Bazılarınız biliyordur Gameforge, eski kitlesinin bir kısmını yakalamak adına bir kaç adım attı. Kısmende olsa başarılı olmuş gibiler, artık Twitch, Youtube gibi platformlarda bile oynanmaya başladı, düşmeye başlayan oyuncu sayıları da artmaya başladı.
Peki neden İKV'de yeni bir adım, eskiye doğru atmasın? Sadece tek bir Sunucu işimizi görecektir, 39 seviye sınırında oyunun eski hali olan bir sunucu niçin açılmasın? Sorarım size Sobee niçin böyle bir atılım yapmazsınız!
Tekrar 39.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Tekrar 39.
Bu tarz yola başvuran oyunların sonu iyi olmadı.
Mantıklı gelmiyor.
Mantıklı gelmiyor.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
+++
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Knight Online ve Metin2 bunu yaparak kaybettiği oyuncuların çoğunu tekrar döndürdü ve bunu yaptığı sunucular şu an çok kalabalık. Bilmeden konuşma yani tekrar ediyorum.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
inquisitor yazdı: ↑03 Eyl 2017 13:03Bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Knight Online ve Metin2 bunu yaparak kaybettiği oyuncuların çoğunu tekrar döndürdü ve bunu yaptığı sunucular şu an çok kalabalık. Bilmeden konuşma yani tekrar ediyorum.
Hocam böyle birşeyin yapılması hiç mantıklı olmayacaktır.
Evet diyorsunuz ki eskisi gibi canlanır ortalık geri dönüşler olur ama bu gerçekten şuanki durum için çok mantıksız ve yeterince konu açıldı.
Ben pek anlamam sunucu v.s program yazılım v.s ama buna sonuçta gene öyle böyle bir emek bir şeyler harcanacaktır onun yerine gelecek güncellemeye farklı eklenti paketlerine yapılması daha mantıklı.
1 ay öncesine kadar knight online manes ortamındaydım, 6 ay kadar oynadım , bahsettiğin durumu nttgame yaptı , son açtıkları 3 sunucuda da belli haritaları kapattılar ve kısmen eskiye dönüş gerçekleştirdiler , bu seferde insanlar 2 ay oynayıp yeni server bekler hale geldiler , 19 ocakta server açıldı bastı millet parayı dizdi charları nisan ayında herkes varını yoğunu sattı kenara çekildi yeni server beklemeye başladı , oyun böyle bir döngüye girdi , yani dostum geriye doğru gitmenin kimseye bir faydası yok , ileriye gitmeliyiz ve her zaman gelişmeliyiz.
16 yaşımdan beri Mmorpg oynuyorum. 11 yıllık Mmorpg geçmişim var Knight online mı metin 2 mi eski günlerine döndü güldürme beniinquisitor yazdı: ↑03 Eyl 2017 13:03Bilmediğin konular hakkında yorum yapma. Knight Online ve Metin2 bunu yaparak kaybettiği oyuncuların çoğunu tekrar döndürdü ve bunu yaptığı sunucular şu an çok kalabalık. Bilmeden konuşma yani tekrar ediyorum.
Bu çözümler sadece süre uzatır ne kaliteli bi oyun olur ne de kaliteli oyuncular olur o tarz sistemde.
2006-2016
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
TTNET'in Sobee den sorumlu ekibinin başında bulunan kişiler bunu öylesine bir oyun ve proje olarak görürse geliştirme yapılabilinir mi? Tamamen bakış açısıyla ilgili bir durum.RelarKvothe yazdı: ↑03 Eyl 2017 12:43 Bazılarınız biliyordur Gameforge, eski kitlesinin bir kısmını yakalamak adına bir kaç adım attı. Kısmende olsa başarılı olmuş gibiler, artık Twitch, Youtube gibi platformlarda bile oynanmaya başladı, düşmeye başlayan oyuncu sayıları da artmaya başladı.
Peki neden İKV'de yeni bir adım, eskiye doğru atmasın? Sadece tek bir Sunucu işimizi görecektir, 39 seviye sınırında oyunun eski hali olan bir sunucu niçin açılmasın? Sorarım size Sobee niçin böyle bir atılım yapmazsınız!
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
Hocam zaten oyunun kemik kitlesi oyunu her hali ile bunca yıldır oynuyor ve yönetim bunu düşünse bile buna harcıyacağı zamanı güncelleme hata v.s şeylere harcar yıllardır sürekli bunu dile getiriyorsunuz bence artık vazgeçin. Ve böyle birşey hiç bir zaman olmayacaktır eminim sizinde anlamanız gerekiyor bunu
Bende o eski zamanları istiyorum sakın yanlış anlaşılmasın betadan beri bu oyunun oyuncusuyum herkes gibi bende isterim o eski zamanları ama böyle birşey yapıldığı taktırde karşı görüşte taraf alacağımdır şahsen buna vakit zaman emek harçanılması yerine gelişmesi gereken bir oyun önümüzde duruyor. Ve yapılması gerekicek çok şey varken bunun olması çok saçma çok yersiz olacaktır.
Bende o eski zamanları istiyorum sakın yanlış anlaşılmasın betadan beri bu oyunun oyuncusuyum herkes gibi bende isterim o eski zamanları ama böyle birşey yapıldığı taktırde karşı görüşte taraf alacağımdır şahsen buna vakit zaman emek harçanılması yerine gelişmesi gereken bir oyun önümüzde duruyor. Ve yapılması gerekicek çok şey varken bunun olması çok saçma çok yersiz olacaktır.