Teşekkür ederimKafkasBeyi yazdı: ↑28 Eyl 2017 11:30adam normal bi gamer ken ben neden zekamı kullanmaya çalışıyorum ? Çok doğru söylemişsin dostumyun1010 yazdı: ↑28 Eyl 2017 06:26++ Ateş 13 direnç kırma alanı 3 kutup rüzgarı direnç kırma alanı 3 (mavi) alıyorum ortalama 1.5-2 t ediyo ama adam 500 m den bi defansif 2 3 alıyo beni rahatlıkla kesiyo. 39 zamanında da bu böyleyken zekanızı kullanarak kesebilirsiniz diyorlardı kardeş belki ben gerizekalıyım sanane bundan adam normal bi gamer ken ben neden zekamı kullanmaya çalışıyorum ?movie yazdı: ↑28 Eyl 2017 03:23 Kimilerinin bariz gördüğü bu durumu, şu sınıf bu sınıfı kesemiyor, bu sınıf şu sınıfı kesemiyor tarzında tartışma yaratabilecek bir şekilde açıklamayacağım. Birkaç tılsım üzerinden bu savı kanıtlayacağım.
Öncelikle büyü bozma tılsımı. Büyü bozma yeteneği farklı isimleri olsa da her sınıfta aynıdır. 15 puanda diğer sınıfların verdiği debuffları %25 ihtimalle bozar. 39 zamanında bu konularda bir sıkıntı yoktu. 49 güncellemesi ile savaşçılar neredeyse bir sert vuruş bir ağır vuruş ile büyücüleri rahatlıkla kesebiliyorlardı ve hala öyle. Zihni tutulan bir büyücünün ise bu durumda pek şansı kalmıyordu. Bunu gidermek adına bu tılsımı oyunculara sundular. Diğer sınıfların tılsımı yeteneğin etkisini %30 arttırırken büyücülerinki %300 arttırmaktadır. Bu, "biz bir halt yedik bu şekilde sıvıyoruz" demenin itirafından başka bir şey değildir.
Diğer yandan ruh kalkanı tılsımı. Bu tılsımda etki süresinin artışının yanında ekstradan ağır vuruşun hasarını da %50 azaltma vardır. Bu tılsım o kadar sırıtmaktadır ki. Öncelikle niye ekstradan böyle bir etki söz konusu ? Ayrıca niye ağır vuruş neden sert vuruş değil ? Veya ne bileyim bir meteoritin hasarını ekstradan niye azaltmıyor? Bu tılsımda yine aynı şekilde bir "sıvama" itirafıdır.
Not: Tılsımlar geleli 5 sene oluyor bu konuyu niye şimdi açıyorsun diyenler olacaktır muhakkak açıklayayım. Malum bir güncelleme beklemekteyiz. Çoğu oyuncu gibi ben de sınıflar arası dengeye çok önem veren birisiyim. Umarım bir yönetici görür de bu konu hakkında iyileştirme yaparlar. Sınıflar arası denge aşırı matematik gerekmektedir. Bilmiyorum bunu nasıl hallediyorlar muhtemelen bir hazır program kullanıyorlardır. Daha iyisini kullanın tavsiyemveya bir matematik profesöründen yardım isteyin
![]()
Sınıflar arası dengenin aslında olmaması
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Re: Sınıflar arası dengenin aslında olmaması
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- yun1010
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Ancient Legends
Teşekkür ederim
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Defansif bir savaşçıda def 2 3 olduğunda onu rahat kesebilmen için 4 adet 3. Kademe tılsımın olması gerek. Peki neden bir tılsım 4 tılsıma denk olsun ki. Birde savaşçıda 4 adet 3. Kademe tılsım olsa buda demektir ki 4 büyü ile saldırmak gerekir. Ama bende defans oynayanlardanım. Her defasında tek yemekten bıktığım için hemen aldım def 2 3 ü klan savaşlarında 4 veya 5 def bi araya geldiğinde işte o zaman kıyamet kopuyor.
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Ofansif savaşcinin azcık bile işi bilen bir büyücünün karşısında pek şansı yok defansiflerde çifteyle kesebiliyor anca biraz oyun oynayin bence .
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Old Brothers
Merhaba
Defansif savaşçıya kısıtlama getirilebilir veya hasar azaltılabilir %100 değilde %50 mesela veya uzun menzilli silah kısıtlaması getirilebilir sonuçta savaşçı yakın dövüşte ön plana çıkması gereken bir sınıf uzak dövüş büyücülerin işi bu saçmalığa son verilmesi gerekiyor.
İyi forumlar
Defansif savaşçıya kısıtlama getirilebilir veya hasar azaltılabilir %100 değilde %50 mesela veya uzun menzilli silah kısıtlaması getirilebilir sonuçta savaşçı yakın dövüşte ön plana çıkması gereken bir sınıf uzak dövüş büyücülerin işi bu saçmalığa son verilmesi gerekiyor.
İyi forumlar
Eskiden de öyleydi. Yanlış hatırlamıyorsam çemberlitaş bölgesi ile beraber sınıfların enerjisi %50 arttı. Önceden büyücünün enerjisi 8000 civarı idi.KraToSs yazdı: ↑28 Eyl 2017 09:40 çemberlitaş istemleri olmasa o arkadaş sana 2değil 4 atardı 5200 max nerede defansif dövüşme ile 10400. 2964 nerede defansif tılsımıyla 5928. Grup bölgeleri ile defansif ve ofansif türü iki savaşçı çıktı biz 49 başında max giymiyorduk ki 500 kez yazdım bi zilfallon plevne yüzük 25 mdi. Desteğe bununla ilgili mesaj atmam lazım sanırım çünkü çemberlitaş şaheseri sadece ve sadece ook de iş yapmalı enerjiler arttırılmalı yoksa sarı efsunlu eşyalar revaçtaydı. Şaheserlerde ilk önce sıkıntı var herkes aynı itemimi giyer ya hangi oyunda var bu? Nötron takıpta pvp giren 6 yıldır adam yok
Sen de diyorsun azıcık işi bilen ofansifin büyücü karşısında şansı olmadığını. E ben ne diyorum? Sınıflar arasında denge yok diyorum. Kendinle çelişiyorsun. Zaten bu yüzden şu sınıf bu sınıfı kesemiyor şeklinde açıklamadım bu durumu. Çünkü senin gibi 2-3 savaşçı kesince gelip burada ahkam kesenler olacağı için tılsımlar üzerinden açıkladım durumu.
Everything is about math just math
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Bende savaşcı karakter oynayanlardanım ahkam kesmiyorum kendimce bende durumu anlatiyorum .movie yazdı: ↑28 Eyl 2017 14:39 Sen de diyorsun azıcık işi bilen ofansifin büyücü karşısında şansı olmadığını. E ben ne diyorum? Sınıflar arasında denge yok diyorum. Kendinle çelişiyorsun. Zaten bu yüzden şu sınıf bu sınıfı kesemiyor şeklinde açıklamadım bu durumu. Çünkü senin gibi 2-3 savaşçı kesince gelip burada ahkam kesenler olacağı için tılsımlar üzerinden açıkladım durumu.
En son ABERTHOL tarafından 28 Eyl 2017 15:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Alıntı kodu düzeltildi.
Sebep: Alıntı kodu düzeltildi.
4 tane 3. kademe tılsım taksanda problem, okolar aniden gelişiyor, karşıma defansif savaşçı çıkarsa diye ona gerekli tılsımlarla dolaşamam ki ben y2 zaten orda sabit duruyor, hani ofansifde böyle değil deparla geliyor kutupluyosun falan filan da defans zaten çifte ile vuruyor kutup menziline bile girmiyor, her dikkat attığında tekrar durduruyor, bozsan bir dert bozmasan bir dert, defans savaşçılara kesinlikle düzenleme şart böyle bir saçmalık hiç bir oyunda yok.ybrdelisix yazdı: ↑28 Eyl 2017 13:25 Defansif bir savaşçıda def 2 3 olduğunda onu rahat kesebilmen için 4 adet 3. Kademe tılsımın olması gerek. Peki neden bir tılsım 4 tılsıma denk olsun ki. Birde savaşçıda 4 adet 3. Kademe tılsım olsa buda demektir ki 4 büyü ile saldırmak gerekir. Ama bende defans oynayanlardanım. Her defasında tek yemekten bıktığım için hemen aldım def 2 3 ü klan savaşlarında 4 veya 5 def bi araya geldiğinde işte o zaman kıyamet kopuyor.
İlk defa katılıyorum sana, ağzına sağlık.Lahza yazdı: ↑28 Eyl 2017 15:494 tane 3. kademe tılsım taksanda problem, okolar aniden gelişiyor, karşıma defansif savaşçı çıkarsa diye ona gerekli tılsımlarla dolaşamam ki ben y2 zaten orda sabit duruyor, hani ofansifde böyle değil deparla geliyor kutupluyosun falan filan da defans zaten çifte ile vuruyor kutup menziline bile girmiyor, her dikkat attığında tekrar durduruyor, bozsan bir dert bozmasan bir dert, defans savaşçılara kesinlikle düzenleme şart böyle bir saçmalık hiç bir oyunda yok.ybrdelisix yazdı: ↑28 Eyl 2017 13:25 Defansif bir savaşçıda def 2 3 olduğunda onu rahat kesebilmen için 4 adet 3. Kademe tılsımın olması gerek. Peki neden bir tılsım 4 tılsıma denk olsun ki. Birde savaşçıda 4 adet 3. Kademe tılsım olsa buda demektir ki 4 büyü ile saldırmak gerekir. Ama bende defans oynayanlardanım. Her defasında tek yemekten bıktığım için hemen aldım def 2 3 ü klan savaşlarında 4 veya 5 def bi araya geldiğinde işte o zaman kıyamet kopuyor.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kesinlikle katılıyorum.Bence oyunda dengeleri bozan iki ana tılsım var digerleri etki ediyorda bu ikisi kadar değildir.
Birincisi tabiki tahmin ediceğiniz üzere defans 23 millet zırh iksiri içmeden felan bahsediyor ama tek taraflı düşünüyor karşındaki adamda zihin 3 olabilir,oda yücelen içebilir eşit şartlarda defans 23ün büyücüye kesilmesi imkansız gibi bir şey.
İkinciside tılsım ruh kalkanı bu tılsımın ücretsiz oluşunu ve neden böyle bir tılsım olduğunu hakikaten anlamadım ya abi yeteneği güncelle direk o zaman zaten herkesde banko takılı tılsım savaşlarda ayrıca ofansifin birazcık gazap ve ruh şifacılara şansı varken onuda elinden alıyorsunuz.
Oyunda tılsım sistemi iyice bizi savaşlarda gurup olmaya itmiş sanki bakıyoruz şimdi.
Def23'lü savaşcı büyücü ve ofansif savaşcı kesebilir.
Zehir 13'lü şifacı def23 savaşcıyı kesebilir.
Ofansif savaşcı gazap şifacıyı kesebilir.
Büyücü ofansif savaşcı ve gazap şifacı kesebilir.(Buda işin başka boyutu işte.)
Ayrıca ofansif savaşcıya defansif savaşcılarla mücadele etme hakkı vermek için defansif açık olan savaşcının ayı salmasını engellemek lazım cidden sağlam ofansifin def23e şansı olabilir fakat adam ayı atıp sarsılıyor,kudretin bitiyor sert ağır atacak kudretin kalmıyor o yüzdendirki düzenlemeler şart.
Diğer meselede def savaşcının rahatça yetenek dağıtabilmesi adamın o tılsımı kullanabilmesi için defe puan vermesi yetiyor.Sende ofans tılsımı olsa ofansif sert ağır hepsine dağıtacan bir adaletsizlik var işte.
Başka bir meselede ofansif savaşcılardaki zırh düşüklüğü zırh limiti 30 oluyor tamam anladık çok güzel adı üstünde ofansif fakat adına defansif dediğin şey senden daha fazla vurur hale gelmiş ha seri seri vurursun onuda anlarım ya ofansif daha seri vurmalı yada zırhı artırılmalı.
Birincisi tabiki tahmin ediceğiniz üzere defans 23 millet zırh iksiri içmeden felan bahsediyor ama tek taraflı düşünüyor karşındaki adamda zihin 3 olabilir,oda yücelen içebilir eşit şartlarda defans 23ün büyücüye kesilmesi imkansız gibi bir şey.
İkinciside tılsım ruh kalkanı bu tılsımın ücretsiz oluşunu ve neden böyle bir tılsım olduğunu hakikaten anlamadım ya abi yeteneği güncelle direk o zaman zaten herkesde banko takılı tılsım savaşlarda ayrıca ofansifin birazcık gazap ve ruh şifacılara şansı varken onuda elinden alıyorsunuz.
Oyunda tılsım sistemi iyice bizi savaşlarda gurup olmaya itmiş sanki bakıyoruz şimdi.
Def23'lü savaşcı büyücü ve ofansif savaşcı kesebilir.
Zehir 13'lü şifacı def23 savaşcıyı kesebilir.
Ofansif savaşcı gazap şifacıyı kesebilir.
Büyücü ofansif savaşcı ve gazap şifacı kesebilir.(Buda işin başka boyutu işte.)
Ayrıca ofansif savaşcıya defansif savaşcılarla mücadele etme hakkı vermek için defansif açık olan savaşcının ayı salmasını engellemek lazım cidden sağlam ofansifin def23e şansı olabilir fakat adam ayı atıp sarsılıyor,kudretin bitiyor sert ağır atacak kudretin kalmıyor o yüzdendirki düzenlemeler şart.
Diğer meselede def savaşcının rahatça yetenek dağıtabilmesi adamın o tılsımı kullanabilmesi için defe puan vermesi yetiyor.Sende ofans tılsımı olsa ofansif sert ağır hepsine dağıtacan bir adaletsizlik var işte.
Başka bir meselede ofansif savaşcılardaki zırh düşüklüğü zırh limiti 30 oluyor tamam anladık çok güzel adı üstünde ofansif fakat adına defansif dediğin şey senden daha fazla vurur hale gelmiş ha seri seri vurursun onuda anlarım ya ofansif daha seri vurmalı yada zırhı artırılmalı.