Ejder Asa düzenlemesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Ejder Asa düzenlemesi

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

Lahza yazdı: 09 Ağu 2017 15:29 Neden olmasın arkadaşlar ya sadece ejder asa gibi görünsün asalarımız bunu istiyoruz ya hepsi bu 😃
Ejder asa olmasada olabilir şu parlama olayı benzetseler keşke
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ahsu6344 »

(Kisless in Asası)=(kıyamet,kelvin,cehhenem ve transformatör asaların birleşimi)

şaheser=turuncu recete

pandora=kırmızı recete

nigrum=siyah recete

türetilebilir.
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

ahsu6344 yazdı: 09 Ağu 2017 22:58 (Kisless in Asası)=(kıyamet,kelvin,cehhenem ve transformatör asaların birleşimi)

şaheser=turuncu recete

pandora=kırmızı recete

nigrum=siyah recete

türetilebilir.
Hepsini tek asaya bağlamak çeşitliliği yok etmek gibi olur. Büyücüde neyse ama şifacı ve savaşcıda çok farklı olur olaylar.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

SPIEGLEIN yazdı: 09 Ağu 2017 12:14
pankuscagiz yazdı: 09 Ağu 2017 08:59 sonuna kadar katıldığım düşüncedir. bir de gb zırh yükseltmesi de gelirse eğer, şu çemberlitaş eklentisinden önce olan klasik büyücü tipine her zaman hayran kalmışımdır. açık konuşmak gerekirse çemberlitaş itemlerini büyücüler için estetik bulmuyorum :) baya bir oyuncunun gönlünü almış olurlar ;)
Zırha ne gibi bir yükseltme olabilir örnek verebilirmisiniz.
yani bilemiyorum yeni bir reçete çıkartıp şaheser eşyalarla bunları entegre edebilirler bir nevi kostüm şeklinde dahi olabilir O:-)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Çok güzel düşünceler var ama :) yeni bölgede tek bi asa kötü olur :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CARMENTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Dönüşüm

Mesaj gönderen CARMENTA »

Ben de büyücü sınıfına ait görünüşü en güzel asanın "Ejder Asa" oldugunu düşünüyorum. Konuyla ılgılı olarak MMORPG türünün başyapıtı olan WOW'da "Transmog" olayı mevcuttur.Yani arzu ettiğin kıyafet,zırh veya silahların görüntüsünü, aynı sınıfa ait farklı alt-ust sevıye silah görünüşleriyle değiştirmen oyun ıcı GBM tarzı bı makıneyle mümkün hale getirilmiş.Benzeri IKV'de uygulanabilirse hem karakter görünüş çeşitliliği artacaktır.Hem de PVP'de kullanılan silahları tahmin etmek durumunda kalırız heyecan katar😄 Zira tek tip karakter görüntülerinden sıkıldık artık.
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

CARMENTA yazdı: 10 Ağu 2017 04:12 Ben de büyücü sınıfına ait görünüşü en güzel asanın "Ejder Asa" oldugunu düşünüyorum. Konuyla ılgılı olarak MMORPG türünün başyapıtı olan WOW'da "Transmog" olayı mevcuttur.Yani arzu ettiğin kıyafet,zırh veya silahların görüntüsünü, aynı sınıfa ait farklı alt-ust sevıye silah görünüşleriyle değiştirmen oyun ıcı GBM tarzı bı makıneyle mümkün hale getirilmiş.Benzeri IKV'de uygulanabilirse hem karakter görünüş çeşitliliği artacaktır.Hem de PVP'de kullanılan silahları tahmin etmek durumunda kalırız heyecan katar😄 Zira tek tip karakter görüntülerinden sıkıldık artık.
Keşke bu söylediğin gerçekleşse be kardeşim hem göz zevkimiz, hem oko karşılaşmalarımız oldukça tatlı bir hal alır.
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Lahza yazdı: 10 Ağu 2017 12:41
CARMENTA yazdı: 10 Ağu 2017 04:12 Ben de büyücü sınıfına ait görünüşü en güzel asanın "Ejder Asa" oldugunu düşünüyorum. Konuyla ılgılı olarak MMORPG türünün başyapıtı olan WOW'da "Transmog" olayı mevcuttur.Yani arzu ettiğin kıyafet,zırh veya silahların görüntüsünü, aynı sınıfa ait farklı alt-ust sevıye silah görünüşleriyle değiştirmen oyun ıcı GBM tarzı bı makıneyle mümkün hale getirilmiş.Benzeri IKV'de uygulanabilirse hem karakter görünüş çeşitliliği artacaktır.Hem de PVP'de kullanılan silahları tahmin etmek durumunda kalırız heyecan katar😄 Zira tek tip karakter görüntülerinden sıkıldık artık.
Keşke bu söylediğin gerçekleşse be kardeşim hem göz zevkimiz, hem oko karşılaşmalarımız oldukça tatlı bir hal alır.
Gelmeyecek olmayacak umursanayacaklarını bilsek bile hayattaki en güzel şey UMUT etmek hayal kurmak :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ahsu6344
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ahsu6344 »

SPIEGLEIN yazdı: 09 Ağu 2017 23:07
ahsu6344 yazdı: 09 Ağu 2017 22:58 (Kisless in Asası)=(kıyamet,kelvin,cehhenem ve transformatör asaların birleşimi)

şaheser=turuncu recete

pandora=kırmızı recete

nigrum=siyah recete

türetilebilir.
Hepsini tek asaya bağlamak çeşitliliği yok etmek gibi olur. Büyücüde neyse ama şifacı ve savaşcıda çok farklı olur olaylar.
ama üretimi zor olacak her sunucuda 5 veya 6 tane olabilir neden olmasın sonradan yeniden cesitlene bilir asa türleri biraz maliyetli olacak cünkü hepsini parlatmak zornda kalacaklar mükemmel bişey bence
Resim

İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi

YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Keşke olsada görsellikten ziyade oyun buglarının hala düzeltilmesinden yanayım. Mantıken hatalar düzeltilmeden bunlar düzenlenir mi )
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön