Ejder asa olmasada olabilir şu parlama olayı benzetseler keşke
Ejder Asa düzenlemesi
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ejder Asa düzenlemesi
(Kisless in Asası)=(kıyamet,kelvin,cehhenem ve transformatör asaların birleşimi)
şaheser=turuncu recete
pandora=kırmızı recete
nigrum=siyah recete
türetilebilir.
şaheser=turuncu recete
pandora=kırmızı recete
nigrum=siyah recete
türetilebilir.
İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Hepsini tek asaya bağlamak çeşitliliği yok etmek gibi olur. Büyücüde neyse ama şifacı ve savaşcıda çok farklı olur olaylar.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
yani bilemiyorum yeni bir reçete çıkartıp şaheser eşyalarla bunları entegre edebilirler bir nevi kostüm şeklinde dahi olabilirSPIEGLEIN yazdı: ↑09 Ağu 2017 12:14Zırha ne gibi bir yükseltme olabilir örnek verebilirmisiniz.pankuscagiz yazdı: ↑09 Ağu 2017 08:59 sonuna kadar katıldığım düşüncedir. bir de gb zırh yükseltmesi de gelirse eğer, şu çemberlitaş eklentisinden önce olan klasik büyücü tipine her zaman hayran kalmışımdır. açık konuşmak gerekirse çemberlitaş itemlerini büyücüler için estetik bulmuyorumbaya bir oyuncunun gönlünü almış olurlar
![]()
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
Ben de büyücü sınıfına ait görünüşü en güzel asanın "Ejder Asa" oldugunu düşünüyorum. Konuyla ılgılı olarak MMORPG türünün başyapıtı olan WOW'da "Transmog" olayı mevcuttur.Yani arzu ettiğin kıyafet,zırh veya silahların görüntüsünü, aynı sınıfa ait farklı alt-ust sevıye silah görünüşleriyle değiştirmen oyun ıcı GBM tarzı bı makıneyle mümkün hale getirilmiş.Benzeri IKV'de uygulanabilirse hem karakter görünüş çeşitliliği artacaktır.Hem de PVP'de kullanılan silahları tahmin etmek durumunda kalırız heyecan katar
Zira tek tip karakter görüntülerinden sıkıldık artık.

Keşke bu söylediğin gerçekleşse be kardeşim hem göz zevkimiz, hem oko karşılaşmalarımız oldukça tatlı bir hal alır.CARMENTA yazdı: ↑10 Ağu 2017 04:12 Ben de büyücü sınıfına ait görünüşü en güzel asanın "Ejder Asa" oldugunu düşünüyorum. Konuyla ılgılı olarak MMORPG türünün başyapıtı olan WOW'da "Transmog" olayı mevcuttur.Yani arzu ettiğin kıyafet,zırh veya silahların görüntüsünü, aynı sınıfa ait farklı alt-ust sevıye silah görünüşleriyle değiştirmen oyun ıcı GBM tarzı bı makıneyle mümkün hale getirilmiş.Benzeri IKV'de uygulanabilirse hem karakter görünüş çeşitliliği artacaktır.Hem de PVP'de kullanılan silahları tahmin etmek durumunda kalırız heyecan katarZira tek tip karakter görüntülerinden sıkıldık artık.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Gelmeyecek olmayacak umursanayacaklarını bilsek bile hayattaki en güzel şey UMUT etmek hayal kurmakLahza yazdı: ↑10 Ağu 2017 12:41Keşke bu söylediğin gerçekleşse be kardeşim hem göz zevkimiz, hem oko karşılaşmalarımız oldukça tatlı bir hal alır.CARMENTA yazdı: ↑10 Ağu 2017 04:12 Ben de büyücü sınıfına ait görünüşü en güzel asanın "Ejder Asa" oldugunu düşünüyorum. Konuyla ılgılı olarak MMORPG türünün başyapıtı olan WOW'da "Transmog" olayı mevcuttur.Yani arzu ettiğin kıyafet,zırh veya silahların görüntüsünü, aynı sınıfa ait farklı alt-ust sevıye silah görünüşleriyle değiştirmen oyun ıcı GBM tarzı bı makıneyle mümkün hale getirilmiş.Benzeri IKV'de uygulanabilirse hem karakter görünüş çeşitliliği artacaktır.Hem de PVP'de kullanılan silahları tahmin etmek durumunda kalırız heyecan katarZira tek tip karakter görüntülerinden sıkıldık artık.
- ahsu6344
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
ama üretimi zor olacak her sunucuda 5 veya 6 tane olabilir neden olmasın sonradan yeniden cesitlene bilir asa türleri biraz maliyetli olacak cünkü hepsini parlatmak zornda kalacaklar mükemmel bişey bence
İntikamxxx --Asiasi--İntikamxşifa--İntikamxasiasi
YERYÜZÜNDE İNTİKAM OLDUGU SÜRECE ASİLER ÖLMEZ
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Keşke olsada görsellikten ziyade oyun buglarının hala düzeltilmesinden yanayım. Mantıken hatalar düzeltilmeden bunlar düzenlenir mi )