Grup Bölgeleri İyi Ve kötü yönler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
complex
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Grup Bölgeleri İyi Ve kötü yönler

Mesaj gönderen complex »

turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Her seviyeden girilecek yani sanırım 25'likler de girecek ama onlara özel daha güçsüz şeyler var. Islık falan düşer. :lol:

bunu espiri olarak kabul ediyorum :)
Hayır, ona göre canavar güçlerini düşürürler. Savaş 7'de muhafızların güçsüz olması gibi. Bence yani... :)
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ

________________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

complex yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Her seviyeden girilecek yani sanırım 25'likler de girecek ama onlara özel daha güçsüz şeyler var. Islık falan düşer. :lol:

Hayır, ona göre canavar güçlerini düşürürler. Savaş 7'de muhafızların güçsüz olması gibi. Bence yani... :)

hiç sanmıyorum.25 lvl adamın sığınak miğratta işi ne yahu.adam kassın 40 üstü olunca girer.bence bunu yapmazlar gelecek eşya ve videodaki yaratıklara göre bence sadece 40-49 lvl aralığı girebilecek.
Kullanıcı avatarı
erasde
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erasde »

turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
complex yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:

hiç sanmıyorum.25 lvl adamın sığınak miğratta işi ne yahu.adam kassın 40 üstü olunca girer.bence bunu yapmazlar gelecek eşya ve videodaki yaratıklara göre bence sadece 40-49 lvl aralığı girebilecek.

ben buna katılmıyorum bencede canavarların güç ve dayanıklılıklarını düşürerek em gibi yapabilirler
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön