TL ile Eşya ve Maden Satın Almak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: TL ile Eşya ve Maden Satın Almak

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

hepsinden önce anka gibi TİCARİ bir sunucuya ek özellik sağlasınlar.az sayıda en iyi iş yapan sunucu ANKA dır.16-17 kişi ile kadimin canını 5 e indirdik.Grup bölgelerinde en iyi işlerin bizlerin başaracağı işler olduğunu VURGULUYORUM.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

turkoxHAMSTER yazdı:hepsinden önce anka gibi TİCARİ bir sunucuya ek özellik sağlasınlar.az sayıda en iyi iş yapan sunucu ANKA dır.16-17 kişi ile kadimin canını 5 e indirdik.Grup bölgelerinde en iyi işlerin bizlerin başaracağı işler olduğunu VURGULUYORUM.

sunucu ne kadar büyürse çürük kısım o kadar artar doğru ama o büyük sunuculardaki nitelikli kısımlar da görmezden gelinemez.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

1EngiN1 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:hepsinden önce anka gibi TİCARİ bir sunucuya ek özellik sağlasınlar.az sayıda en iyi iş yapan sunucu ANKA dır.16-17 kişi ile kadimin canını 5 e indirdik.Grup bölgelerinde en iyi işlerin bizlerin başaracağı işler olduğunu VURGULUYORUM.

sunucu ne kadar büyürse çürük kısım o kadar artar doğru ama o büyük sunuculardaki nitelikli kısımlar da görmezden gelinemez.

bak ankada şuan 20 kişi oynuyorsa (toplam) 100 den fazla car var.
bu 20 kişinin 4-5 kişisi yeni olduğundan daha 30-40 lvl arası bazıları 45 falan.ama bu 100 cardan en az 60-70 i 45 ve üzeri.ve anka az kişi olduğundan kimsenin birbirine kasıtlı yaptığı şerefsizlik yok.biz anka olarak bu bölgelere düzenli olarak ve genelde hep aynı kişiler olarak gireceğimizden sorun çıkmayacak kanısındayım.
ByBagginS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByBagginS »

Gereksiz bi konu paralı oyunların hiç birini tercih etmiyorum plus paket gibi bi üyelik sistemi bence yeterince makuldür öneriyi sunan arkadas oyuna arada bi giriyor belli onadan dolayıdırki pek başarı sağlıyamamıs hırs yapmıs paramla başarı sağlıyım mantığında belli ki :)
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Oyunu ıyıce ticarete çevıreceksınız...Amacınız bu heralde :? Herkes emegi ile nerden nereye gelebılıyorsa gelsın..Adı ustunde emek bu.Bu oyunda para ile güç degil emek ile saglanır...

Saygılarımla
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

arkadaşlar bu oyunu oynayanların arasında zaten plus un doğal larak yarattığı bir ayrım var ama ikinci bir ayrıma gerek yok. bu oyunu oynayan iki kişiden biri ayda x alıyoasa belkide diğeri 10x alıyodur. 1x alan oyuna para harcama gibi bir seçenek bulamazken 10x alan belkide x kadarını oyuna verir yani buda maddi bir ayrıma neden olur ayrıca oyun içi tartışmaya neden olur bence
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Ucube »

Bencede bu yanlış bir öneri.Zaten plus paket ayrıcalığı sayesinde bazı ayrıcalıklardan yararlanabiliyoruz. İtemleri Tl ile almaya gelince bence çok yanlış bir düşünce insanların paralarını bu oyundaki semboller (itemler) için harcaması doğru olmaz diye düşünüyorum. Düşünün bu oyun her yaştan kullanıcı hitap etmekte ve para ile item alışverişi yapmak açıkcası küçük kardeşlerimize iyi bir örnek teşkil edeceğini düşünmüyorum. Bir öneride bulunurken kendi çıkarlarımızdan çok başkalarının durumlarınıda düşünmek yanlış olmaz. Geniş çaplı düşünceler her zaman daha faydalı olmuştur.. ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen katakuli »

Zaten doğrudan eşya parayla alınmasın ama şöyle birşey olabilr mesela epe yada gmlerin giydikleri kırmızı giysiler bunlar para ile satılabilir.Katkı budur. 8-)
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen anadolurock18 »

Güzel arkadaşım güzel bi konu açmışın ama Oyunun seviyesine ve oyundaki item seçeneklerinin az olması bu durumu güçleştirior şahsen böyle bi durum karşısında böyle bir etkinlik düzenlemeleri bu nedenlerden dolayı olamayacağını düşünüorum 2 seneden beri İkv oynuorum fakat oyunun yapımcıları gerçekdende türkün kabiliyetini ortaya koymaya çalışmaktalardır benim görüşüm bu her oyunda bir hile veya hutta gm lerin bi haksızlığı var veya o oyunda yapımcılar çıkar amaçlı oyun yapıyorlar İKV de ise yapımcılar oyunun hakkını veriolar veya şunu yapsamda fazla para kazansamın peşinde değiller isteseler Er Meydanını ücretli bi bölgede yapabilirlerdi dimi ama ücretsiz bi eklenti oldu lakin senin dediğin konu önümüzdeki seviyelerde belli olur mesela 89 gibi falan inş. görürsek tabi:) oyunda zaten item seçeneklerinin az olması oyunda zaten yeterince canımızı sıkıyor kuklacı sunucusuna yanlış hatırlamıosam 8 adet urban zırh ürettim bi baktık yeni zırhlar gelicekmiş yaşadık dedik lakin oda şans işi:) İnş. bu seviyelerde olmadı ama önümüzdeki seviyelerde item seçenekleri fazla olur hasar eşya üretsek adam o hasara karşı direnç eşya takıo zaten bu sinirleri germeye yetio böle bi saçmalık var oyunda:))
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan

“Genel Etkileşim” sayfasına dön