Hayır, ona göre canavar güçlerini düşürürler. Savaş 7'de muhafızların güçsüz olması gibi. Bence yani...turkoxHAMSTER yazdı:complex yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:
Her seviyeden girilecek yani sanırım 25'likler de girecek ama onlara özel daha güçsüz şeyler var. Islık falan düşer. :lol:
bunu espiri olarak kabul ediyorum
Grup Bölgeleri İyi Ve kötü yönler
Re: Grup Bölgeleri İyi Ve kötü yönler
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
complex yazdı:Hayır, ona göre canavar güçlerini düşürürler. Savaş 7'de muhafızların güçsüz olması gibi. Bence yani...turkoxHAMSTER yazdı:complex yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:
Her seviyeden girilecek yani sanırım 25'likler de girecek ama onlara özel daha güçsüz şeyler var. Islık falan düşer. :lol:
bunu espiri olarak kabul ediyorum![]()
hiç sanmıyorum.25 lvl adamın sığınak miğratta işi ne yahu.adam kassın 40 üstü olunca girer.bence bunu yapmazlar gelecek eşya ve videodaki yaratıklara göre bence sadece 40-49 lvl aralığı girebilecek.
turkoxHAMSTER yazdı:complex yazdı:Hayır, ona göre canavar güçlerini düşürürler. Savaş 7'de muhafızların güçsüz olması gibi. Bence yani...turkoxHAMSTER yazdı:complex yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:
bunu espiri olarak kabul ediyorum![]()
hiç sanmıyorum.25 lvl adamın sığınak miğratta işi ne yahu.adam kassın 40 üstü olunca girer.bence bunu yapmazlar gelecek eşya ve videodaki yaratıklara göre bence sadece 40-49 lvl aralığı girebilecek.
ben buna katılmıyorum bencede canavarların güç ve dayanıklılıklarını düşürerek em gibi yapabilirler