Bu türün iki çesidi var
1- Orjinal Yaradanin verdigi disilikle oyunu oynayanlar
2- Bahsettigin sarkintilik eden asosyallerin zayif noktasindan yararlanip taklit yapanlar.
Sen hangisini savunuyosun ?
İkv oynayan kız olmak
- Parlementxx
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Re: İkv oynayan kız olmak
Ben bayan karakterle oynayan erkek arkadaşlara sesleniyorum , sizin erkek olupta bayan karakterle oynamanızdaki neden nedir mesela ? Nasıl bi haz alıyorsunuz ? Neyinizi tatmin ediyorsunuz ? Hangi piskoloji ile yapıyorsunuz mesela bunu ? Ben kendimi kadın hissediyorum , tercihim bu yönde diyenleri tenzih ederim , bunu üstüne basa basa belirteyim. Ben diğer erkek arkadaşların neden bayan çarla oynadıklarını merak ediyorum.
Kadın karakterlerin eşyaları daha ucuz, daha fazla özelleştirme seçeneği mevcut ve daha önce erkek karakterlerle oynadım. Siz neden mekanik olmayan bir dünyayı mekanik hislerle bağdaştırıyorsunuz ve neden erkek dominant bir dil kullanıyorsunuz? Bknz: 'erkek' ve 'bayan'EkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Ağu 2017 01:05 Ben bayan karakterle oynayan erkek arkadaşlara sesleniyorum , sizin erkek olupta bayan karakterle oynamanızdaki neden nedir mesela ? Nasıl bi haz alıyorsunuz ? Neyinizi tatmin ediyorsunuz ? Hangi piskoloji ile yapıyorsunuz mesela bunu ? Ben kendimi kadın hissediyorum , tercihim bu yönde diyenleri tenzih ederim , bunu üstüne basa basa belirteyim. Ben diğer erkek arkadaşların neden bayan çarla oynadıklarını merak ediyorum.
Aynı zamanda insan psikolojisinin bununla bağlantısını açıklarsanız ben de aydınlanmış olurum.
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Tu Veni Adme
Bu bir zevk meselesi, 4 charım var ve 4ü de kadın karakter. Kendimi kadın ya da bi homoseksüel his ettiğim de yok. Bayan karakterin tasarımı erkeğinkinden daha kibar ve daha iyi. Ve diğer arkadaşın da dediği gibi daha fazla çeşitli aksesuarı ve saç stili var. Cinsiyetçilik yapmanı gerektirecek bi durum yok. Velev ki kadın his eden arkadaşlar da olabilir. Bunun kime ne zararı var ki ? Zihniyetle başlar herşey. En tehlikeli şeylerden biridir seksistlik. Umarım bu geri ve gereksiz fikirlerin değişip insan olma vasfını geri kazanırsın.EkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Ağu 2017 01:05 Ben bayan karakterle oynayan erkek arkadaşlara sesleniyorum , sizin erkek olupta bayan karakterle oynamanızdaki neden nedir mesela ? Nasıl bi haz alıyorsunuz ? Neyinizi tatmin ediyorsunuz ? Hangi piskoloji ile yapıyorsunuz mesela bunu ? Ben kendimi kadın hissediyorum , tercihim bu yönde diyenleri tenzih ederim , bunu üstüne basa basa belirteyim. Ben diğer erkek arkadaşların neden bayan çarla oynadıklarını merak ediyorum.
Aa, ben bu düşünce dalgasına yazılıyor sanıyordum.Erkek karakteri oyuna başladığın tarihten beri bol bol oynuyorsun.Bir süre sonra oyun baydığı için biraz da değişiklik olsun diye kadın karakter kasmak istiyorsun.Hem düşüncen çok yanlış, her nekadar birçoğumuz keyfen kadın karakter oynuyor olsada erkek olup kendini dişiliğe daha yakın gören bir bireyde kadın karakter oynayabilir.Buna ne sen ne ben müdahale edebiliriz.Eğer inançlıysa yaratıcısıyla kendi arasında sonuçta.EkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Ağu 2017 01:05 Ben bayan karakterle oynayan erkek arkadaşlara sesleniyorum , sizin erkek olupta bayan karakterle oynamanızdaki neden nedir mesela ? Nasıl bi haz alıyorsunuz ? Neyinizi tatmin ediyorsunuz ? Hangi piskoloji ile yapıyorsunuz mesela bunu ? Ben kendimi kadın hissediyorum , tercihim bu yönde diyenleri tenzih ederim , bunu üstüne basa basa belirteyim. Ben diğer erkek arkadaşların neden bayan çarla oynadıklarını merak ediyorum.
Düzenleme süresi geçmiş mesajın.Ben yanlış anlamışım, bahsettiğim insanlara karşı bir sorun yokmuş.Asıl sorunun cevabını da verdim zaten.Monotonluktan kurtulmak,keyfen.Dawnguard yazdı: ↑07 Ağu 2017 02:48Aa, ben bu düşünce dalgasına yazılıyor sanıyordum.Erkek karakteri oyuna başladığın tarihten beri bol bol oynuyorsun.Bir süre sonra oyun baydığı için biraz da değişiklik olsun diye kadın karakter kasmak istiyorsun.Hem düşüncen çok yanlış, her nekadar birçoğumuz keyfen kadın karakter oynuyor olsada erkek olup kendini dişiliğe daha yakın gören bir bireyde kadın karakter oynayabilir.Buna ne sen ne ben müdahale edebiliriz.Eğer inançlıysa yaratıcısıyla kendi arasında sonuçta.EkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Ağu 2017 01:05 Ben bayan karakterle oynayan erkek arkadaşlara sesleniyorum , sizin erkek olupta bayan karakterle oynamanızdaki neden nedir mesela ? Nasıl bi haz alıyorsunuz ? Neyinizi tatmin ediyorsunuz ? Hangi piskoloji ile yapıyorsunuz mesela bunu ? Ben kendimi kadın hissediyorum , tercihim bu yönde diyenleri tenzih ederim , bunu üstüne basa basa belirteyim. Ben diğer erkek arkadaşların neden bayan çarla oynadıklarını merak ediyorum.
- EkSeLaNS53
- Cin Avcısı
Sorduğum sorulara en tatmin edici cevabı Dawnguard rumuzlu arkadaş vermiş , diğer cevap veren iki erkek arkadaşın ne demek istediğini anlamadım
İnquisitor rumuzlu arkadaş ise heralde yazdığımı sonuna kadar okumamış kendince saçmalamış , cinsiyetçilik yapmanı gerektiren durum yok demiş bide velev ki kadın hisseden arkadaşlar olabilir , bunun kime zararı var demiş , buradan yazdıklarımı sonuna kadar okumadığı belli. Bak okumamışsın yazımda böyle bi kısım var ( Ben kendimi kadın hissediyorum , tercihim bu yönde diyenleri tenzih ederim , bunu üstüne basa basa belirteyim ) kısacası yazdığından tek anladığım kadın aksesuarlırını ve saç stilleri sevdiği oldu saygı duyarım tercih meselesi
Yafp rumuzlu arkadaşdan pek bişe anlamadım , dominant bir dil kullandığımı söylemiş bence öyle birşey yok , gayet normal bi şekilde kadın karakter kullanan erkeklerin hislerini öğrenmek istedim. İnsan piskolojisiyle bunun bağlantısı bilinç altınız olabilir , belkide bilinç altınızda sakladığınız bir kadın ruhu vardır onu dışarı çıkarabilmeniz için yardım alabilirsiniz , sonsuz saygı duyarım.
İnquisitor rumuzlu arkadaş ise heralde yazdığımı sonuna kadar okumamış kendince saçmalamış , cinsiyetçilik yapmanı gerektiren durum yok demiş bide velev ki kadın hisseden arkadaşlar olabilir , bunun kime zararı var demiş , buradan yazdıklarımı sonuna kadar okumadığı belli. Bak okumamışsın yazımda böyle bi kısım var ( Ben kendimi kadın hissediyorum , tercihim bu yönde diyenleri tenzih ederim , bunu üstüne basa basa belirteyim ) kısacası yazdığından tek anladığım kadın aksesuarlırını ve saç stilleri sevdiği oldu saygı duyarım tercih meselesi
Yafp rumuzlu arkadaşdan pek bişe anlamadım , dominant bir dil kullandığımı söylemiş bence öyle birşey yok , gayet normal bi şekilde kadın karakter kullanan erkeklerin hislerini öğrenmek istedim. İnsan piskolojisiyle bunun bağlantısı bilinç altınız olabilir , belkide bilinç altınızda sakladığınız bir kadın ruhu vardır onu dışarı çıkarabilmeniz için yardım alabilirsiniz , sonsuz saygı duyarım.
Cevabını veriyorum ; gerçek hayatta sahip olmadıklarımızı oyunda sahip olarak kendinizi mutlu hissetmek ve bu sayede serotonin salgılanması her ödül bir rahatlama.EkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Ağu 2017 01:05 Ben bayan karakterle oynayan erkek arkadaşlara sesleniyorum , sizin erkek olupta bayan karakterle oynamanızdaki neden nedir mesela ? Nasıl bi haz alıyorsunuz ? Neyinizi tatmin ediyorsunuz ? Hangi piskoloji ile yapıyorsunuz mesela bunu ? Ben kendimi kadın hissediyorum , tercihim bu yönde diyenleri tenzih ederim , bunu üstüne basa basa belirteyim. Ben diğer erkek arkadaşların neden bayan çarla oynadıklarını merak ediyorum.
Daha kolay dizilmesi, daha ucuz olması, en nihayetinde daha çabuk sonuca ulaşma ve verdiği ödül duygusuyla mutlu olma, tatmin olma.
Benimki deneyimdi sosyolojik bir araştırmada diyebilinir mi bilmem
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Bilimsel açıklama gibi bir şeyYafp yazdı: ↑06 Ağu 2017 22:46 Benim de tanıdığım kadın oyuncular mevcut ve aynı zamanda savaşçı ve büyücü sınıfı karakterim kadın,
genelde yazanlar kadın olduğumu düşünüyor, orası hayli ilginç.
Size tavsiyem yazanları yasaklamanızdır, 'herhangi biri' cinsiyet sebebiyle yazıyorsa artan testosteron seviyesi amygdalanın aktivasyonunu arttırmıştır, ön cortex körelmiş, yavaşlamıştır. Dolayısıyla beynine 'oyun karakterini gerçekle bağlaştırmalı mıyım veya ısrarla yazmaya gerçekten devam etmeli miyim' sorusunu soramıyordur. Daha derine inmek isterdim, olayın bir saniye öncesinden, aylar ve yıllarına, çocukluğuna, fetüs döneminde annenin yaşadıklarına, epigenetiklere vesaire fakat maalesef hiçbir faydası olmayacaktır... Umarım olanları görmezden gelip keyifle devam edersiniz![]()
Üstteki iletinizde 'kadın' yerine 'bayan' kelimesini kullandığınız için erkek dominant dil kullanıyorsunuz dedim. Çünkü bir cinsiyeti belirtmek için herhangi bir cinsiyetten türemiş olmayan 'erkek' kelimesi diğer cinsiyet içinse 'bay' kelimesinden türemiş olan 'bayan' kelimesi. Her neyse:EkSeLaNS53 yazdı: ↑07 Ağu 2017 04:22
Kadın ruhu ne demek, biraz daha daraltır mısınız diyecektim ama bu konuşma bir yere varmayacak gibi. Umarım en yakın zamanda mekanik olan ve olmayan dünya arasında kurduğunuz ilişkilendirmelerden kurtulursunuz.
İyi forumlar
- Yayın: https://www.twitch.tv/yigas_
- YouTube (eski yayınlar): https://www.youtube.com/@YigasHD/videos
- Eminönü: Yigas, Zekhan, Poohdini, Jacque
- Beyazköşk: Crimzon, Shekinah, Robyn