Tekrar 39.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Re: Tekrar 39.

Mesaj gönderen inquisitor »

resp0nse yazdı: 03 Eyl 2017 13:37
inquisitor yazdı: 03 Eyl 2017 13:03
resp0nse yazdı: 03 Eyl 2017 12:57 Bu tarz yola başvuran oyunların sonu iyi olmadı.
Mantıklı gelmiyor.
Bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Knight Online ve Metin2 bunu yaparak kaybettiği oyuncuların çoğunu tekrar döndürdü ve bunu yaptığı sunucular şu an çok kalabalık. Bilmeden konuşma yani tekrar ediyorum.
16 yaşımdan beri Mmorpg oynuyorum. 11 yıllık Mmorpg geçmişim var Knight online mı metin 2 mi eski günlerine döndü güldürme beni :) Oyuncu çekmek için bilmem 40 lvlden bi anda 60 lvle atlatma etkinlikleri bile düzenlediler çok biliyorsun :)

Bu çözümler sadece süre uzatır ne kaliteli bi oyun olur ne de kaliteli oyuncular olur o tarz sistemde.
Birkaç yıl önce 71 veya 73 lv e atlatıyorlardı. Kaliteli oyuncuya gerek yok ki bi oyunu var eden kalabalık olmasıdır. Sonuç olarak destan da bile 5er parti pk atıyorsak, cok ta kalitesiz oldugunu söyleyemeyiz ;) Polemik yaratarak gerçekleri saptırma. Hala bilmeden konuştuğunu düşünüyorum. Ha 11 yıldır benim de mmorpg deneyimim var çok da bunu belirtme ;)
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

Bir oyunun oyuncu kalitesi o oyunu kaliteli yapar.
Agresif mesajınla polemik yaratan sensin mesajındaki kişiye yönelik ithamlar ile. Gerçekte böyle konuşmamanı sağlığın için tavsiye ederim :)

Nerde çokluk orda × diye bir öğrenilmiş gerçek vardır dünyada.

O yüzden kaliteli oyuncu topluluğu olması çok oyuncunun olmasından her zaman daha iyidir.(Daha fazla keyif verir)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

resp0nse yazdı: 06 Eyl 2017 09:10 Bir oyunun oyuncu kalitesi o oyunu kaliteli yapar.
Agresif mesajınla polemik yaratan sensin mesajındaki kişiye yönelik ithamlar ile. Gerçekte böyle konuşmamanı sağlığın için tavsiye ederim :)

O yüzden kaliteli oyuncu topluluğu olması çok oyuncunun olmasından her zaman daha iyidir.(Daha fazla keyif verir)
Dostum haklılık payın var ama üsttekiler böyle bakmıyor. Oyuncu çekmesini istiyor kaliteli olduğuna bakmıyor. Nerulla twitter'da bir kere konuşurken bu gibi şeylere dikkat ediyorlar ve ikv'nin daha yepyeni oyuncu çekemeyeceğini düşünüyorlar o yüzden km'yi yaptılar yeni soluk yeni kitle. Kitlenin çoğu gerçi ikvden ama önemsiz şeyler bunlar en nihayetinde demek istediğim adamlar için fazlalık önemli
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Tabi ki yönetim ve şirket tarafındaki düşünce fazla oyuncu olması durumunda gelirinin artacağına yöneliktir.

Ancak ben fazla oyuncunun bu oyun için sınırlarının ötesinde olacağını mevcut harita genişliği ve sistemin kaldırmayacağını düşünüyorum.

İKV nin metin2 veya knight gibi oyunlar ile bir tutulmaması lazım.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

SPIEGLEIN yazdı: 03 Eyl 2017 13:08
resp0nse yazdı: 03 Eyl 2017 12:57 Bu tarz yola başvuran oyunların sonu iyi olmadı.
Mantıklı gelmiyor.
Bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Knight Online ve Metin2 bunu yaparak kaybettiği oyuncuların çoğunu tekrar döndürdü ve bunu yaptığı sunucular şu an çok kalabalık. Bilmeden konuşma yani tekrar ediyorum.

Hocam böyle birşeyin yapılması hiç mantıklı olmayacaktır.

Evet diyorsunuz ki eskisi gibi canlanır ortalık geri dönüşler olur ama bu gerçekten şuanki durum için çok mantıksız ve yeterince konu açıldı.

Ben pek anlamam sunucu v.s program yazılım v.s ama buna sonuçta gene öyle böyle bir emek bir şeyler harcanacaktır onun yerine gelecek güncellemeye farklı eklenti paketlerine yapılması daha mantıklı.
Ya dostum en azından denesinler. Ne kaybedecekler. Zaten kaybettiler kaybetceklerini. Ne olacağını o zaman görürüz yanlış mıyım ?
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

inquisitor yazdı: 06 Eyl 2017 11:33
SPIEGLEIN yazdı: 03 Eyl 2017 13:08
Mantıklı gelmiyor.

Hocam böyle birşeyin yapılması hiç mantıklı olmayacaktır.

Evet diyorsunuz ki eskisi gibi canlanır ortalık geri dönüşler olur ama bu gerçekten şuanki durum için çok mantıksız ve yeterince konu açıldı.

Ben pek anlamam sunucu v.s program yazılım v.s ama buna sonuçta gene öyle böyle bir emek bir şeyler harcanacaktır onun yerine gelecek güncellemeye farklı eklenti paketlerine yapılması daha mantıklı.
Ya dostum en azından denesinler. Ne kaybedecekler. Zaten kaybettiler kaybetceklerini. Ne olacağını o zaman görürüz yanlış mıyım ?
Şuan sevilen oyunlardan biri olan LoL 30 seviyeden 100 seviyeye çıkacak oyunu sezon 1 hissiyati verecek şekilde kasım ayında köklü değişiklik yapılacakmış. Bu oyunada değişiklik yapılarak en azından nostalji sunucu getirilebilir. Klan savaşı zevkini o sunucuda alabiliriz. Bu nostalji sunucuyu yenilik olarak görmeyiz tabiki ama insan biryerden sonra özlüyor.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

resp0nse yazdı: 06 Eyl 2017 09:10 Bir oyunun oyuncu kalitesi o oyunu kaliteli yapar.

Sağlık derken ?
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Eğer IKV Metin2 , Knight gibi bir kitleye sahip olsaydı bu dediğin mantıklı olabilirdi :')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön