Büyücü vs Savaşçı
Re: Büyücü vs Savaşçı
beyler yazdıgınız şeyler tamamen ezik büyüler için
saglam büyüler aynı sekıl tılsımlı ne defansa af tanır ne ofansa. 1 tane kritik fiziksel hasara bakar. saygılar 
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Fizikselle tank kesebilmen için en az 5 vuruş krit atman lazım. Bunun için de konsa kalkman lazım. Durdurma atsa bb3 ile bozsan sarsılmaz açar yine kalırsın ortada
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Kaçmaya çalışırsan Dikkat Dağıtma atıyorlar bir de üst üste, onu eklemeyi unutmuşsunuz efenim.turkoxHAMSTER yazdı: ↑15 Tem 2017 04:07Fizikselle tank kesebilmen için en az 5 vuruş krit atman lazım. Bunun için de konsa kalkman lazım. Durdurma atsa bb3 ile bozsan sarsılmaz açar yine kalırsın ortada![]()
Hocam peki savaşçı neden maraton giyip bize yetişmiyor. Taraflı düşünen sensin. Ben herkesi keseyim demiyorum hani savaşçılara karşı da bi şansımız olsun diyorum. O maraton adamı alıcam ama hasardan ödün vericem düşünemiyor musun bunu? Sonsuza kadar yavaşlatma yemişim antilop içsem ne olacak hocam?KOCATURK yazdı: ↑14 Tem 2017 16:20 Merhaba, büyücü konusunda yakınan arkadaşlara aslında pek katılmıyorum. Hocam sonuçta bu oyun içerisinde sadece Kıyamet, Transformatör vs yani kısaca sadece Çemberlitaş'tan elde ettiğimiz eşyalar yer almıyor. Defansif savaşçıların çiftelerinden yakınan arkadaşlar, oyundaki denge bence şu şekilde ilerliyor; Hocam siz aynı anda hem az hasar alıp hem bir savaşçıyı, bir şifacıyı hatta karşınızdaki büyücüyü dahi indirmeyi bekleyemezsiniz. Savaşlardaki denge bana göre grup sistemine göre kurulu. Yani hasarı verecek kişiler, yapılan büyülerin etkisini azaltacak kişiler ve grubun enerjisini kontrol edecek yüksek tutacak kişiler bellidir. 1v1 karşılaşmalarda ise direnç veya zırh efsununun olduğu eşyalar kullanılırsa o an ölümü biraz daha geciktirebilir, hatta rahatlıkla kurtulabilirsiniz bile. Şimdi diyorsunuz ki çifte ile 5 bin vuruyorlar vesaire fakat ben çifte ile 2 bin hasar alan büyücüler de gördüm. Ama onlar aynı anda hem konsa kalkıp adamı patlatayım hem de bana kimse hasar veremesin demiyor. Kaçıyorlar, sakınıyorlar kendilerini. Ayrıca şu noktaya da değinmeden geçemeyeceğim, hocam hiç bir defansif savaşçı mor balyoz ile iksir içmeden ful bir büyücüye tek atamaz. Herkes tutturmuş bir defanslar tek atıyor. Sabahlara kadar savaşçıları bölgelere almadan 5 + 1 çt atıyorsunuz, o kadar iksir birikiyor. Canınız 1 2 kaldığında da iksir için bir zahmet. Neticede bu bir savaş oyunu ve savaş oyunlarında sağlığı anlık yükseltecek etkiler daima kullanılır. Dikkat Dağıtma yeteneğine gelince de eğer Maraton gözlük ve ayakkabı takmaz iseniz karakteriniz yürür. Her bozduğunuzda savaşçı bir kez daha atar. Dolayısıyla fazla büyü bozma yapmamanız sizin için daha iyi olacaktır. Kendinize iyi bir sistem kurup hasar ve zırh, hasar ve direnç setleri dizdiğinizde herkesi kolaylıkla alt edebilirsiniz. Kalkıp sadece Kıyamet set ile gezeyim, herkese fizik atayım, herkesi keseyim, ama bana 1500 vursunlar diye bir düşünce yapısıyla İstanbul Kıyamet Vakti gibi bir oyunda pek fazla tutunabileceğinizi pek sanmıyorum. Söylediklerime katılmayacak kişiler muhakkak olacaktır. Fakat hasar konusunda defansif savaşçıların avantajı var gibi gözükse de bir ofansif savaşçının birleşimi defansif savaşçının düz vuruşundan daha fazla hasar verebiliyor. Sadece büyücü mantığıyla düşünüp yakınmak bana göre biraz yanlış olmuş ama tabi ki fikirlere saygımız sonsuz.
Lodos da olmayalım hocam o zaman büyücüler klana girmesin savaşmasın. O setleri ne için diziyoruz biz? Üzerinde bir tane bile çt itemi olmayan savaşçıdan kaçmak için mi? Kedi fare olayı ne derseniz diyin bunun adil olması gerekiyor. Hani şifacılar için de öyle adam kaçmaya çalışıyor dikkat dağıtma, bozuyor tekrar dikkat dağıtma. Bu ne abi? Hayır benim de savaşçı karakterim var taraflı düşünmüyorum hani bariz bi üstünlük savaşçılarda var. Tonla bu kadar hasar vuruyorlar eyvallah ama kaçabileceğimiz bir şeyler olsun. Diğer oyunlardan örnek vereyim ben de. Hasarı fazla olan karakterlerin her zaman bi yetişme sıkıntısı olmuştur oyunlarda. Hani eğer bir şey bana 12k vuracaksa ya yanıma zor yaklaşsın ya da hasarı az olsun hocam hem bu kadar mobilite hem de bu kadar hasar saçma yani. Savaşçılar kendileri arasında mı vs atsın hocam. Kusura bakma da kardeşim ben kıyamet asayı sadece çt ye girmek için üretmedim. Çt ye girdiğimde düşürdüğüm eşyaları da tekrar çt ye girebilmek için düşürmedim bilesin. Hani şöyle olsun o zaman büyücülerin bütün yetenekleri sadece PvE lere kullanılsın rahat edersiniz biraz sanırım.Parlementxx yazdı: ↑14 Tem 2017 18:53 MMORPG VE MOBA OYUNLARDA 2 ÇEŞİT KARAKTER SINIF KAHRAMAN HERO VS VARDIR .
1) TAKIM SAVAŞI KARAKTERİ
2) TEK BAŞINA SAVAŞABİLEN KARAKTER
SAVAŞÇI ADI ÜSTÜNDE SAVAŞTA ÇOK GÜÇLÜ BİR SINIF BÜYÜCÜ İSE GRUP KOMPOZİSYONUNDA ÇOK GÜÇLÜ
Örn : Ben tek başıma savaşçıyla klan savaşında 3 büyücü alabilirim aldımda. Ama 3 zır deliyi tek başıma kesemem fakat büyücü 3 değil 20 tane bile kesebiliyo.
Savaşçıyı Grup Bölgelerinden dışladınız sıra oyundan sildirmektemi
Benim burada demek istediğim şey eyvallah öleyim ben herkesi keseyim diye bir şey demiyorum ki. Sadece hani şu hasarları dengelesinler iyi oynayan kazansın. Hani adam deparı kullanınca kutup açayım diyorum kutup tılsımı var erken çıkıyorum kutuptan hatta. Bi dikkat dağıtma atıyor nereye kaçsam bilemiyorum. Kesmeye çalışsan 29k can üstüne bir o kadar da zırh nereye kesiyorum hocam? Güçler eşit olsun oynayış belirli olsun 1v1lerde ben bunu isterim.
50 yıl önce bu konuları açıyordum. Karakterler arası yetenek dengesizliği vardı zaten dikkat edin "yetenek"ti ama birşey yüzünden daha çok hissedildi? ney peki o ?
savaşçıların tek tip maxa dönmesi . tek sınıfda yapılan bu düzensizlik bakın durumu ne hale getirmiş halbuki arsenik plevne takılıyorduk biz büyücüye nerde 12k atmak 3100 vuruyorduk be
bu konuların hala açılması üzücü demekki düzeltilmemiş hala .
savaşçıların tek tip maxa dönmesi . tek sınıfda yapılan bu düzensizlik bakın durumu ne hale getirmiş halbuki arsenik plevne takılıyorduk biz büyücüye nerde 12k atmak 3100 vuruyorduk be
bu konuların hala açılması üzücü demekki düzeltilmemiş hala .
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Dikkat dağıtmanın süresi yok 1 sn. Sorunda burada başlıyor.
dk atıyor bb3 ıle bozuyorsun bb nın suresı 3 sn.
aradakı farktan dolayı adam dibinde bitiyor cift ma bile giysen kacamazsın.
Dk'nın suresi 3 sanıye olursa güzel olur.
dk atıyor bb3 ıle bozuyorsun bb nın suresı 3 sn.
aradakı farktan dolayı adam dibinde bitiyor cift ma bile giysen kacamazsın.
Dk'nın suresi 3 sanıye olursa güzel olur.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
düz mantıkla konusuyonuz yüzde 50 dogruluk payı var, tank dedigin savascının ıskası da var büyüler işi bilirse tank zorlanır.Retaliation yazdı: ↑15 Tem 2017 09:37Kaçmaya çalışırsan Dikkat Dağıtma atıyorlar bir de üst üste, onu eklemeyi unutmuşsunuz efenim.turkoxHAMSTER yazdı: ↑15 Tem 2017 04:07Fizikselle tank kesebilmen için en az 5 vuruş krit atman lazım. Bunun için de konsa kalkman lazım. Durdurma atsa bb3 ile bozsan sarsılmaz açar yine kalırsın ortada![]()
![]()
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )