OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN
- ismailabii
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: OYUNDA ÇEVREN YOKSA HİÇSİN
grup bölgesi geldiği zamanlar giremediğimiz için oyunu bırakmıştık, ejder asa üretebilecek beceride değildim küçük yaştaydık. Ne savaşçı ne şifacı ne büyücüm ile bölge girebildim. 1 kere kenan girmiştim onda da düşünene gelmeden çıkmışlardı. Tanıdığı olan herkes yardımlaşıyodu ama dışardakilere yardım eden kimseyi görmedim
çalışmalarıma göz atmak isteyenler için instagram hesabım : ismailkocaali
gel bi sarılalım hocam beni anlattın aynıismailabii yazdı: ↑17 Ağu 2017 21:41 grup bölgesi geldiği zamanlar giremediğimiz için oyunu bırakmıştık, ejder asa üretebilecek beceride değildim küçük yaştaydık. Ne savaşçı ne şifacı ne büyücüm ile bölge girebildim. 1 kere kenan girmiştim onda da düşünene gelmeden çıkmışlardı. Tanıdığı olan herkes yardımlaşıyodu ama dışardakilere yardım eden kimseyi görmedim
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çevre mevre hikaye , bu oyunda çarın iyiyse görüntün full bir çar etkiside veriyosa bakınca , çt gireceklerin yanından geçtiğinde bile tanısan tanımasan hemen çt gelirmisin diye özel mesajlar yağmaya başlıyo. Şimdi herkes diyecek ki çt girmeden çarı nasıl dizeceğiz , reçete üreteceksin kardeşim çt ye girmekle boşa debelenmeyeceksin ona harcadığın vakti reçeteni üretmek için harcayacaksın. Maden maden dolaşacaksın.
Yada bu oyundaki çoğu insan gibi imkanınız varsa akçe çekeceksin sağlam adamları bulup satacaksın , 5500 akçe 350m ediyor. Adam bulamam riske giremem derseniz kondrit çekip satacaksınız akçeyle. Daha az karı var ama sağlam yöntem. Kimse kimseyi kandırmasın çt girenler zaten reçete ile çarı dizip öyle girenler. Sonra orda bişey düşürürler düşürmezler bilemem. Çoğunluklada düşüremeyince bezerler reçeteye devam.
Kimse kusura bakmasın ben biraz sivri konuşurum , sen görevleri bitir çara item dizme üstünde fevzi elinde güneş asa gel çt ye alın beni de.
Biraz emek harcayın maden çekin reçete üretin çarınızı dizin. Bunuda bir görev gibi düşünün reçete üretip çarı dizmek , sonrasında çt girmek.
Sen reçete ile çarını full kıyamet diz m1 tılsımında olsun m23 şart değil o kadar. O zaman çevreye mevreye ihtiyacın kalmaz , yağar özeline çt gelirmisim diye mesajlar.
Yada bu oyundaki çoğu insan gibi imkanınız varsa akçe çekeceksin sağlam adamları bulup satacaksın , 5500 akçe 350m ediyor. Adam bulamam riske giremem derseniz kondrit çekip satacaksınız akçeyle. Daha az karı var ama sağlam yöntem. Kimse kimseyi kandırmasın çt girenler zaten reçete ile çarı dizip öyle girenler. Sonra orda bişey düşürürler düşürmezler bilemem. Çoğunluklada düşüremeyince bezerler reçeteye devam.
Kimse kusura bakmasın ben biraz sivri konuşurum , sen görevleri bitir çara item dizme üstünde fevzi elinde güneş asa gel çt ye alın beni de.
Biraz emek harcayın maden çekin reçete üretin çarınızı dizin. Bunuda bir görev gibi düşünün reçete üretip çarı dizmek , sonrasında çt girmek.
Sen reçete ile çarını full kıyamet diz m1 tılsımında olsun m23 şart değil o kadar. O zaman çevreye mevreye ihtiyacın kalmaz , yağar özeline çt gelirmisim diye mesajlar.
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kardeş kendini paralaman boşuna.2311 full fizik hs cemberliye almıyorlar m1 im yok cünkü
eskiden gel abi diyenler şimdi m1 in var mı diyorlar.yani kısacası sana tavsiyem hs fizik receteri üzerinde dur zaten bişey istemiyo altı üstü yonca kasacan hidrojen desen 1 mye düşmüş.yani 5 saaate bi eldiven recetesini tamamlarsın plus şart yok sa işin zor.

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ