varken onuda elinden alıyorsunuz.
Oyunda tılsım sistemi iyice bizi savaşlarda gurup olmaya itmiş sanki bakıyoruz şimdi.
Def23'lü savaşcı büyücü ve ofansif savaşcı kesebilir.
Zehir 13'lü şifacı def23 savaşcıyı kesebilir.
Ofansif savaşcı gazap şifacıyı kesebilir.
Büyücü ofansif savaşcı ve gazap şifacı kesebilir.(Buda işin başka boyutu işte.)
Ayrıca ofansif savaşcıya defansif savaşcılarla mücadele etme hakkı vermek için defansif açık olan savaşcının ayı salmasını engellemek lazım cidden sağlam ofansifin def23e şansı olabilir fakat adam ayı atıp sarsılıyor,kudretin bitiyor sert ağır atacak kudretin kalmıyor o yüzdendirki düzenlemeler şart.
Diğer meselede def savaşcının rahatça yetenek dağıtabilmesi adamın o tılsımı kullanabilmesi için defe puan vermesi yetiyor.Sende ofans tılsımı olsa ofansif sert ağır hepsine dağıtacan bir adaletsizlik var işte.
Başka bir meselede ofansif savaşcılardaki zırh düşüklüğü zırh limiti 30 oluyor tamam anladık çok güzel adı üstünde ofansif fakat adına defansif dediğin şey senden daha fazla vurur hale gelmiş ha seri seri vurursun onuda anlarım ya ofansif daha seri vurmalı yada zırhı artırılmalı.
Yücelen plevne ile defansif dövüşme 2 3 lü birini kestim 7 kere ıska geçti inanır mısınız tabi kısa vadede işe yaradı en nihayetinde vs karşılaşmasını defansif kazandı.
Ve buraya dikkat eğer ilgili saniyede ilgili saldırı hızında iki savaşçı vuruyorsa aynı anda ISKA GEÇİYOR. Nedense hep denk gelmiştim. Def 2,3 bb3 dikkat 3ve ruh kalkanı ve diğer tılsımlar gözden tekrar geçirilecek eminim.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
YemeLik yazdı: ↑28 Eyl 2017 22:52
Kesinlikle katılıyorum.Bence oyunda dengeleri bozan iki ana tılsım var digerleri etki ediyorda bu ikisi kadar değildir.
Birincisi tabiki tahmin ediceğiniz üzere defans 23 millet zırh iksiri içmeden felan bahsediyor ama tek taraflı düşünüyor karşındaki adamda zihin 3 olabilir,oda yücelen içebilir eşit şartlarda defans 23ün büyücüye kesilmesi imkansız gibi bir şey.
İkinciside tılsım ruh kalkanı bu tılsımın ücretsiz oluşunu ve neden böyle bir tılsım olduğunu hakikaten anlamadım ya abi yeteneği güncelle direk o zaman zaten herkesde banko takılı tılsım savaşlarda ayrıca ofansifin birazcık gazap ve ruh şifacılara şansı varken onuda elinden alıyorsunuz.
Oyunda tılsım sistemi iyice bizi savaşlarda gurup olmaya itmiş sanki bakıyoruz şimdi.
Def23'lü savaşcı büyücü ve ofansif savaşcı kesebilir.
Zehir 13'lü şifacı def23 savaşcıyı kesebilir.
Ofansif savaşcı gazap şifacıyı kesebilir.
Büyücü ofansif savaşcı ve gazap şifacı kesebilir.(Buda işin başka boyutu işte.)
Ayrıca ofansif savaşcıya defansif savaşcılarla mücadele etme hakkı vermek için defansif açık olan savaşcının ayı salmasını engellemek lazım cidden sağlam ofansifin def23e şansı olabilir fakat adam ayı atıp sarsılıyor,kudretin bitiyor sert ağır atacak kudretin kalmıyor o yüzdendirki düzenlemeler şart.
Diğer meselede def savaşcının rahatça yetenek dağıtabilmesi adamın o tılsımı kullanabilmesi için defe puan vermesi yetiyor.Sende ofans tılsımı olsa ofansif sert ağır hepsine dağıtacan bir adaletsizlik var işte.
Başka bir meselede ofansif savaşcılardaki zırh düşüklüğü zırh limiti 30 oluyor tamam anladık çok güzel adı üstünde ofansif fakat adına defansif dediğin şey senden daha fazla vurur hale gelmiş ha seri seri vurursun onuda anlarım ya ofansif daha seri vurmalı yada zırhı artırılmalı.
Tilsimlar getirilirken kader mühürleri devreye girdiği için hiç umursamadïlar bile güncellemeden sonra bu sorun kesinlikle düzeltilir için rahat olsun bizden başkası onlara ekmek vermiyor çünkü
Selam arkadaşlar, bir çoğunuzun " katılıyorum " dediği kısımlara " katılmadığımı " sebebiyle yazıyorum. Sizden ricam derin düşünmeye odaklanın.
Aşağıdaki maddeler klan savaşlarından uyarlanarak yazılacaktır.
İlk olarak Defansif savaşçılar hakkında söylediğiniz ve bana göre efsaneleştirdiğiniz Defansif 2 3 tılsımı ve karşısındaki ofansif savaşçı konusuna değinelim.
Öncelikle Savaşçının en basit hali olarak karşımıza gelen defansif 2 3 kullanıcıları basit yollar ile kesilebilmektedir. Savaşırken full taşkanat itemler takmıyorsanız eğer bir ofansif ile sıcak temas anında muhtemel ölüm sizi bekliyor. Defansifin burada tek çıkar yolu çifte ile enerji azaltıp akabinde bıcak sırtı kılıç ve bitirici balyoz vuruşudur. Bunu ofansif savaşçı kullanmış biri olarak şöyle berteraf ediyorum: Defansif savaşçı ile karşılaştığımız anda üzerine doğru hareket edip yardımcısını çıkarmasını bekliyorum. Yardımcısını(Ayı) çıkarır ve yönlendirirse geriye doğru uzaklaşarak, hem yardımcının menzilinden çıkıyor hem de defansif savaşçıyı üzerime doğru çekiyorum.( Sebebi: Yardımcı geri döndüğünde tekrar yönlendirse bile o gelene kadar işimi halletmiş olacağım. Öldüreceğim ya da öleceğim. Ayı ile bir alakam kalmamış olacak.) İstisnai durumlarda defansifler ayıyı hemen çıkarmıyor ve sıcak temasa giriyoruz. Hali hazırda çantamda beklettiğim 2 adet yüzük ve kolye olmak üzere yücelen solucan itemlerimi takıyor ve saldırıyorum. Benim blok saldırı diye adlandırdığım bir tekniğim var. Sıralı hasalar vererek rakip savaşçının bana hasar vereceği zamanı ertelemek veya es geçmesini sağlamak. Her savaşçı kullanan bilmez fakat faydasını çok gördüm. Bu sebeple bir sınıfı kullanırken ince detaylarını öğrenmeniz gerekmektedir. Herkes ofansif ile defansif savaşçıları kesebilseydi bu sefer defansif savaşçıları savunur nitelikte konuşuyor olurduk.
Defansif savaşçıya karşı büyücü ile nasıl bir yol izlemeli?
Yine solucan itemlerimiz iş başında oluyor ve büyü atıp - ileri tıklama zamanlamasını çok iyi derecede yapabilmek lazım. Bu defansifin size çifte ile vurmaya çalıştığı anda 3sn sonra vuracağı yerde 5 sn sonra vurmasına sebep olur. Kaçış mesafenizin bittiğini anladığınızda kasıtlı çifte ile vurmasını beklemeli ve atacağınız büyü rakip savaşçının tam çifte ile hasar vereceği zamana denk gelmeli eğer bu durumu yapabilirseniz yine blok saldırı dediğimiz olay gerçekleşiyor ve savaşçı hasar verebilmek için en yakın zamanı olan 3 sn boyunca boş boş koşacaktır. Diyelim ki blok saldırı gerçekleştiremediniz ve büyünüz 1 sn önce veya sonra vurdu yine aldığınız hasarı lehinize çevirebilir ve hasar alan savaşçı yaklaşık 1 sn sonra yerinden hareket edecektir. (Bkz. Çifte ile vuruş anında gerçekleşen görsel[Tıkşın ederkene] )
Defansif ile şifacı karşılaşmasında eğer şifacı iseniz zaten rahat kesiyorsunuz. Eğer defansif olan siz olursanız taşkanat itemlerinizi takarak çok rahat baskı kurabilir ve kudretinin bitmesini sağlayabilirsiniz. Kudreti bittikten sonra tekrar hasar itemlerinizi takar ve durdurma yeteneğini mantıklı kullanarak öldürebilir veya çok az enerjisini bırakabilirsiniz. Gerisi çifte veya depar eşliğinde gelir zaten.( Durdurmayı nasıl mantıklı kullanabilirim? Defansif ile durdurma attığınızda mümkün olabildiğince yakın mesafeden atın ve ilk 3 vuruşu hidra çift bıcak ile yaptıktan sonra bıcak sırtı kılıç akabinde balyoz ile durdurmanın sonuna kadar mümkün en yüksek hasarı verebilirsiniz.)
Bilinmeyen bir çok taktik ve stratejiler ile alakalı videoları eğitici olarak Youtube kanalıma yüklemeyi düşünüyordum lakin yeterli desteği göremeyince vazgeçtim. Bakarsınız ileride yeni proje olarak yayınlamaya başlayabilirim.
Uzun lafın kısası tecrübe insanı hayatta tutan en büyük kazanımdır. En iyi tecrübeyi kaybederek kazanırsınız der ve uzaklaşırım.
Yine solucan itemlerimiz iş başında oluyor ve büyü atıp - ileri tıklama zamanlamasını çok iyi derecede yapabilmek lazım. Bu defansifin size çifte ile vurmaya çalıştığı anda 3sn sonra vuracağı yerde 5 sn sonra vurmasına sebep olur. Kaçış mesafenizin bittiğini anladığınızda kasıtlı çifte ile vurmasını beklemeli ve atacağınız büyü rakip savaşçının tam çifte ile hasar vereceği zamana denk gelmeli eğer bu durumu yapabilirseniz yine blok saldırı dediğimiz olay gerçekleşiyor ve savaşçı hasar verebilmek için en yakın zamanı olan 3 sn boyunca boş boş koşacaktır. Diyelim ki blok saldırı gerçekleştiremediniz ve büyünüz 1 sn önce veya sonra vurdu yine aldığınız hasarı lehinize çevirebilir ve hasar alan savaşçı yaklaşık 1 sn sonra yerinden hareket edecektir. (Bkz. Çifte ile vuruş anında gerçekleşen görsel[Tıkşın ederkene] )
e...
Arkadaşları bilemem ama ölümsüz olduğunu savunmadım zaten hatta aksine bi defansife 1 defa ölürsem 6 defa keserim benim taktiğim ise şu: Bütün tarshas solucan itemleri giyerim asa parlak şekilde bu bana cifteyle vurur vurmaz buz atarım.
Krtik gelirse: Rakip bi süre hareket edemeyecek yanına git direnç kır kutup ve iş bu kadar
Krtik gelmezse: İkinci bi vuruşu beklemeden zihin at yanına git otur zihin süresi 46nın sonlarına doğru direnç kırma at zihninden direnç kırma ile çıkar sana daha vurmaya kalmadan kutup ve iş bu kadar.
Ama benim sitem ettiğim olay şu Adam 1 tılsım ve birkaç item takıyor, ben ise 4 tılsım 1 envanter item sence bu adil mi ?
e...
Arkadaşları bilemem ama ölümsüz olduğunu savunmadım zaten hatta aksine bi defansife 1 defa ölürsem 6 defa keserim benim taktiğim ise şu: Bütün tarshas solucan itemleri giyerim asa parlak şekilde bu bana cifteyle vurur vurmaz buz atarım.
Krtik gelirse: Rakip bi süre hareket edemeyecek yanına git direnç kır kutup ve iş bu kadar
Krtik gelmezse: İkinci bi vuruşu beklemeden zihin at yanına git otur zihin süresi 46nın sonlarına doğru direnç kırma at zihninden direnç kırma ile çıkar sana daha vurmaya kalmadan kutup ve iş bu kadar.
Ama benim sitem ettiğim olay şu Adam 1 tılsım ve birkaç item takıyor, ben ise 4 tılsım 1 envanter item sence bu adil mi ?
Yüzeysel düşünüyorsun. Mantık üzerine ufak bi empati yapalım mı? Sen büyücü ile büyük holde 1 saatte kaç yaratık kesebilirsin? Peki defansif savaşçı bu rakama sence ne kadar yetişebilir? sence bu adil mi?
İşte tam burada tercihler ortaya çıkıyor. Seçim yapmalısın. Büyücüye yatırım yaparak bir çok alanda oynayabilirsin. Fakat savaşçıya yatırım yapsan da sadece klan savaşlarında artısını görürsün. Ayrıca 1 adet defansif 2 3 tılsımı alarak sen de bu keyfi doruklarda yaşabilirsin. Eğer bunun yerine büyücü sınıfı seçiyorsan karşındakiler ile baş edebilmelisin. Öl ya da öldür.
Sevgilerle...